- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нарязах се.. Отново!!
защо наистина не се върнеш при майка ти? аз също живея с майка ми, баща ми никога не е живял с нас, но майка ми ми дава всичко от което се нуждая. освен това имам приятели на които мога да разчитам... аз не бих се рязала... все пак всичко е преходно.... няма смисъл да се режеш...![]()
i si mislish 4e kato se narejesh 6te ti stane po-dobre li ?ne te uprekvam no no e vse edno da se narejesh ili ne
prosto riskuvash sebe si i edin den 6te syjalqva6
![]()
Решението е може би секс,алкохол,дрога и накрая да си прережеш вените
Нито рязането,нито напиването ще ти реши проблемите.Ще се напиеш като пор за два часа и Бог знае какви глупости ще направиш.Хващай прителите си и се забавлявайте.Честно казано и аз съм се рязала..прсто ей така уж,че всичко ще мине..Щом ти е било добре при майка ти върни се при нея.А за любовницата на баща ти хич да не ти пука-мразите...значи не заслужава грам внимание.Аз когато бях така и някой мои приятели имаха проблеми ги събрах и ги помъкнах по планинитеСкъсах ги от ходене и на сутрина всички споделиха,че са спали като бебенца
1 въпрос защо си се преместила при баща си?Защо не потърсиш някой психолог с който да поговориш.Ще му разкажеш цялата история за майка ти,брат ти,баща ти и т.н.Успех!
иди при майка си и не се чуди как да изкараш живота по-гаден,а започни да си поставяш цели и да ги гониш.спри с това празно живуркане!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Отиваш при майка ти,и започваш всичко на ново!!!![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от jestokataa
аз пък не се режа а пия като имам проблем.а зн че е мн по вредно алкохола. Не искам рани по ръцете а и ме е страх не искам да ме боли
а и да се нарежа не вярвам да забрава
Ами явно просто е дошло времето да проявиш характер... а не да си кълцаш ръцете ...
рязала си се ,за да го видят ваще... сама го каза... ако мислиш ,че има нещо ,за което трябва да знаят (като това ,че не се чувстваш добре в тази ситуация ) просто говори с тях...и да.. всеки има трудности в живота..но ти поне имаш избор... (макар и не толкова лесен) можеш да избираш при кой да живееш... имаш прятели ,с който да излизаш... много хора нямат и това... на много ДЕЦА единсвеният им избор е този къде да легнат и да умрят (от глад примерно) защото НЯМАТ друг избор...много деца изобщо нямат родители...и т.н. ... Искам да ти кажа само ,че всичко зависи от теб... затова недей да драматизираш (не искам да звуча грубо) просто погледни нещата от друг ъгъл ,вземи се в ръце ,направи своя избор и бъди доволна! Успех
Няма да ти стане по хубаво ако се нарежеж![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
.......
^
офф както казваш уж сама осъзнаваш че рязането е само за малоумните и пак се режеш тва е адски тъпо като се режеш за ква го правиш да засилиш болката? да се докажеш колко си нещастна? ако толкова искаш да се самоубиеш и да не живееш повече поне го направи качествено-скочи от 10-я етаж в противен случай просто спри и като ти е толкова гадно с баща си върни се при майка си![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Ти буквално си луда.
И моите родители са разделени (не разведени) и баща ми живее с друга жена.Аз живея при майка ми,а с баща ми се виждам най - много един път в седмицата и то за малко.Имам и куп други проблеми,за които няма да говоря.Но не съм тръгнала да се режа.Просто приеми реалността.Живота е борба и освен това е само един.Има хора с далеч по - големи проблеми,но се борят нали?И колкото и да им е трудно не биха си помислили за такова нещо.