- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли са срамните косми ?
Според вас проблем ли са космите в срамните части ... защото за мен са![]()
Еми не е особено приятно да си гора отдолу ...Пък и то си е по-хигиенично ... Аз лично не си падам по космите
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
И аз така мисля ...Първоначално написано от miShle
![]()
![]()
Нямам нищо против тях![]()
Не ми пречат,,понякога дори с тях доста ми харесва![]()
Но честно казано за момиче ми е грозно да не е изчистеничка(изключвам ленти и формички-тях ги харесвам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Бе не знам, ама според мен косми В срамните части са доста голям проблем...
Определено нямам нищо против за мъжете да имат косми там, но за една жена ми е едно от най-противните неща на света...
![]()
Робинята на Quench
Най-хубаво си е гладичко и чистичкоо .. и за самия човек,и за партньора му е яко![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Фен съм на гладичкото![]()
Да, за мен е проблем момчето, с което съм да има косми там долу..
Отвратително..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
+1Първоначално написано от SINDEL
Еми то всички се бръснат де ... с косми хем е грозно хем е неприятно ...
Понякога пак е хубаво да има малки косъмчета![]()
Аз пък се кефя на причесчицаСтига тоя Слави навсякъде
![]()
men puk me kefi da ima e ne nqkvi dulgi i gustine6to kuso podstriganko .... e dosta simpati4no
I LOVE CLEAN AND SOFT PUSSY![]()
![]()
![]()
![]()
Абе то не е ли на момчето възглавницата да е все едно от пух![]()
![]()
![]()
![]()
Както беше казал една съфорумка: "Ако искате нещо голо, оправяйте се с кренвирш!"![]()
Нещо не ме кефят разпънати гарвани![]()
Друго си е бебешкото дупе или някаква лентичка, или нещо от сорта![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
za taq rabota horata sa izmisleli samobrasna4ki i razni ma6inki kato primerno epilatori gotovo opraena si 4ao i kasmet s kosmite![]()
Първоначално написано от CasualBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
+1Първоначално написано от miShle
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Наистина е по -хигиенично а и по пригледно .. но пък голяма работа ако има нещо
zavisi kolko sa golemi hah na nikoi nqma da mu e priqtno na nqkoi kato se sableche celiqt da e okosmen ot gore do dolo no tova s kosmite dori i da san na 2-3 dni nikakav ne e problema seki razlichno haresva nqkoi haresvat okosmeni maje nqkoi haresvat ne okosmeni![]()