- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нарязах се.. Отново!!
Рязала съм се 2 пъти (може би).. Сигурно си мислите "Божеее каква откачалка"но ще ви разкажа накратко за живота ми.
Баща ми и маика ми не са разделени но не живеят заедно.От малка живея при маика ми без никакфи проблеми.Но от преди 3 години реших да се преместя при баща ми.А тои си има любовница, с която живеят заедно(лъже и нея, лъже и маика ми).И аз съм раздвоена.Любовницата му ме мрази и прави всичко възможно за да страдам.. Имам и големи проблеми в любовта..Сега доиде и брат ми при мен и тои ми стъжнява живота допълнително.И то вече на човек не му се живее вече.И си мислиш че като се нарежеш ще ти стане по добре..Ако можете ми каажете начин по които мога да забравя поне за малко развалината, която наричам живот..И ви саветвам наистина да не го правите никога!!
Понякога шепна, когато заспивам...
Понякога чувствам, когато изстивам...
Понякога плача, когато ми викаш...
Понякога мразя, когато ми липсваш...
..когато ми липсваш....
"И си мислиш че като се нарежеш ще ти стане по добре.."
Само луд, да не кажа тъп човек, би си помислил това![]()
Момиче, повярвай има много хора с много по-лош живот от твоя, но не всички се режат. Не си ли се питала някога, защо те не го правят ?!
Еми защото имат мозък в главата..това да се режеш е съвсем детска постъпка. Няма да ти обяснявам защо мисля така..надявам се, можеш сама да се сетиш![]()
имаш приятели нали? излез някъде с тях, напий се и така поне за малко ще забравиш всичко..![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Това е решението на проблема, добре си се справила..
Върни се при майка си нали там си нямала проблеми...избави се от тоя ад ако мога да го нарека така,защотото не е честно да сттрадаш просто..направи своето решение (което не е да се нарежеш )
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
Най-хубаво се върни при майка си, където се чувстваш добре и спри да си режеш вените това не е игра някой път може да се случи нещо много лошо![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Виж сега,щом при майка ти ти е било добре,върни се при нея...за туй че любовницата на баща ти те тормози - ми връщай и го ... или поне разбучи се,покажи че не си охлюв,а човек с характер... ти да не си по-долно същество от нея,за какво я търпиш? Хората са казали "На който не му понася,да се изнася" - не я понасяш - ми връщаи се където не те тормозят.Успех,надявам се всичко да се оправи
![]()
тъпа си... какво ни еня в раздела за здравни проблеми какви са ти семейните такива...
Съвет - другия път си залепи устата и ноздрите със секундно лепило.
(;
![]()
Здравей.Аз ти предлагам да се върнеш при майка си, ако е възможно, разбира се.Както казаха по-горе, наистина едно излизане с приятели би разведрило кофти-ситуацията, в която се намираш.Остави настрана тези ножове и се съсредоточи към решението на проблема.Можеш да искаш от личната да ти предпише някакви хапченца против стрес,като за начало.Аз наскоро пих едни - ReMotiv, скъпички са, но са ефективни.Те са на билкова основа (в случай, че се притесняваш, че можеш да се натровиш нещо..) и на опаковчицата ми пише, че са против депресия, стрес,потиснатост, понижено настроение, загуба на интерес и способност за изживяване на радост,трудно заспиване и неспокоен сън,чувство за вина и безполезност и др.Пробвай ги (: Ако искаш пък отиди на психолог (предполагам в училище имате психоложка.. друго си е да можеш да споделиш проблемите с някой, нали?
Хайде успех и по-позитивно мислене!
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Тъпа си.. да се режеш е най-голямото малоумие![]()
Stay up all night with the stars *
mersi za mneniqta vi tva za rqzaneto mnogo dobre znam 4e e glypost no kato si v nqkfa super kofti siyaciq kfo li nqma da vi mine prez yma.. Vsa6tnost moga da se varna pri maika si no tam y4ili6teto e mnogo zle i trqa da izbiram mejdy bade6tata si kariera i spokoistvieto...koeto ne e lesno..E vsa6tnost po4ti seki den si izlizam s priqteli i naistina te mi spasqvat jivota edva li ne i mnogo vi blagodarq na vsi4ki koito mi dadohte savet...![]()
..когато ми липсваш....
В квато и ситуация да съм не бих помислила да се режа![]()
Това е супер гнусно...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Охх айде стига с това тъпа си, тъпа си ! Момичето има проблем. Не смятам, че иска да се реже, а просто това е начин да се самонарани преди да го направи друг. Това е проблем на психическа основа, за който те разбирам.
Аз те съветвам 2 неща :
1. Върни се при майка ти ако имаш възможност
2. Посети специалист, психотерапевт. Не е срамно и нищо не губиш (освен пари).
3. Пиши ми ако имаш нужда![]()
Първоначално написано от hottie
Не я познавам и попринцип не мога да съдя дали е тъпа,умна и прочие..в това отношение е направила нещо много глупаво
Stay up all night with the stars *
Извинявай и аз съм така!Ама не съм тръгнал да се режа,вярно кавки ли не глупости са ми минавали,но винаги съм си казвал,че заради двама мухльовци (защото освен с баща ми имам страшно мн скандали и с майка ми) няма да си провалям бъдещето и да си причинава работи,за които ще съжалявам.Тегля им по една псувня,излизам си от нас,не говоря няколко дена с тях и това е!Баща ми и маика ми не са разделени но не живеят заедно.От малка живея при маика ми без никакфи проблеми.Но от преди 3 години реших да се преместя при баща ми.А тои си има любовница
Трябва да посетиш психиатър .. Че на кой живота е лесен .. то ако беше лесен нямаше да е живот .. ам да се режеш --> ГЛУПАВА И БЕЗСМИСЛЕНА ПОСТЪПКА.. Както и да е.. не го прави повече защото това не ти помага даже напротив само си причиняваш още повече болка .. мисли за нещо хубаво .. за приятели .. ако нямаш намери си .. излизай повече
Тея които те дразнят си ги слагай на ... и си свиркай .. Тва е
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Като станеш на 15 обикновено минава
Иначе ако твърдо си решила да се трепеш, рязането не е добър начин, пробвай с пистолет(в устата, не в слепоочието), или да скочиш от поне 40 метра
С "тъпа си,тъпа си" мислите ли,че ще и помогнем.Не е тъпа,а е постъпила глупаво в което има разлика,нали?Все пак не сме тук да се подиграваме едни на други,а да си помогнем по какъвто и да бил начин.
Аз съм с мнооого подобен проблем,може и по-зле да съм,като изключим,че не ме тормозят персонално,а самата ситуация ме побърква...
Минавали са ми и на мен през ума какви ли не дивотии,ама все пак се замислям,какво ще им е на хората които държат на мен,и защо да наранявам себе си заради чужди грешки?!
Пиши ми на лична ако имаш нужда да споделиш,да поговориш - винаги ще съм насреща!!!
А иначе,щом при майка ти ти е било по-добре иди при нея,да не мислиш,че и на жената и е мн лесно да живее без децата си.Върни се при нея,училището по-лошо или не не е толкова от значение.Важното е семейството (в каквато и форма да е) да е заедно.Върви където се чувстваш спокойна,ще видиш,че и училището няма да е чак толкова лошо![]()
da reja si venite predimno no sega be6e malko po nagore za da nemoje na6te da go vidqt![]()
..когато ми липсваш....
ми мацка върни се при майкати тфа ше е най-добре
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Рязането не е начин, но щом ти е весело..Режи пак!Бива пубертет, ама като твоя не бях видяла...
пфф ........ тва е най лесното решение .... мм като толкова не ти харесва при баща ти премести се при майка ти или да не ти пука за жената на бащати и си живей живота не се впрягай