- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми не иска да ми духа :?
Да бе можеш дрън - дрън.Метнах едни лапета от махалата ,че ще им станат по-големи ако си го мажат със Жабешки пипертва е растение дето вирее във водоеми/.Е после мнгоо ме сърбя задника,бая псувни отнесох ама си беше шоу да ги гледаш малките отворковци как пищят а аз доволно се хилех.Първоначално написано от DrCIH
А по темаат ,че в предния псот бая се отклоноих и стана спам...ами да си затвори очите и да го налапа или ти и го подай лекичко.Успех!!
а ти близвал ли си я долу че очакващ нещо?Първоначално написано от Mem0reX
Raise your fist!
Що бе? Ти сам ли си прави свирка преди да си поискаш ?Първоначално написано от MostHated
Play hard,go PRO!
еби си майката, сопол.Първоначално написано от DrCIH
<N>
+1Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
aha nqma smisul da q prinugdava6Първоначално написано от jony
Всеки човек си има принципи.
Или просто се замисли над хигиената си.. може да не й се струваш много надежден за приятно изкарване там долу :Р
Или нямаш подход.. поговори с нея съвсем най-мило![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
еми като не иска я остави на мира или изчакай още време както казват другите може да я гнус и да не го е правила до сега даи и време стига бърза
няма кво да я питаш да ти се прави на срамежлива , като видеш че сваршваш набутаи и го в устата и ще видиш че ще и хареса![]()
може да си пада мрасница пък знаеш ли .....![]()
арее ебахти изказванията и аз ходя с приятеля си от 2 месеца, и аз не сам му правила свирка и не мисля да му правя.никога не сам правила, защото просто не ги харесвам тези неща и не виждам мн смисъл в тях.обичам го и той ме обича и ме разбира и наистина не мога да разбера в какво толкова е проблема.секса си е уникален и без това и всеки си има право на избор, а ако толкова ти пречи просто приказвай с нея друг начин няма да си решиш проблема
братче бас хващам че сигорно поне 20 % от хората в форума им се иска да имат.. твоя .. проблем .. ти секс правиш и за свирки алчен.. е то не може баш всеки път да е пълна програматаПървоначално написано от Mem0reX
![]()
![]()
![]()
![]()
ima gi sekvi, kato ne iska ne iska, ima6 4 varianta:
1. primirqva6 se
2. namira6 si nova i kysa6 taq
3. namira6 si nova samo za svirkite i ne q kysa6 taq
4. opitva6 se da q izmoli6 za svirka
ob6to zeto ako napravi6 2,3 ili 4 na4i si idiot (sprqmo si4ki), no ti si preceni koe e nai-dobro za tebe
може да не и е приятно да го прави,недей да я караш насила...може някой ден сама да поиска да ти д*ха
Не можеш да я накараш на сила...След като,не иска,не иска....
как няма да иска да духа бе,ти да не си си хванал 13-14 годишна ,че да я е гнус още ?
Според мен оралната любов си е главна част от секса ...е,някой път ако сте на зор или бързате за някъде може и без .Ама по принцип ако изобщо не иска да го прави,тя ти съкращава половината от удоволствието...
може да пробваш да я лижеш и докато го правиш да и предложиш да пробвате 69.
Айде бе , човеко ... Цяла седмица не мож я накара... Баце , ский сия ... явно твоята гърлфрендка определено няма да те угрее в тази насока ... следователно ако от следващия ти (последен) опит не стане
, ще трябва да предприемеме крупньй меркьй , за които ще ти пища по - натам
:P .
az predpo4itam svirkite pred sexa,mn po qko e![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
Насила няма да я накараш...всичко с времето си
Е може да й е гадно на момичето какво толкова. Като е такъв голям проблем за теб това поговорете и се изяснете.
хах миличък......сложно е но момичешкият мозък не е нормален
незнам как да ти кажа че това ще стане с времето или никога.Не искам да те обезверявам де....
просту може гаджетот ти да не обича да го смуче.....или да я е гнус....предразположи я ако не стане начи.....нз как ще се оправяш...![]()
+1 НЕ Я КАРАЙ НАСИЛАПървоначално написано от koalka
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()