- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нарязах се.. Отново!!
Не казваш колко далече са един от друг, но ако е възможно примерно петък, събота и неделя да ходиш при майка си, също е вариант.
Явно проблемът е със семествойто ти, затова местя темата в правилния раздел.![]()
i aaz su se rqzala edin put
Наистина, отиди при психолог, както те посъветваха. Започнеш ли веднъж с рязането, много трудно ще спреш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
За рязането няма да повтарям написаното от други..
Съветвам те да си гледаш живота и от всичко да извличаш положителната страна! И помни, че винаги може да стане по-лощо! Например да нямаше приятели, с които да излизаш..
Но с рязането по-добре спри.. и аз съм си драскала разни глупости с игла, даже и цигара съм си загасяла в ръката умишлено и сега осъзнавам, че е нямало абсолютно никакъв смисъл от всичкото..
ОМФГ И к'во като се нарежеш ще оправиш нещата![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
ауу лелеабе недейте така бее хораа ... какъв е смисъла от това да се режете
... толкова бели могат да станат с тфа рязане че тцтцтц .. една моя съученичка и тя се реже много брутално ама тя пък няма никфи проблеми ама е перко ;xx просто иска внимание и за това май се реже нз и аз .. но решението на проблемите не е да се нарежеш и готово
първо брой до 10 преди да направиш някой гаф ;] ии ако наистина желаеш може да посетиш психолог той би трябвало да ти даде някой друг съвет как да се справиш със всичко това
айде късмет и от мен ...
![]()
Първоначално написано от Eeyore1
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами и аз се питам същото.Питам се и къв е смисъла да пушите или пък да пиете и къв е смисъла и някой от вас да се режат...ем тва са въпроси на които никой няма май да ми отговори...Първоначално написано от anity92
Ами върни се при майка си .. и не е нужно да се нараняваш заради грешките на някой друг![]()
Ти да не би да си ЕМО??? Те ги правят тези простоти-режат се за да се почувстват по-добре. Я се стегниииии и не се излагай само някой психично болен може да направи това.
За пореден път...като няма какво да кажете и с какво да и помогнете не пишете.Като се правите на много твърди и обиждате да не мислите,че сте интересни?!Момичето моли за съвет,а вие с т'ва "тъпа си,тъпа си" най-много да я накарате пак да се нареже.
Наистина е глупаво,но когато някои по-слаби( психически или емоционално) хора имат проблем ги боли отвътре и по-този начин те за малко поне забравят за "онази" болка като си причиняват своя и така по един или друг начин им олеква.
Авторката на темата не е написала на колко е...незнам дали има някакво значение...но ми е любопитно.А моят съвет е преди пак да седнеш и да се нарежеш помисли си за хубавите неща които са ти се случили,помисли си за приятелите,за нещата които би искала да постигнеш,абе все за приятни неща кажи си,че можеш да преодолееш всичко и това мисля,че ще ти вдъхне кураж и ще те накара да спреш. :]]]
Не се режи,защото от това няма грам смисъл.Не помога,а само усложнява нещата и освен това вредиш сериозно на себе си.Примири се с положението и като станеш достатъчно голяма се местиш да си живееш сама и така...търпи 2-3 години там,колкото трябва и после си фрее.
А и като ти е скапано излез с приятели,отиди някъде и бъди в компания.Весели се!Всеки има проблеми вкъщи,твоите просто са по-сложни.Не се предавай.Никой няма да ти върне живота после,а и не си залсужава да се нараняваш заради такива хора.
2. Има и безплатни такива ако не се лъжа.Първоначално написано от hottie
ACϟDC
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от hottie
най-правилното в тоя случай!
ем върни се при майка си...що за тъпа тема... ЗНАМ аз не съм никоя, за да казвам каквото и да било БЕЗ да съм го испитвала, но съм сигурна, че има хора с много по големи проблеми от твоите,които дори не са си мислили подобни 'умни' неща като това за рязането... сж, но май проблема ти е повече в акъла ..пробвай се да мислиш по позитивно и ще откриеш решение ;] :P
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Ебаси лудите
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
ами има много хора с твойте проблеми, но те не се режат нали? Не вярвам да не ти се живее, още повече че нищо не си видяла от живота. Стегни се малко, сигурна съм че има на кого да разчиташ, пък и да няма, все някога ше намериш приятели, ест ако не си мноого затворена. Мисли позитивно и не се режи, няма смисъл - така само си вредиш още повече. И на колко години си?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
изстрадала си достаПървоначално написано от jestokataa
![]()
самонараняването е сериозно ...
можеш да се посъветваш с психолог
успокой се;пожелавам ти да се оправят семейните ти проблеми![]()
Вместо да търсиш внимание и съжаление по форумите се стегни.
На никой живота не е лесен...
наряза се ?![]()
как още си жива ма