- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Проблеми с новата версия на сайта (малко съвети)
Влачи доста и не мога да пиша- изписва ми някаква обща грешка
http://img118.imageshack.us/img118/8241/bugj.png
http://img79.imageshack.us/img79/2122/bugagain.png
и ми се дублират постовете
Явно трябва да пусна тото фиш![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И на мен ми я изписва тази обща грешка..
Първоначално въобще не зареждаше.. или зареждаше с някаква отвратително бавна скорост![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Сори за причиненото неудобство, профилактика, работи се по въпроса.
Аз имам проблем може би някъде греша но ми кажете къде .. Значи става дума за teenid когато се регнах ми излезе попълних всички полета на кирилица. И влязох пак в форума, но то отново ми излиза и отново го попълвам и пак и пак ми излиза .. Незнам къде греша моля ви кажете ми супер досадно ебтв на полето Потребителско име немога да пиша ..
![]()
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven..
Ако попълниш всичко, както си му е реда, не трябва да има проблеми. Виж да не си изпуснала някое поле със звездичка, а също провери в браузера си дали си разрешила 'бисквитките' от тийнпроблем.
Аааа.. чакай чакай мъж съм си![]()
![]()
Еми намерих в Mozilla-та бисквитки и пише, че са разрешени за всички сайтове без изключения.. но сега пак попълних всичко и ме прехвърля в тийн ид и дотам нищо не става..
![]()
Мерси все пак, влязох с друг explorer и си го попълних .. мерси за отделеното време![]()
Сигурно задавам супер малоумен въпрос но все пак...
При търсене мога да търся само по автор, изписва че за да търся във форума трябва да напиша думата в шапката на сайта, тоест там където си пише тийнпроблем, но там търси само в новини, учител и статии.Та въпроса ми е как да търся във форума?!
И пак се извинявам за въпроса!
как мога да изтрия тема![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
МНОГО ви се е намалила версията на форума,аз нищо почти невиждам понеже малки букви и надалече много зле виждам.
Няма ли начин да се оправи -----------> тоест,да станат по -големи текстовете?
^^ Eй,мерси ,че нищо не се керизеше удеве...
как да ги слагам тея емотиконии от "виж всички emoticons" ?
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Може e-mail съобщението да е старо.Първоначално написано от nadincety
Не се рови в пепелта
Там няма да намериш огън
Знай свършено е с любовта
Щом вече казано е сбогом
Tъжни истории - Моя блог с тъжни истории.
Рефреша на темите не се случва, когато се отвори някоя тема, или юзъра си отвори браузъра, а само когато излезеш от профила и пак влезеш.
Редно е да се отбелязва в кои теми е писал логнатия потребител.
Не е точно проблем, ама не знаех къде да пиша. На началната страница в дясно ми изкарва грешна една дума на логото - Стани следващИя...
КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОГА ДА СИ СЛОЖА АВАТАР И СНИМКА ПОД ПОДПИСА?!?! ОПИТВАМ ДА СИ СЛОЖА СНИМКА ПОД ПОДПИСА, ОБАЧЕ НЕ МИ ИЗЛИЗА "ПРАТИ"
- S m ii L e y♥
Как да поствам клипчета от вибокс?
Значи правя така : [vbox7]клипчето[/vbox7]
Но ми излиза че такова видео не съществува.
И не е само на 1 клипче.
Трябва ми фаст..
True story.
Няма ли някакъв начин да си видя старите публикувани мнения във форума?![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
И аз това искам да попитам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Хъм, не ми дава да си сменя сигнатурата. Препраща ме на съвсем друго място. Това някакъв ваш бъг ли е?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en