- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Без билет-глоба?
щом не ти инзася да плащаш 1 лев за билет няма да се качваш бе...какво като си в твоя град-като си в нарушение ще плащаш колкото се наложи.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Гледай си работата брато. Като не те кефят смърделите контрольори си вози АРОМАТИЗИРАНИЯ задник в друг транспорт, а не в градския. От къде на къде аз ще дупча билетче, а ти ще се возиш гратис?! Ега се случим в един автобус в подобна ситуация, ЛИЧНО ще те изпроводя до районното като откажеш да си платиш глобата, де*ба и използвачите.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Като не ви харесва една услуга НЕ Я ПОЛЗВАТЕ!!!
Първоначално написано от machoka
Maчок, много враждебно настроен си днес... да не си в цик1л ?![]()
a da ne bi da ne e prav machoka????![]()
А дали п1к трябва да се поставям пред дилемата да си купя хляб или да си купя билет за 300 метра превоз ?Първоначално написано от glaropuli
... Точно на тая тема недей да ме зачесваш, ш'от ш'е те вкарам в малкия си джоб.. и изобщо не преувеличавам..
Ей machok,попринцип е така.Съгластна съм с твоето мнение.Но има и възрастни хора дето имат 1лв. или и толко нямат...кое да си купят по-напред ,хляб или билет?
Има карти.А на пенсионерите картите са по 6 лв, то и затоав е пълно с пенсионери
Аз също вече съм с карта, която ми е 17 за цялата градска на месец и ми се струва добре като цена![]()
Значи аз напълно разбирам вашите псалми за хляба и левчето, и точно по тази причина НЕ ползвам СКГТ, даже им пожелах да похапнат част от анатомията ми в една друга тема - защото услугата им НЕ е равностойна на сумата от 1 лв. Но там е работата - точно за това НЕ ползвам услугата, а не да я ползвам гратис. Дразня се на селските тарикати, дето си мисля че всичко е тяхно и могат да преебават другите когато си поискат. Е, не би трябвало да е така.
Аз с1м с1гласен да давам всеки п1т, когато се качвам по 1 лев.. на мен това не ми е проблем, но искам да знам за какво го давам тоя 1 лев..
Както каза SofiaRegularCunt в по - горният си пост :
..отделно са нередовни,неподържани,отся къде духа студено,а лятото си все едно в парник...
Кажете ми как да дам аз 1 лев, когато рейса ми е нередовен или трябва да го чакам 40 минути !?
Кажете ми как да дам 1 лев при положение, че се качвам в автобуса и няма нито една чиста седалка... всички са уклепани с нещо като масло... мазно, гадно и противно...при празен автобус на мен ми се наложи да седя прав...
Кажете ми как да дам 1 лев, когато в автобуса е по студено отколкото нав1нка ?!
Кажете ми как да дам 1 лев при положение, че в момента който влизам и заставам посредата на в1ртеливата част на автобуса и ме залива вода ?!
Не мога да се примиря с тези факти и тотално отказвам да плащам билет...
Разбирам да давам 1 лев, но да знам, че автобуса цепи минутата... колкото е написано на разписанието - толкова ще б1де пред мен.....да знам, че зимата мога спокойно да застана к1дето си поискам без да б1да залят с вода и да умра от студ......да знам, че мога да седна на седалките без да ме е страх, че задника ми ще стане целия в масло...
К'вото и да ми говорите тоя 1 лев...... бе думи нямам...
gPa3HuTeJl
брато, като не ти харесват условията не се качваш бе, толкова ли е трудно.. кажи ми от къде на къде ще ползваш дадена услуга гратис, а освен всичко на гърба на съвестните платци, които мръзнат и си плащат.. ти примерно като предоставяш услугите си на работодател, без пари ли работиш?!
Мачо... т'ва с работата и работодателя... не го даде много на място този пример, но както и да е... добре... на мене не ми харесва - не п1тувам.. а на хората, на които им се налага ? к'во пра'им ?Първоначално написано от machoka
Пак минават с1щите препядствият като мен и за какво ? Да преп1туват 500 метра за 1 лев?
Не с1м с1гласен !
Да, возила съм се гратис и не ме е срам да си го кажа, нищо, че machoka тук прави големи преувеличения...
Колега, как очакваш да си продупча билет след като 45-60 минути съм мръзнала на спирката като куче?
Искала съм да ползвам съвестно транспорта, да си купя билет, но след като съм се намръзнала как да го направя? Какво да платя!? Че съм си почакала доволно ли? По-добре този 1лв. да го прибавя към останала сума пари, които ще дам за лекарства, защото съм настинала
Като някой не е доволен да не ползва градският транспорт..
Ами, тийнейджърите, които нямат 18 години или възможност да поддържат една кола какво да правят, да маат гащи пеша от Обеля до училището им в Овча Купел ли ?
Защо трябва да си дупчи някой билет след като и самият градски транспорт се гаври с нас? Седят на последната спирка, лафят си и после по 3-4 рейса наведнъж и в първите 1-2 всички са като скариди наблъскани
Да, когато не си доволен от една услуга - не я ползвай, но аз, когато седна да чакам рейса не мога да знам дали днеска ще бъде доволна или не .., защото така или иначе само на няколко възлови места има такова, което показва кога ще дойдат рейсовете, на останалите спирки чакаш в неведие и стискайки палци днеска да извадиш късмет...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
vsu6nost machoka e prav, ( i ne ne mu lija zadnika, a e taka )
1. Kakvo kato ste 4akali ? Emi kato ne 6tete da 4akate vurvete pe6a ili si zemete taxi.
2.Gradskiq transport si ima razpisaniq, a sy6to taka ima ogromni zadrastvaniq ako ne ste zabelqzali moje bi? Az ne jiveq v sofiq no go znam..
3.Benzina se pla6ta se6tate li se?
4.Shtom si se ka4il v reisa si plashta6 za uslugata, nezavisimo ot tva haresva li ti ili ne.
5.Kak iskate reisovete i vsi4ko ostanalo da e dobre, kato nqma pari v dadeniq sektor i "skatavaneto" izob6to ne pomaga za podobrqvaneto my.
The Spark
^^ сефте да съм съгласен с нещо написано на латиница и да го изчета цялото.. цялата тема в 2 изречения.
Пътуваш с билет, щото възможността да влезеш гратис там е 1/30.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Първоначално написано от machoka
Ооо да нали с тези безумни пари за билет се 1удя и аз изобщо защо винаги си дупча билет.Този случей е отделен понеже бях останала с 40 стотинки!Ще ми кажеш ли от къде да си купя билет за 40 стотинки-другото е ако не тогава как да се прибера до къщи след като живея много ама адски много далеч от училището ми?
+това ако имах пари на място бих и платила понеже аз съм вярно в нарушение,но тя не иска да ме глоби 10лева или да ми пише акт за 70 лева(не 100 а 70,понеже 100 е за фалшиви документи ,а аз такова нещо не съм имала много да ме извинява)ако ми беше дала листче или нещо подобно,да си се разпиша и всичко да си е законно ок няма проблем отивам и си плащам ,но след като намеренията и са и да си прибере парите в джоба с подобни срещи от сорта 13:45 на портала еми сори но няма да стане-ако ми прати акт в което много се съмнявам с голямо съжаление но ще се наложи вече да си търся правата.
Отностно тези ,които казват да не се качвам еми съжалявам няма друг начин да се прибера у нас,винаги си дупча билет но този път просто нямах достатачно пари(не валят от небесата)!![]()
ПП:а да и съм на 16 което значи че ще са по малко от 10 години докато стана пълнолетна.
Toq post mi zvu4i kato ama az ne bqh,, ama ,ama .. ( opravdavam se, opravdavam se )Първоначално написано от magneziq
The Spark
ами въпросът ми не беше как ти звучи-до колкото знам този форум не е за да се виним един друг и да се обиждаме,а е за да си помагаме и да си даваме съвети!
Някъде беше написано,че не трябва да се пишат подобни коментари като твоя,които изобщо не помагат с нищо ,а са главно ,за да се отбележеш ,че си написал поредния коментар.
Защото все нямам пари да си искарам-опа днеска 2 лева минимум за билети (при полужение,че ми дават по лев/2 най-много на ден)...искам да си искарам карта но всичките пари ми отиват за тъпи билети,а наще нямат възможност да отделят пари-всяка стотинка е разпределена в 1 книга за какво трябва да отиде.
ne benzin a nafta...Първоначално написано от 5StaR
![]()
Колкото е билета толкова. Като ще ползваш градския транспорт ще дупчиш билет.Естествено, че ще ти напише акт човека...като си нередовна. Благодари се, че ти е направил компромис! За това отиди и ди плати глобата, за да не плащаш акта.
И си извади една карта. Нищо няма да ти стане.
![]()
оня ден така бях в рейса и контролата минава една нямаше билет и тая без глоба без нищо продаде билети така на няколко души което ми беше малко странно![]()
Глоба от 70 лева за такова нещо няма ! От както билетите станаха 1 лев,а глобите 10 и актовете станаха 100! Тва не е от вчера или днес,а от доста време!Поинтересувай се малко,ебати...Първоначално написано от magneziq
Мрън,мрън...претенции..
Така, недоволствате от това, че ви се налага да мръзнето по спирките, защото превозните средства закъсняват/едно добро оправдание за да не си продупчите билета/, ами ако сте си поръчали такси и то закъснее и на него ли няма да платите?!
Не мисля, че е необходимо да описвам "атмосферата" в градския траспорт, да ужасна е, но возейки се гратис правим така, че положението става все по-неприятно и по-неприятно.Слизаме от автобуса изнервени, сеем огън и жупел, возили сме се безплатно и все пак продължаваме да плюем против така наречената "услуга"...с какво право, обаче?
Разбирам, че не всеки има възможността да притежава собствен автомобил и да плаща всички разходи около него, но това е негов проблем, не на обществото...Държавата дава възможност на всеки един от нас да използва градския транспорт, като съответно очаква от нас да заплащаме затова, което ползваме.
Че цените са високи-високи са, но замислете се над това колко скъп е бензина и колко големи са останалите разходи.
Предложението за безплатен градски транспорт, за сметка увеличаване на данъците, според мен не е добро.И сега голяма част от хората не си ги плащат, пък какво ли ще стане, ако ги увеличат точно поради тази конкретна причина.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Моята стратегия - даравяш контрольора с най-слънчевата си усмивка, казваш, че в момента нямаш пари, даваш 2 лева и всичко си е ок.![]()