- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАк тълкувате...това?!?!?
Познавам едни дето говориха за инфлацията...
Те не правят любов ,те правят просто секс.Те не се обичат вече.Толкова нямат друго време да си кажат какво правят, че го правят по време на секс![]()
Не не тва неможе да е верно ако е така тая е ебаси човека,да те ръгат и ти да си лафиш ала бала![]()
![]()
Продавам извинителни бележки!
Пишете ако се интересувате !
Може и на вашите лекари да права!
Еми за нас може да не е,за тях е явно .. Лично аз не ги разбирам,струва ми се доста необичайно ;]
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
А ти пък какво обиждаш момичето бе..Виж първо себе си.Първоначално написано от j1k7ak
Колкото до темата ми се струва,че не е толкова ненормално..Все пак може това да им е някакъв фетиш и дас е възбуждат по тоя начин....![]()
омг....
е добре къв е тоя секс е той кат говори ала бала не му ли спада
пф баси секса![]()
Аз даже готвя и слагам масата едновременно, докато правя секс. Ей ти пози, ей ти място, ей ти практичност!
Няма лошо и ние си говоримСамо че от време на време..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Първоначално написано от JeAsUS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от biberinka
![]()
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Ами ако владеят изкуството даси говорят и въпреки това да им е хубаво, защо не![]()
А пък ние с моичкия коментираме озоновата дупка, глобалното затопляне,Теорията на вероятностите, Големият взрив и чевъртото измерение![]()
![]()
естесвено че по време на секс , та кога после :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Или нашия човек е толкова дървен ,че момата трябва да си приказва с някой да не заспи, или толкова много се чаластрят ,че иначе нямат време да си говорят.
Play hard,go PRO!
Не...ние не говорим...аз си издавам обичайните стонове...и нечленоразделни думи..![]()
Последния път обаче беше дошъл неговия най-добър приятел и Анастасиос сгъваше дрехи в спалнята,аз бях с Янис(приятелят му) в хола и се провикнах...дали да отида да му помогна с дрехите и тои каза-ела
Отидох...той само бутна вратата и ме бутна на спалнята![]()
Правихме секс,беше ми супер смешно през цялото време...
Никога не бях правила такъв тих секс и пак не се получаваше![]()
Освен че не се сдържах да пъшкам,се чуваха разни звуци и като се пляскат ония ни работи и на мен ми ставаше смешно.
А и спалнята скърцаше...абе....луда работа беше..
Аз му казвам..."по тихо" той "ок" и само го поглеждам и се изхилвам и той също почва да се смее...някви такива...голяма лигня ни подхвана...
И накрая преди да свърши Янис му клипна по телефона и ние и двамата..хилеж
След секса,Анаставиос отвори прозореца за да изплюя спермата,ама аз вече я бях глътнала...зор не зор... Няма начин![]()
Той се облече,излезна при Янис,а аз не смеех да си подам носа от срам![]()
хах ми сигорно на човека не му са е свьршвало толкова рано за това и е говорил да се разсее малко![]()
интересни теми развиватне ми изглежда мн номрлано;d
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
po vrema na seks spored men se govorqt samo mrasotii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ina4e tezi hora ve4e sa si omraznali
Всяка двойка с номера си... Но смятам,че не е особенно добре .. Да правите секс означава да се отдадете един на друг,после ще си говорите за каквото трябва или не .. .
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98