- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее 1 седмица преди менструация
Така искам да знам нещо не защото не съм "образована"сексуално а просто защото ми се дават различни отговори.
Една седмица преди да ти дойде менструацията може ли да се забременее,защото съм чувала че в тези дни е най-безопасно вярно ли е?![]()
![]()
т.7
krem4et0
що ако го правите с кондом проблем ли е?
Raise your fist!
гумата му е майката.. щото от такива броенки на дните сега приятелка на 17 ще става мами
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ами да попринцип около 3-4 дена преди менструацията се водят безопасни,но въпреки това си има риск.
То като си в цикъл има,а какво остава за другите дни.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Гумаа !!
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
ОМГ!!!"Може ли да се забременее по време на менстурация/567876 дни преди нея/23456798765 дни след нея/точно на този ден.../"
Бахти вееее,не се ли научихте да използвате търсачката?И ти като си момиче и си сексуално "образована",защо идваш във форуми да питаш?Баси злето...![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Estestweno,che e wazmojno :]]
2-3 дни преди менструация би трябвало да не може, 1 седмица вече е доста време преди. На теория яйцеклетката се отделя на 14-тия ден от цикъла и живее около 24 часа - на практика - shit happens. Никой не може да ти гарантира, че се отделя точно на 14-тия ден или че не се е отделила и втора по някое време.
sama si otgovori na vuprosa.6tom moje da zabremenee6 dori dokato si v cikul(ako pravi6 sex togava),to kakvo ostava za vseki edin drug den ot meseca?zareji statistikite,veroqtnost ima POSTOQNNO,zatova se predpazvai,za da ti e mirna glavata i da ne broi6 dnite i da kur6i6 nokti v o4akvane.![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg