.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Защо винаги в ЕДНА И СЪЩА!!!???!!!

С един приятел за трети пореден път се влюбваме независимо един от друг в едно и също момиче. Отначало си мислех, че е случайно, но сега сме харесали 3-та поредна. Писна ми да се карам с него за някви момичета, ама просто няма как да се разберем кой първи кой втори! [/b]

Някой може да постне мнение с препоръка как да действам, защото явно става периодично явление
    Born with nothing die with nothing

Ами как можем да ти помогнем ^^ ? Не запознавай момичета с твоя приятел или ддз...
    Trance/House Only in my heart..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Откажете се и двамата от нея.

т'ва да се карам за момиче с приятел е малоумно
    we give it all.

Оставете я тя да избере, кого и допада повече..
    Все пак сте приятели, би трябвало едно момиче да не ви затръдни чаак толкова

Re: Защо винаги в ЕДНА И СЪЩА!!!???!!!

Цитирай Първоначално написано от vladiboy
    С един приятел за трети пореден път се влюбваме независимо един от друг в едно и също момиче. Отначало си мислех, че е случайно, но сега сме харесали 3-та поредна. Писна ми да се карам с него за някви момичета, ама просто няма как да се разберем кой първи кой втори! [/b]

Някой може да постне мнение с препоръка как да действам, защото явно става периодично явление
    Ами, ако сте си истински приятели един от двамата трябва да отстъпи иначе няма как.Не си струва да се карате заради момиче.Приятелството е по - важно, защото привличането към това момиче ще отмине, но приятелството може да си го запазите!

Вижте, Моля!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ми не знам може би не трябва да го запознаваш с момичета които харесваш така и той тебе а за сегашния случай ...откажете се и двамата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си