.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72

Град
    Шумен
    За Глобалчо вие сте казали повечето от мислите, които изникнаха в главата ми, аз няма смисъл да говоря, той очевидно си е упорито говедо. Няма значение.

Сегаааа... къде искам да отида.
    Искам да съм вожд на племе по време на матриархата, после да съм жрица на някой бог в Елада. Няма да е зле да пояздя Буцефал заедно със Сашко Македонски. После да речем искам да бъда щерка на някои римски император, след туй може да съм Мария Магдалена и да проверя дали аджеба, тя му е била изгора на Христос. Средновековието хмм, ще мина без него, ама що пък да не бъда от Светата инквизиция(здрави нерви ще ми трябват за там) или да започна да им казвам какво ще стане след много години, те да ме помислят за вещица и да ме изгорят на кладата! . Ренесанса - да! Лео да Винчи искам да го видя как я рисува тая Джоконда(едва ли щях да я видя и да съм живяла тогава, ама нали туй е въображаемо). След туй Барока, ох, тая епоха наистина ще я пропусна, твърде аристократична и натруфена.
    После искам да се боря за "Свобода, равенство, братсво" във Френската революция(като жена) и да загина като герой. После искам да видя Моцарт (за целта бая бързо тряа се преродя след като съм загианала във Френската революция), Бетховен абе класиците. Искам да им кажа колко велики ще са един ден. След това искам да съм слугиня на Наполеон на остров Света Елена и да го видя как умира, натровен от арсеник(пък може и аз да го отровя )След това искам да отскоча в Романтизма, където да кажа на срамежливичкия Шуберт да побърза със "Незавършена", щото ще умре преди да я завърши.(еее, ама тогава нямаше да е толкова интересна.). Да ида на концерт на някои велики композитори докато тъй или иначе съм там. После да потанцувам туист или фокстрот в някоя американска дискотека в началото на 20ти век.
    Искам да пищя истерично на концерт на Елвис, после същото искам да правя и на контерт на Бийтълс(на техния даже може да си разкопчая блузката и да покажа на Джон, Пол, Ринго и Джордж моите цицки. И естествено оттам нататък искам да съм бунтарка някъде, независимо къде. Дали ще е в социалистическа България или Русия, дали в Източна Германия, просто искам да правя напук на табутата. Искам да видя раждането на Led Zeppelin, AC\DC, Black Sabbath, KISS, Alice Cooper, Queen, Scorpions - абе класиците в жанра. Искам да карам як Harley и да съм цялата в tattoos. Искам да слушам тези гореизброените класици на живо като млади. После искам да бъда на концерт на Нирвана, да чуя за смъртта на Кобейн и да рева(едва ли на погребението му ще мога да ида). После от Април '94 искам да се върна септември '93 и да си се родя аз. И днес да ви пиша това.

Така може някои да ме обвинят, че не искам да бъда и в българската история. Ако имах възможност да се върна в българската история нещата щяха да станат твърде лични и нямаше да се сдържа да не попроменя нещо, а аз като се знам, нищо по-хубаво от това, което се е случвало нямаше ад бъде.

Благодаря на тези, които си направиха труда да прочетат лееко дългичкото ми изказване.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Египет,2560пр.н.е. - строенето на пирамидите
    Ренесанса

Голям фен Аватара на Yancheto
    Ренесанса и Средновековието.Това са любимите ми периоди от историята.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Ренесанса и Средновековието.Това са любимите ми периоди от историята.
    скукааааааааааааааааааааа !

а като разбереш, че ще се къпеш веднъж в месеца при най-добрия случай и няма фон дьо тен, кремове, балсами, мазила още ли ще искаш?

Град
    Някъде по широкия свят...
    Въпросът е ,дали ще си роден в даден период,защото ако съм роден през средновековието ,аз ще съм свикнал с тамошният начин на живот,но ако просто се прехвърля от това време там,надали ще ми е много приятно. Така де 80 кила брони + липса на бани и обилно количество телесни секрети,предполагам че самата воня ще ме довърши.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Аааами... времето на Пелопонеската война (ех, тия спартанци са ми много симпатични).... също и времето 1920-1970 ми се струва интересно.. в някоя развиваща се европейска страна, не знам коя точно. Интересно ми е как се е променял света в близките десетилетия.. :]

Едит: А просто си нямам на идея как може Средновековието да ви е любим период от историята

Аз пък искам да живея в 21 век. Така си ми е най-добре.

може би Преди Христа ... ама може пък или на запад в Америка през 18 век

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    И аз като hottie си избирам ренесанса и малко преди него.
    Времена на рицари, рицарски романи, странствуващи рицари и т.н.

искам да ида в бъдещето..някъде 2025г да вида кво ще има..ама да си остана млад

Mi nz koi vek e bilo kogato e imalo princove i princesi i razni takiva i sa noseli oneq ogromnite gotini rokli. Po vuzmojnost vuv Franciq, Italiq ili Angliq :P

АмИ Бих иСкаЛа дА Не жИвЕя нА дРуГа пЛаНета

Град
    В лунното сияние.
    Бих живяла при келтите(удивителен народ) или при египтяните(също много заинтригуващи). В общи линии предпочитам вековете преди христа.

В момента се замислих.. Може би бих искала да се върна през 1970-1980 г. някъде. В България са били добре - чавдарчета,комсомолчета, другари,никаква безработица.. Тодор Живков е бил мъдър човек.

Град
    Страстно село. :D
    Цитирай Първоначално написано от kashmir
    За Глобалчо вие сте казали повечето от мислите, които изникнаха в главата ми, аз няма смисъл да говоря, той очевидно си е упорито говедо. Няма значение.

Сегаааа... къде искам да отида.
    Искам да съм вожд на племе по време на матриархата, после да съм жрица на някой бог в Елада. Няма да е зле да пояздя Буцефал заедно със Сашко Македонски. После да речем искам да бъда щерка на някои римски император, след туй може да съм Мария Магдалена и да проверя дали аджеба, тя му е била изгора на Христос. Средновековието хмм, ще мина без него, ама що пък да не бъда от Светата инквизиция(здрави нерви ще ми трябват за там) или да започна да им казвам какво ще стане след много години, те да ме помислят за вещица и да ме изгорят на кладата! . Ренесанса - да! Лео да Винчи искам да го видя как я рисува тая Джоконда(едва ли щях да я видя и да съм живяла тогава, ама нали туй е въображаемо). След туй Барока, ох, тая епоха наистина ще я пропусна, твърде аристократична и натруфена.
    После искам да се боря за "Свобода, равенство, братсво" във Френската революция(като жена) и да загина като герой. После искам да видя Моцарт (за целта бая бързо тряа се преродя след като съм загианала във Френската революция), Бетховен абе класиците. Искам да им кажа колко велики ще са един ден. След това искам да съм слугиня на Наполеон на остров Света Елена и да го видя как умира, натровен от арсеник(пък може и аз да го отровя )След това искам да отскоча в Романтизма, където да кажа на срамежливичкия Шуберт да побърза със "Незавършена", щото ще умре преди да я завърши.(еее, ама тогава нямаше да е толкова интересна.). Да ида на концерт на някои велики композитори докато тъй или иначе съм там. После да потанцувам туист или фокстрот в някоя американска дискотека в началото на 20ти век.
    Искам да пищя истерично на концерт на Елвис, после същото искам да правя и на контерт на Бийтълс(на техния даже може да си разкопчая блузката и да покажа на Джон, Пол, Ринго и Джордж моите цицки. И естествено оттам нататък искам да съм бунтарка някъде, независимо къде. Дали ще е в социалистическа България или Русия, дали в Източна Германия, просто искам да правя напук на табутата. Искам да видя раждането на Led Zeppelin, AC\DC, Black Sabbath, KISS, Alice Cooper, Queen, Scorpions - абе класиците в жанра. Искам да карам як Harley и да съм цялата в tattoos. Искам да слушам тези гореизброените класици на живо като млади. После искам да бъда на концерт на Нирвана, да чуя за смъртта на Кобейн и да рева(едва ли на погребението му ще мога да ида). После от Април '94 искам да се върна септември '93 и да си се родя аз. И днес да ви пиша това.

Така може някои да ме обвинят, че не искам да бъда и в българската история. Ако имах възможност да се върна в българската история нещата щяха да станат твърде лични и нямаше да се сдържа да не попроменя нещо, а аз като се знам, нищо по-хубаво от това, което се е случвало нямаше ад бъде.

Благодаря на тези, които си направиха труда да прочетат лееко дългичкото ми изказване.

Интересно е. Това оправдава дължината.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Тук и сега. Времето, мястото, животът ми ми харесват предостатъчно. Не бих ги заменила.

Бих искала да живея при древните маи или египтяни.Също така и в началото на Ренесанса.Както казахте...времена на принцове, принцеси, рицари.... И на тях им е било забавно! В Испания, по възможност.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

в следващия
    Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
    Take your LIFE, take your life with COCAINE
    But I am who I am
    so I do what I can, when I can
    but I can't really do a damn thing

Цитирай Първоначално написано от sarityy
    Mi nz koi vek e bilo kogato e imalo princove i princesi i razni takiva i sa noseli oneq ogromnite gotini rokli. Po vuzmojnost vuv Franciq, Italiq ili Angliq :P
    да,и разбира се ти ще се родиш принцеса

Цитирай Първоначално написано от Reed
    Цитирай Първоначално написано от sarityy
    да,и разбира се ти ще се родиш принцеса
    На всички така ни се иска!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

бих искала да съм курва от ХV век (савсвм сериозно)

Град
    тук таме
    Някъде между 2050 и 2100г.
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си