.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не казваш колко далече са един от друг, но ако е възможно примерно петък, събота и неделя да ходиш при майка си, също е вариант.

Явно проблемът е със семествойто ти, затова местя темата в правилния раздел.

i aaz su se rqzala edin put

Наистина, отиди при психолог, както те посъветваха. Започнеш ли веднъж с рязането, много трудно ще спреш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    За рязането няма да повтарям написаното от други..
    Съветвам те да си гледаш живота и от всичко да извличаш положителната страна! И помни, че винаги може да стане по-лощо! Например да нямаше приятели, с които да излизаш..
    Но с рязането по-добре спри.. и аз съм си драскала разни глупости с игла, даже и цигара съм си загасяла в ръката умишлено и сега осъзнавам, че е нямало абсолютно никакъв смисъл от всичкото..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Моят живот е къде-къде по труден от твоя, ама никой не го е разбрал досега. Поревавам си мъничко, тегля им една майна на всичко и всички и си продължавам с усмивка...

Не можеш ли да живееш при майка си и да си в хубаво даскало?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Момичето наистина има проблем. Не и достига внимание.

Град
    Cofia
    Следващия път се постарай повече

Град
    Перник
    Седни си на задника,почвай да учиш и си заминавай от там.Никога не посягай на живота си!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

ОМФГ И к'во като се нарежеш ще оправиш нещата
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

ауу леле абе недейте така бее хораа ... какъв е смисъла от това да се режете ... толкова бели могат да станат с тфа рязане че тцтцтц .. една моя съученичка и тя се реже много брутално ама тя пък няма никфи проблеми ама е перко ;xx просто иска внимание и за това май се реже нз и аз .. но решението на проблемите не е да се нарежеш и готово първо брой до 10 преди да направиш някой гаф ;] ии ако наистина желаеш може да посетиш психолог той би трябвало да ти даде някой друг съвет как да се справиш със всичко това айде късмет и от мен ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    Върни се при майка си нали там си нямала проблеми...избави се от тоя ад ако мога да го нарека така,защотото не е честно да сттрадаш просто..направи своето решение (което не е да се нарежеш )
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от anity92
    ауу леле абе недейте така бее хораа ... какъв е смисъла от това да се режете ...
    Ами и аз се питам същото.Питам се и къв е смисъла да пушите или пък да пиете и къв е смисъла и някой от вас да се режат...ем тва са въпроси на които никой няма май да ми отговори...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами върни се при майка си .. и не е нужно да се нараняваш заради грешките на някой друг

Ти да не би да си ЕМО??? Те ги правят тези простоти-режат се за да се почувстват по-добре. Я се стегниииии и не се излагай само някой психично болен може да направи това.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    За пореден път...като няма какво да кажете и с какво да и помогнете не пишете.Като се правите на много твърди и обиждате да не мислите,че сте интересни?!Момичето моли за съвет,а вие с т'ва "тъпа си,тъпа си" най-много да я накарате пак да се нареже.
    Наистина е глупаво,но когато някои по-слаби( психически или емоционално) хора имат проблем ги боли отвътре и по-този начин те за малко поне забравят за "онази" болка като си причиняват своя и така по един или друг начин им олеква.

Авторката на темата не е написала на колко е...незнам дали има някакво значение...но ми е любопитно.А моят съвет е преди пак да седнеш и да се нарежеш помисли си за хубавите неща които са ти се случили,помисли си за приятелите,за нещата които би искала да постигнеш,абе все за приятни неща кажи си,че можеш да преодолееш всичко и това мисля,че ще ти вдъхне кураж и ще те накара да спреш. :]]]

Не се режи,защото от това няма грам смисъл.Не помога,а само усложнява нещата и освен това вредиш сериозно на себе си.Примири се с положението и като станеш достатъчно голяма се местиш да си живееш сама и така...търпи 2-3 години там,колкото трябва и после си фрее.
    А и като ти е скапано излез с приятели,отиди някъде и бъди в компания.Весели се!Всеки има проблеми вкъщи,твоите просто са по-сложни.Не се предавай.Никой няма да ти върне живота после,а и не си залсужава да се нараняваш заради такива хора.

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Охх айде стига с това тъпа си, тъпа си ! Момичето има проблем. Не смятам, че иска да се реже, а просто това е начин да се самонарани преди да го направи друг. Това е проблем на психическа основа, за който те разбирам.
    Аз те съветвам 2 неща :

1. Върни се при майка ти ако имаш възможност
    2. Посети специалист, психотерапевт. Не е срамно и нищо не губиш (освен пари).
    3. Пиши ми ако имаш нужда
    2. Има и безплатни такива ако не се лъжа.
    ACϟDC

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Охх айде стига с това тъпа си, тъпа си ! Момичето има проблем. Не смятам, че иска да се реже, а просто това е начин да се самонарани преди да го направи друг. Това е проблем на психическа основа, за който те разбирам.
    Аз те съветвам 2 неща :

1. Върни се при майка ти ако имаш възможност
    2. Посети специалист, психотерапевт. Не е срамно и нищо не губиш (освен пари).
    3. Пиши ми ако имаш нужда
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    най-правилното в тоя случай!

ем върни се при майка си...що за тъпа тема... ЗНАМ аз не съм никоя, за да казвам каквото и да било БЕЗ да съм го испитвала, но съм сигурна, че има хора с много по големи проблеми от твоите,които дори не са си мислили подобни 'умни' неща като това за рязането... сж, но май проблема ти е повече в акъла ..пробвай се да мислиш по позитивно и ще откриеш решение ;] :P
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Ебаси лудите
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами има много хора с твойте проблеми, но те не се режат нали? Не вярвам да не ти се живее, още повече че нищо не си видяла от живота. Стегни се малко, сигурна съм че има на кого да разчиташ, пък и да няма, все някога ше намериш приятели, ест ако не си мноого затворена. Мисли позитивно и не се режи, няма смисъл - така само си вредиш още повече. И на колко години си?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    в света на приключенията ..

Re: Нарязах се.. Отново!!

Цитирай Първоначално написано от jestokataa
    Рязала съм се 2 пъти (може би).. Сигурно си мислите "Божеее каква откачалка"но ще ви разкажа накратко за живота ми.
    Баща ми и маика ми не са разделени но не живеят заедно.От малка живея при маика ми без никакфи проблеми.Но от преди 3 години реших да се преместя при баща ми.А тои си има любовница, с която живеят заедно(лъже и нея, лъже и маика ми).И аз съм раздвоена.Любовницата му ме мрази и прави всичко възможно за да страдам.. Имам и големи проблеми в любовта..Сега доиде и брат ми при мен и тои ми стъжнява живота допълнително.И то вече на човек не му се живее вече.И си мислиш че като се нарежеш ще ти стане по добре..Ако можете ми каажете начин по които мога да забравя поне за малко развалината, която наричам живот..И ви саветвам наистина да не го правите никога!!
    изстрадала си доста
    самонараняването е сериозно ...
    можеш да се посъветваш с психолог
    успокой се;пожелавам ти да се оправят семейните ти проблеми

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Вместо да търсиш внимание и съжаление по форумите се стегни.
    На никой живота не е лесен...

Град
    Е там...
    наряза се ?

как още си жива ма

Град
    `In Hell`
    Емо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове