.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

интимно обезкосмяване :( помощ :(

Проблема е такъв обезкосмих си интимните части с ленти lycya,но сега имам огромен проблем:адски зачервено е мястото когато савсем леко го докосна боли та вапроса ми е понеже след 2 дни заминавам на море вече мина 1 след епилацията по какъв начин мога да премахна или поне намаля зачервяването? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ

Ами то само ще си мине,иначе можеш да му помогнеш с крeмчетата - здраве и бочко.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

ПРОСТО ще е мн неприятно с гаджето на море а аз така. А горе доло до колко време се маха това зачервяване

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    2 - 3 дена Мах Иначе ако седи повече от 3 дена .. не си прави повече кола маска на тиръгълника
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Супер фен Аватара на zero
    Мажи се с кремчета ...
    Мн кофти тръпка, и на мен ми е ставало така

Нямаше ли едни кърпички в кутията?
    По принцип трябва да се почисти мястото с тях и се успокоява.

Няма значение,сега си мажи кремче Здраве,обикновен вазелин става.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Една седмица не ти се е махнало зачервяването ли? Явно имаш доста чувствителна кожа. Надявай се като вземат да никнат косъмчетата да не ти се възпалява много кожата и да не ти излизат пъпки, защото и това си е проблем. Освен с крем Здраве или с бебешко олио да се намажеш, не знам какво друго може да направиш.

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Една седмица не ти се е махнало зачервяването ли? Явно имаш доста чувствителна кожа. Надявай се като вземат да никнат косъмчетата да не ти се възпалява много кожата и да не ти излизат пъпки, защото и това си е проблем. Освен с крем Здраве или с бебешко олио да се намажеш, не знам какво друго може да направиш.
    1 ден, а не 1 седмица.

По темата- мажи се с кремчета като бочко, или с бебешко олио.

cherry*kiss

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Намажи го с кремчета, за морето ще мине не се притеснявай
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Ами то само ще си мине,иначе можеш да му помогнеш с крeмчетата - здраве и бочко.
    да,крем ''здраве'' съм ползвала точно за зачервяване от обезкосмяване ''там'' ,помогна ми
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    K`vo obezkosmqvane be..az tiq ne6ta ne gi polzvam otkakto se pomnq..mnogo si gi obi4am kosmite dolu..tolkova sa d1lgi 4e mi stana navik kato vlqzna v banqta da si pleta plit4ici..mn e qko prava si nai razli4ni pri4eski..veedn1j si napraih igli4ki s16to abe super e ama tova za pr1v p1t go spodelqm i mejdodrugoto si otglejdam bubole4ki tam..mnogo si gi obi4amm ii si re6a "kosi4kata" s greben,miq q s 6ampoan i balsam..mnogo e qko ^^
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Тая тема е от преди няколко месеца, защо я вадиш? И това да се правиш на интересен/а вече отдавна се е изтъркало!!!!!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

На мен не ми се е получавало така ,но всяка кожа е различна.Твоята може да е просто по-чувствителна.Не ми се вярва да е нещо сериозно

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Ами то само ще си мине,иначе можеш да му помогнеш с крeмчетата - здраве и бочко.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си