.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Хипер банално, но все пак оригинално...

Ами харесвам един от съседния клас... Целия випуск знае и той също ама... Не че ме е срама, но в негово присъствие забравям за всичко и изгубвам ума и дума... После кат се прибера вкъщи се сещам за правилния изход от която и да е ситуазия свързана с него, но вече е твърде късно... Придобивам смелост и на следващия ден... нямам какъвто и да е шанс... Следователно изгубвам смелостта си, тогава идва шанса и... Всичко започва отначало... Какво да правя?!?

ElinoOor

Голям фен
    Какво да правиш ли ?
    Ами като за начало, научи се да пишеш нормални заглавия. С правилно употребявани думи и без еДнаТа ГлаВна-дРугЪъЪтЪъъ малКаАа-тоест като ''фешъните''-тогвава шанса да ти обърнат внимание е много по-голям.
    Второ, пребори се със себе си. Бъди на принципа ''Just do it'', пък квото ще да става ! Да не ти пука.
    Докато не се научиш да правиш каквото си искаш (т.е. да си смела) този порочен кръг все ще се върти около теб.
    Преди и аз бях много срамежлива ,
    , ама го преодолях. Мога да ти кажа, че има големи симпатяги сред свитите момиченца. Зависи доколко обаче. Просто се отпусни и действай.
    Така, това е от мен.

Благодаря за мнението... Ей сега ще оправя заглавието... Май наистина трябва да се поотпусна, но просто не знам как...
    ElinoOor

Голям фен
    И кое му е оригиналното на темата ти само не разбрах ? Както и да е...казах ти просто да си се държиш естествено..да,знам,че си го чувала, но никой тук няма да ти даде различен съвет, просто защото това е единствения ключ.
    ^^
    (Гарантирам ти го-главата си залагам. )

смела си.. чак и главата си залагаш
    Яжте моркови, да сте здрави!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от morkofka
    смела си.. чак и главата си залагаш
    Мхм. :P

Ами всъщност едва ли наистина има нещо кой знае колко оригинално, но за всеки неговият случай си е единствен и не намира приликите между неговият и другите случаи, колкото и очевадни да са те... Така де... Вярно е, че не е точно това мястото, където да потърся помощ, но като чета другите мнения и проблеми, реших да споделя и моя проблем...
    ElinoOor

Голям фен
    Ахаааа, сега разбрах генералната ти идея. Само че не мисля, че можем да ти дадем адекватен съвет, тъй като знаеш, че нашата представа за нещата е ограничена-нито познаваме теб, нито момчето, нито конкретните ситуации. Но при всички случаи, ще е по-добре, ако си отпусната, а не се държиш сковано и изкуствено. Не знам с какво друго бихме могли,хората от този форум да сме ти полезни. Давай, мацка.

Ще се пробвам да те послушам и ще ти кажа какво е станало... Всеки случай ми писна положението да се влачи... Трябва да направя нещо!!
    ElinoOor

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    Ще се пробвам да те послушам и ще ти кажа какво е станало... Всеки случай ми писна положението да се влачи... Трябва да направя нещо!!
    Точно така.

Само да кажа, че очаквам мненията и на другите... Решението на проблема тепърва предстои, така че бих ви благодарила ако споделите мнение...
    ElinoOor

Що замлъкнахте бре??
    ElinoOor

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mojebi trqbva da se otpusne6,kogato si krai nego,normalno e da se pritesni6,vzemi my skype-a tam po-lesno se ob6uva,moje da izlezete
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ами имам му скайпа от доста отдавна, но той влиза веднъж (макс. два) пъти в месеца... Сигурно е наказан... Имам чувството, че живеем в различни светове... Той харесван от всички, заобиколен с курветата на випуска и всяка всячески му се предлага, а аз... мразена от целия си клас...
    ElinoOor

дай му пастичка

Добра идея "Балканче" ще свърши работа нали??!
    ElinoOor

Хорааа с ченгел трябва да ви вадя мненията от клавиатурата....
    ElinoOor

Супер фен
    От моя клас преди месец имаше една,която беше хлътнала по момче от съседния клас.Понеже е много срамежлива.Няколко момичета се запознаха с него,с цел да ги запознаят двамата.Но тя все бягаше и си глътваше езика като го видеше.Така един ден с едно друго момиче без да й казваме й го доведохме при нея и ги запознахме.След няколко дена тръгнала.Беше много сладко....ако иман якой от твоя клас да помага..въпреки,че е тъпо някой да прави нещо вместо тебе,ама като си толкова срамежлива.....
    Обичам те <3 !!!

Ами... Ще си помисля... Имам верни приятели, които биха ми помогнали без раздрънкат... Само, дето ние с момчето се познаваме... Миналата година бях част от компанията му за кратко... Тогава той имаше гадже, а аз бях зарибена по друг...Но той едва ли си спомня...
    ElinoOor

Нима темата ми е скучна?!??
    ElinoOor

Нима темата ми е скучна?!??
    котенце на колко години си, той свободен ли е? има ли ухажорки?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

13, свободен е... Много сааа
    ElinoOor

13, свободен е... Много сааа
    поискай му дискретно телефона. Когато сте насаме и се постарай да не изглеждаш много настъпателна, нито плаха. Просто себе си. Такава каквато си сред приятелите ти. Успех
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Ммм добре... Ще пробвам...
    ElinoOor

Да ви кажа отказах се... Писна чи да чакам и да си кривя нервите за един фешън... Чувствам се толкова лекааа
    ElinoOor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си