.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Цитирай Първоначално написано от DrCIH
    Истината е, че не знаеш с какво да го намажеш. Едно от предимствата на пениса е, че за разлика от п*тката можеш да го мажеш с каквото си искаш освен ако не използваш солна киселина. ННе го прави лошо е знам го от личен опит. Ако някой ти каже че се стига до по-добър оргаъм -ЛЪЖА Е.
    Един приятел на една приятелка която познава един човек който е чувал за един който познава една друга ми каза че като намазала на приятеля си пениса със разтопен кашкавал и после сложил лютеница и тя почналада му прави свирки. Хубавото е че разтопеният кашкавал скърца и когато се търка във устата и ... тя наистина и бувално му правила свирки. Даже последно говореше, че успяла да изсвири деветата симфония на бетовен. Изобщо ... ти как мислиш че учат в общежититията на музикалното.
    За това смело го намажи с разтопен кашкавал и тя сама ще ти го лапне.
    Да бе можеш дрън - дрън.Метнах едни лапета от махалата ,че ще им станат по-големи ако си го мажат със Жабешки пипертва е растение дето вирее във водоеми/.Е после мнгоо ме сърбя задника,бая псувни отнесох ама си беше шоу да ги гледаш малките отворковци как пищят а аз доволно се хилех.

А по темаат ,че в предния псот бая се отклоноих и стана спам...ами да си затвори очите и да го налапа или ти и го подай лекичко.Успех!!

Град
    L.A. \ Moscow

Re: Гаджето ми не иска да ми духа :?

Цитирай Първоначално написано от Mem0reX
    Хора помагайте ... гаджето ми отказва да ми прави свирки..вече ходим 2 месеца..правим си секс но не иска !
    а ти близвал ли си я долу че очакващ нещо?
    Raise your fist!

Град
    зад ъгъла

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Хора помагайте ... гаджето ми отказва да ми прави свирки..вече ходим 2 месеца..правим си секс но не иска !
    а ти близвал ли си я долу че очакващ нещо?
    Що бе? Ти сам ли си прави свирка преди да си поискаш ?
    Play hard,go PRO!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от DrCIH
    Истината е, че не знаеш с какво да го намажеш. Едно от предимствата на пениса е, че за разлика от п*тката можеш да го мажеш с каквото си искаш освен ако не използваш солна киселина. ННе го прави лошо е знам го от личен опит. Ако някой ти каже че се стига до по-добър оргаъм -ЛЪЖА Е.
    Един приятел на една приятелка която познава един човек който е чувал за един който познава една друга ми каза че като намазала на приятеля си пениса със разтопен кашкавал и после сложил лютеница и тя почналада му прави свирки. Хубавото е че разтопеният кашкавал скърца и когато се търка във устата и ... тя наистина и бувално му правила свирки. Даже последно говореше, че успяла да изсвири деветата симфония на бетовен. Изобщо ... ти как мислиш че учат в общежититията на музикалното.
    За това смело го намажи с разтопен кашкавал и тя сама ще ти го лапне.
    еби си майката, сопол.
    <N>

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Ами поговори с нея.Убеди я че френската любов е важна част от вашата връзка.Всичко става с общуване пък и тя ти е гадже,трябва да те разбере.Не можеш да чакаш ей така изведнъж да и се прииска да ти духа...
    +1

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Братче т'ва е несериозно. Като не иска-не иска. Примири се. Няма да е лесно, но ще успееш. Говори с нея, питай я, но ако пак не иска не упорствай.
    aha nqma smisul da q prinugdava6

Всеки човек си има принципи.

Или просто се замисли над хигиената си.. може да не й се струваш много надежден за приятно изкарване там долу :Р

Или нямаш подход.. поговори с нея съвсем най-мило
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

еми като не иска я остави на мира или изчакай още време както казват другите може да я гнус и да не го е правила до сега даи и време стига бърза

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nimfolita
    Никой никого не може да накара нещо насила. Като не иска да ти "духа", съобрази се с желанието й. Ако я зарежеш заради това, ще си проличи що за личност си.
    Съгласна

няма кво да я питаш да ти се прави на срамежлива , като видеш че сваршваш набутаи и го в устата и ще видиш че ще и хареса
    може да си пада мрасница пък знаеш ли .....

арее ебахти изказванията и аз ходя с приятеля си от 2 месеца, и аз не сам му правила свирка и не мисля да му правя.никога не сам правила, защото просто не ги харесвам тези неща и не виждам мн смисъл в тях.обичам го и той ме обича и ме разбира и наистина не мога да разбера в какво толкова е проблема.секса си е уникален и без това и всеки си има право на избор, а ако толкова ти пречи просто приказвай с нея друг начин няма да си решиш проблема

братче бас хващам че сигорно поне 20 % от хората в форума им се иска да имат.. твоя .. проблем .. ти секс правиш и за свирки алчен.. е то не може баш всеки път да е пълна програмата

ima gi sekvi, kato ne iska ne iska, ima6 4 varianta:
    1. primirqva6 se
    2. namira6 si nova i kysa6 taq
    3. namira6 si nova samo za svirkite i ne q kysa6 taq
    4. opitva6 se da q izmoli6 za svirka

ob6to zeto ako napravi6 2,3 ili 4 na4i si idiot (sprqmo si4ki), no ti si preceni koe e nai-dobro za tebe

може да не и е приятно да го прави,недей да я караш насила...може някой ден сама да поиска да ти д*ха

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не можеш да я накараш на сила... След като,не иска,не иска....

как няма да иска да духа бе,ти да не си си хванал 13-14 годишна ,че да я е гнус още ?
    Според мен оралната любов си е главна част от секса ...е,някой път ако сте на зор или бързате за някъде може и без .Ама по принцип ако изобщо не иска да го прави,тя ти съкращава половината от удоволствието...
    може да пробваш да я лижеш и докато го правиш да и предложиш да пробвате 69.

Град
    В зоната на безочието...
    Айде бе , човеко ... Цяла седмица не мож я накара ... Баце , ский сия ... явно твоята гърлфрендка определено няма да те угрее в тази насока ... следователно ако от следващия ти (последен) опит не стане , ще трябва да предприемеме крупньй меркьй , за които ще ти пища по - натам :P .

az predpo4itam svirkite pred sexa,mn po qko e
    LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!

Насила няма да я накараш...всичко с времето си

Е може да й е гадно на момичето какво толкова. Като е такъв голям проблем за теб това поговорете и се изяснете.

хах миличък......сложно е но момичешкият мозък не е нормален
    незнам как да ти кажа че това ще стане с времето или никога.Не искам да те обезверявам де....
    просту може гаджетот ти да не обича да го смуче.....или да я е гнус....предразположи я ако не стане начи.....нз как ще се оправяш...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Наистина трябва да поговориш с нея, но не я карай насила.Много е важен подходът в случая, как ще й кажеш и как ще я предразположиш.
    +1 НЕ Я КАРАЙ НАСИЛА
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си