.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Град
    Враца
    Върни се при майка си.. Заеби училището.. поне имаш възможност за спокоен живот при нея.. Не се и замисляй.. И не се режи.. Стегни се и бъди силна.. Няма начин.. :]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

защо наистина не се върнеш при майка ти? аз също живея с майка ми, баща ми никога не е живял с нас, но майка ми ми дава всичко от което се нуждая. освен това имам приятели на които мога да разчитам... аз не бих се рязала... все пак всичко е преходно.... няма смисъл да се режеш...

i si mislish 4e kato se narejesh 6te ti stane po-dobre li ? ne te uprekvam no no e vse edno da se narejesh ili ne prosto riskuvash sebe si i edin den 6te syjalqva6

Град
    Sofia
    Решението е може би секс,алкохол,дрога и накрая да си прережеш вените

Нито рязането,нито напиването ще ти реши проблемите.Ще се напиеш като пор за два часа и Бог знае какви глупости ще направиш.Хващай прителите си и се забавлявайте.Честно казано и аз съм се рязала..прсто ей така уж,че всичко ще мине..Щом ти е било добре при майка ти върни се при нея.А за любовницата на баща ти хич да не ти пука-мразите...значи не заслужава грам внимание.Аз когато бях така и някой мои приятели имаха проблеми ги събрах и ги помъкнах по планините Скъсах ги от ходене и на сутрина всички споделиха,че са спали като бебенца 1 въпрос защо си се преместила при баща си?Защо не потърсиш някой психолог с който да поговориш.Ще му разкажеш цялата история за майка ти,брат ти,баща ти и т.н.Успех!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    иди при майка си и не се чуди как да изкараш живота по-гаден,а започни да си поставяш цели и да ги гониш.спри с това празно живуркане!

Мега фен Аватара на Infinity
    Отиваш при майка ти,и започваш всичко на ново!!!
    To infinity and beyond.

Re: Нарязах се.. Отново!!

Цитирай Първоначално написано от jestokataa
    Рязала съм се 2 пъти (може би).. Сигурно си мислите "Божеее каква откачалка"но ще ви разкажа накратко за живота ми.
    Баща ми и маика ми не са разделени но не живеят заедно.От малка живея при маика ми без никакфи проблеми.Но от преди 3 години реших да се преместя при баща ми.А тои си има любовница, с която живеят заедно(лъже и нея, лъже и маика ми).И аз съм раздвоена.Любовницата му ме мрази и прави всичко възможно за да страдам.. Имам и големи проблеми в любовта..Сега доиде и брат ми при мен и тои ми стъжнява живота допълнително.И то вече на човек не му се живее вече.И си мислиш че като се нарежеш ще ти стане по добре..Ако можете ми каажете начин по които мога да забравя поне за малко развалината, която наричам живот..И ви саветвам наистина да не го правите никога!!

аз пък не се режа а пия като имам проблем. а зн че е мн по вредно алкохола. Не искам рани по ръцете а и ме е страх не искам да ме боли а и да се нарежа не вярвам да забрава

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Ами явно просто е дошло времето да проявиш характер... а не да си кълцаш ръцете ...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    рязала си се ,за да го видят ваще... сама го каза... ако мислиш ,че има нещо ,за което трябва да знаят (като това ,че не се чувстваш добре в тази ситуация ) просто говори с тях...и да.. всеки има трудности в живота..но ти поне имаш избор... (макар и не толкова лесен) можеш да избираш при кой да живееш... имаш прятели ,с който да излизаш... много хора нямат и това... на много ДЕЦА единсвеният им избор е този къде да легнат и да умрят (от глад примерно) защото НЯМАТ друг избор...много деца изобщо нямат родители...и т.н. ... Искам да ти кажа само ,че всичко зависи от теб... затова недей да драматизираш (не искам да звуча грубо) просто погледни нещата от друг ъгъл ,вземи се в ръце ,направи своя избор и бъди доволна! Успех

Град
    Near To Hell
    Няма да ти стане по хубаво ако се нарежеж
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

^
    офф както казваш уж сама осъзнаваш че рязането е само за малоумните и пак се режеш тва е адски тъпо като се режеш за ква го правиш да засилиш болката? да се докажеш колко си нещастна? ако толкова искаш да се самоубиеш и да не живееш повече поне го направи качествено-скочи от 10-я етаж в противен случай просто спри и като ти е толкова гадно с баща си върни се при майка си
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Ти буквално си луда.
    И моите родители са разделени (не разведени) и баща ми живее с друга жена.Аз живея при майка ми,а с баща ми се виждам най - много един път в седмицата и то за малко.Имам и куп други проблеми,за които няма да говоря.Но не съм тръгнала да се режа.Просто приеми реалността.Живота е борба и освен това е само един.Има хора с далеч по - големи проблеми,но се борят нали?И колкото и да им е трудно не биха си помислили за такова нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си