- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- на какво се дължи кафявото течение?И то вече втори път!
Искам да попитам нещо дали е нормално-миналият път като ми дойде беше на 01.09.08 и като ми дойде ми беше сичките 6 дена само тъмно кафяво и малко по-слабо.Бях на лекар на 16.10.08 и ме гледаха на видеозон и ми казаха, че нищо не са открили и след другата менструация да ида пак.Сега ми дойде с закъснение от почти 2 месеца и пак е кафяво и слабо.На какво може да се дължи да е кафяво??Иначе това, че ми закъснява не ме притеснява, защото гинеколожката ми ми каза, че е напълно нормално.На почти 16 години съм и имам цикъл от 1 година и 6 месеца/ако това има някакво значение../
ами как да го направим?Щом лекарите са ти казали че ти няма нищо..освен ако kalpazanka знае нещо по въпросаа нали са ти казали при второто идване да отидеш пак?защо не отидеш ами питаш нас
:P
Cruel Intentions
Мии не ми казаха НА второто идвзне да отида, а СЛЕД второто идване/демек като ми свърши/Първоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
Цикълът ти още не е нормализиран, така че закъсненява наистина не би трябвало да те тревожи, а за цвета - той така или иначе варира по-светло червено, по-тъмно....Предполагам, че щом докторите на са открили нищо тревожно, няма за какво да се безпокоиш, все пак отиди на лекар отново.![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
male ujas
ами почакай още някой друг денПървоначално написано от foreverr
на мен само веднъж ми е закъснявало с повече време(около месец)но това беше още в началото ..първите месеци..
М/у другото и на мен в началото ми беше кафяво..в смисъл дори и сега като потече 2-3 капки стои кафяво(то може би и от цвета бикини знам ли)но като стане по голямо количество си е червено..(е след кат съм видяла капките слагам и превръзка но там си е червено :P )абе мисълта ми беше че може би ти изглежда по кафеникаво защото е малко количество
но това си е мое мнение,което звучи много нелогично
Но тук едва ли някой може да ти каже със сигурност :P Имай още малко търпение
![]()
![]()
Cruel Intentions
На мен като ми дойде за пръв път което беше преди ... 4 години,първите ми 2 цикъла бяха такива каквито ги описваш кафеви и мн слаби,вървя ми не повече от 2 дена ... след това си ми беше нормално червено,обаче пък след това 2 пъти ми пропусна .. изобщо такива неща стават докато се регулира самата менструяция.Даже 1 път си спомнам вече втората година мисля,че беше тогава малко се изплаших вървеше ми мн светло оранжево.. личната каза,че нищо ми няма.Предполагам,че ти си ходила при специалист,и щом казват,че няма за какво да се притесняваш,дано наистина да е така
![]()
az nqmam kafqvo![]()
![]()
Eми всеки пише, че сиг ми се струва, че е кафяво и, ч при тях първите дни е кафяво, но при мене вече 3 дена е кафяво зацапване и е 100 % кафяво, хич не е червено!Друг път се е било червено, а само миналия и този път е кафяво, но в петук ще ида на лекар и ще видиме кво ми е
Това, което казаха, че когато не е обилно кръвотечението е кафяво, то е съвсем нормално. Просто кръвта е по-малко, съответно не излиза на толкова големи порции и се съсирва повече.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
Но, ти явно не се ме разбрала точно, защото казваш: ".....че когато не е обилно кръвотечението е кафяво...."То работата е тама, че течението вече е 4ти ден и е някво супер слабо и само кафяво.То ако имаше обилно и червено...
Първоначално написано от foreverr
ne ti li svur6i ve4e?i ne otide li na lekar..4e i na mene mi eliubopitno kvo e 4e nikoi ne znae ili ne mu se e slu4valo..a ina4e ti ne si razbrala wrathchild..tq ti kazva "kogato NE E OBILNO (demek e slabo)e kafqvo.." a ti i kazva6 "problema e 4e e ve4e 4-ti den i e SUPER SLABO I KAFQVO" EMI GOVORITE ZA EDNO I SU6TO kogato NE E OBILNO(zna4i slabo) E KAFQVO
no pak ne mojem da ti go kajem sus 100% :PPpP otidi i vij kvo 6te ti kajat tam :P nie tuka samo pravim dogadki
![]()
Cruel Intentions
въраст и пол точно по правилата посочени, бравоПървоначално написано от foreverr
а колко си висока и
колко тежиш
Следствие на бурята която се заражда в корема ти и след това преминава през задния ти двор...
много ли държиш моме да изгърмиш завинаги от тук?!Първоначално написано от ndle
просто нямаш проблем, хеле пък на твоите години и преображения - никак
Объркал си рейса, пичПървоначално написано от batkodoki
сега ли да викам АЛЕКС или да се смиля, че има раб..Първоначално написано от ndle
Еми със 100 % сигурност ще ида на лекар, ноо това ще е в петък когато сигурно ще е свършило!Аз просто трябва да ида!Първоначално написано от mysterious93
Ми 169 см съм и тяжа 55-56 килограма.Първоначално написано от batkodoki
На мен точно същото ми се случи този месец, дори ми закъсня колкото на теб. Какво стана, ходи ли на лекар? Имаш ли някакви болки?
Вече не споменах ли, че в пътък ще ходя??/дЕмек утре ще ида!Нямам никакви болки!Първоначално написано от harabelka
e?ima li ti ne6to ; )
Cruel Intentions
Миии бях до гинеколожката си в петък, нооо за съжаление изпуснах времето за посещение-тя работеше до 1:30, а аз бях тама в 2!В понеделник ще отида и ще вида работното време още рано сутринта преди да ида на даскалои след училище ще мина през личната да взема направление, и ще ида и от тама на гинеколожкатаПървоначално написано от mysterious93
![]()