- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- интимно обезкосмяване :( помощ :(
Проблема е такъв обезкосмих си интимните части с ленти lycya,но сега имам огромен проблем:адски зачервено е мястото когато савсем леко го докосна боли та вапроса ми е понеже след 2 дни заминавам на море вече мина 1 след епилацията по какъв начин мога да премахна или поне намаля зачервяването?МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ
![]()
![]()
Ами то само ще си мине,иначе можеш да му помогнеш с крeмчетата - здраве и бочко.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
ПРОСТО ще е мн неприятно с гаджето на море а аз така. А горе доло до колко време се маха това зачервяване![]()
2 - 3 дена Мах Иначе ако седи повече от 3 дена .. не си прави повече кола маска на тиръгълника
Мажи се с кремчета ...
Мн кофти тръпка, и на мен ми е ставало така![]()
Нямаше ли едни кърпички в кутията?
По принцип трябва да се почисти мястото с тях и се успокоява.
Няма значение,сега си мажи кремче Здраве,обикновен вазелин става.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Една седмица не ти се е махнало зачервяването ли?Явно имаш доста чувствителна кожа. Надявай се като вземат да никнат косъмчетата да не ти се възпалява много кожата и да не ти излизат пъпки, защото и това си е проблем. Освен с крем Здраве или с бебешко олио да се намажеш, не знам какво друго може да направиш.
1 ден, а не 1 седмица.Първоначално написано от fiama
По темата- мажи се с кремчета като бочко, или с бебешко олио.
cherry*kiss
Намажи го с кремчета, за морето ще мине не се притеснявай![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
да,крем ''здраве'' съм ползвала точно за зачервяване от обезкосмяване ''там''Първоначално написано от SeXyL[!
,помогна ми
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
K`vo obezkosmqvane be..az tiq ne6ta ne gi polzvam otkakto se pomnq..mnogo si gi obi4am kosmite dolu..tolkova sa d1lgi 4e mi stana navik kato vlqzna v banqta da si pleta plit4ici..mn e qko prava si nai razli4ni pri4eski..veedn1j si napraih igli4ki s16to abe super e![]()
ama tova za pr1v p1t go spodelqm i mejdodrugoto si otglejdam bubole4ki tam..mnogo si gi obi4amm ii si re6a "kosi4kata" s greben,miq q s 6ampoan i balsam..mnogo e qko
![]()
^^
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Тая тема е от преди няколко месеца, защо я вадиш? И това да се правиш на интересен/а вече отдавна се е изтъркало!!!!!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
На мен не ми се е получавало така ,но всяка кожа е различна.Твоята може да е просто по-чувствителна.Не ми се вярва да е нещо сериозно![]()
+1Първоначално написано от SeXyL[!