- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми не иска да ми духа :?
Хора помагайте ... гаджето ми отказва да ми прави свирки..вече ходим 2 месеца..правим си секс но не иска !
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
А ти френска правиш ли й?
Впрочем, ако ти си й първия, не е чак толкова чудно, че още не иска да го направи. Но не я притискай в никакъв случай.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ми ако не е правила на друг и не иска значи се притеснява още не може да си предтави това да прави френска отначалото е малко трудно да се навиеш да правиш това но след време когато се отпуснеш се навиваш поради причината че искаш да правиш нещо което харесва на другия и му доставя удоволствие
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Истината е, че не знаеш с какво да го намажеш. Едно от предимствата на пениса е, че за разлика от п*тката можеш да го мажеш с каквото си искаш освен ако не използваш солна киселина. ННе го прави лошо е знам го от личен опит. Ако някой ти каже че се стига до по-добър оргаъм -ЛЪЖА Е.
Един приятел на една приятелка която познава един човек който е чувал за един който познава една друга ми каза че като намазала на приятеля си пениса със разтопен кашкавал и после сложил лютеница и тя почналада му прави свирки. Хубавото е че разтопеният кашкавал скърца и когато се търка във устата и ... тя наистина и бувално му правила свирки. Даже последно говореше, че успяла да изсвири деветата симфония на бетовен. Изобщо ... ти как мислиш че учат в общежититията на музикалното.
За това смело го намажи с разтопен кашкавал и тя сама ще ти го лапне.
Какви мнения и съвети очакваш да получиш? Не можеш да разговаряш със собствената си приятелка ли? Кажи и че имаш желание тя да опита, попитай я защо не иска, какво я притеснява и т.н. Говори с нея!
Баце , те повечето искат , бе ... ама ги е срам да направят първата крачкаОпитай се по някакъв начин да я предразположиш , ако искаш научи 2-3 фрази на френски
, за да добие представа момичето на къде биеш ... важно е разбирането без думи , бате ... Айде успех и напиши как беше :P
Представяш ли си как и го казва...
Убеди я че френската любов е важна част от вашата връзкаЗаеби тая работа , бриет.
Наистина трябва да поговориш с нея, но не я карай насила.Много е важен подходът в случая, как ще й кажеш и как ще я предразположиш.
ми пич сигурно тя иска да я лижеж ... лизни я и и кажи че няма нищо лошо в това и тя да ти подуха ...
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
тва е нормално особено ако си и първият.И аз бях така ама после свикнах и сега ми е кеф
трябва и малко време не я притискай
ако ли не може просто момичето да е гнусливо
![]()
В следствие на лоша хигиена от страна на автора?Първоначално написано от nia711
![]()
Първоначално написано от FockidyFockFock
![]()
може би...
![]()
Братче т'ва е несериозно. Като не иска-не иска. Примири се. Няма да е лесно, но ще успееш. Говори с нея, питай я, но ако пак не иска не упорствай.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Кажи й,че няма от какво да се притеснява,че в това няма нищо лошо,че ако й е за пръв път ще й помагаш (като я наставляваш) и,че все пак ако не иска да опита няма да се сърдиш,защото си е нейн личен избор и ще я разбереш!
И до там..въобще не я тормози ако видиш,че наистина не иска!
А може и да я е срам,мен лично ме беше адски срам първия път,но момчето ми помогна да го превъзмогна![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Споко де, с времето сама ще го направи. В началото е малко трудно. Ти я лижи често през това време и я накарай да почувства колко е хубаво... Лека полека ще се усети и сама ще пробва.
Ми не я насилвай бе, говорете, кажи и че го искаш ддз нали сте си аверчета, ти я познаваш. Може пък да е гнуслива или нещо такова щото и такива ги има..
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Първоначално написано от nia711
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Никой никого не може да накара нещо насила. Като не иска да ти "духа", съобрази се с желанието й. Ако я зарежеш заради това, ще си проличи що за личност си.
Първоначално написано от roksana_1
![]()
![]()
![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
какво скачаш пък ти помисли малко с горната си глава и земи поговори с мацката вместо да ни питаш нас ... като не и е приятно не я насилвай...или пък помисли малко и над факта за хигиената може там да е клучътПървоначално написано от Mem0reX
Може също да пробвате в банята хем няма от какво да е гнус хем и на теб ще ти е кеф
айде със здраве
![]()
сигурноПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Прави си сам духалки...![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Кажи и ,че ако не духа,повече няма да си миеш краката. Винаги има ефект!
Play hard,go PRO!