Цитирай Първоначално написано от Boot
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
. Ценете парите повече, де!
ти май трябва да си цениш кожата и косата повече. Щото от некачествена козметика след 5 години ще си бабичка
Ползвам козметика(и то не скъпа) от много години........кожата и косата ми са прекрасни. Вече споменах, че фдт не ползвам всеки ден и не за цялото лице.
С косата пък проблем нямам - стои разкошно и със шампоан от 4 лв и маска от 5.
А след 5 години ще видим как ще изглеждам. Мацките на 15-16 с фдт по половин туба на лицето имат доста по-лоша кожа от моята, която оставям да си диша.

П.С.Всеки си има право на избор как да си харчи парите и какви да са му приоритетите. Не мога да оценя фдт на цената на чифт свестни дънки. Още повече, че няма как и евтината и скъпата марка да не слагат идентични неща. Защо непременно скъпо значи хубаво? От дългогодишният ми опит с ползването на козметика, мога да кажа, че най-евтините продукти са ми действали най-добре. Още си спомням с умиление 1 лосион за акне, от който всичко изчезваше като с магическа пръчка, а беше малко над лев. разбира се има изключения. А моят съвет е, че ако имаш проблемна кожа, трябва да си я ЛЕКУВАШ, а не да я замаскираш със скъпи продукти, а отдолу да стоят пъпките и петната.

На 23 години съм и продавачката в лафката на работа едва миналата седмица научи, че не съм ученичка!? Майка ми ползва идентична козметика и на 54 изглежда в пъти по-добре от някои 40 годишни.... Всичко си е до кожа, поносимост и мярка в използването на козметични продукти. В крайна сметка всичко е химия. Аз лично обичам за маски и ексфолианти да използвам продукти от хладилника.......почти нищо не ми струва да смеся утайка от кафе с малко зехтин, но по-нежна кожа след ексфолирането с това, не съм имала!