- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За да станеш фолк-певица, трябва ли да правиш секс?
Как мислите трябва ли да се прави секс, за да станеш известен в България? Важен ли е талантът?
талантът е важен ( в секса де )
GTA Stunting
Еба*и темите може да намери човек тук![]()
Питаш конкретно за фолк-певиците или да станеш известен по принцип ... защото в никакъв случай не е нужно да правиш секс , за да станеш известен в държава като България (в повечето случай за смях).
Той Митко Пайнера ги е минал всичките "известни" и "гласовити" поп-фолк диви...![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
я къв ли треа да си за да пускаш такиа теми....
некав мн интелигентен тип сиорно....![]()
Много правилноПървоначално написано от Bixel
![]()
Play hard,go PRO!
Предполагам,че за да станеш певица не винаги трябва да спиш с някой,но за да станеш известна певица е просто задължително..
Абе в много повече от случаите се стига до леглото..особено при чалга певиците.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от Homunuculus
Ако си много талантлива, едва ли ще се наложи да минеш през нечий креват... Ама колко чалгаджийки са наистина талантливи? На бас, че поне 80% със секс са си пробили пътя нагоре...![]()
И аз така мисляПървоначално написано от LovelyGirl
Пък и ако станеш поп-фолк 'звезда' даже да си талантлива и да имаш глас ще ти гледат първо външният вид и след това да подчертаем, че половината народ ще те намрази и ще има мнение, че си прост/а
![]()
Вземи и прочети книгата "Империята Пайнер" на Стефан Цирков, който е бивш мъж на една попфолк певица и разказва като наблюдател как стоят нещата. Та, ако не ти се чете да ти кажа, определено да е отговорът на въпроса ти.
interestno mi e kakvo mislite za6toto az ot polovin godina imam predlojenie da stana pevica i iskax da razbera kakvo mislqt xorata za pevicite i sexa
ne sichkite sa bokluci s izvinenie za mene sichkite sa edin dol drenki sqka gleda koi ima poveche pari i s kogo da si legne da stane po izvestna sled kato ne e chak tolkova ivesna taka da se kaje nqma pari da napravi nov klip lapa po 4-5 yq i rabotata stava![]()
Емчи много ясно иначе кой щи плаща албумчито....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1 всяка чалгарка дето ги пускат по тъпата "планета тв" се е чукала за да я уридятПървоначално написано от Bixel
ем....да не забравяме и да си добра във свирките![]()
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
Абе я не се ебаваите с фолк певиците бе да ви еба.Те са много готини и красиви.Това,че вие сте бедни и стъпкани от живота не ви дава право да обиждате такива големи звезди![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Оу да мнооого са готини и красивиПървоначално написано от ПърваПролет
поне да имаше нещо естествено в тях,що да не се ебаваме,като са толкова жалки същества?срам за българския народ....почти сички нито имат някви гласови възможности нито па изтъкват с няква "красота" ..как мислиш че са пробили на сцената..с много акъл ли?ми не като са кухи кат лейки;dd
Иии за тфоя малка информация нито сме бедни,нито стъпкани от живота...тфа че съжаляваме за тия жалки подобия на човек?може би нашия живот е по хубаво устроен...и не пробиваме в шоу бизнеса като се натискаме на поредния чичко с пари;]
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
dam za galost v bg ne samo za folk pevicite vagi tvaПървоначално написано от sisityy
ами Валентина Хасан![]()
Тя из цял свят стана известна пък не се е ебала с никой от журито![]()
![]()
В България само с простотия можеш да се прочуеш...
баси звездите аз като мина Сърбия ще ме е срам да кажа че знам за тяхПървоначално написано от oooo
ОДИН!!!