- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли са срамните косми ?
На мен също не ми е особено приятно, предпочитам да няма нищо отдолу. Просто ми е много по-приятно, пък и ми се струва по-хигиенично.![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
и аз така мисляПървоначално написано от SINDEL
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от SINDEL
![]()
OMFG епилаторПървоначално написано от sapa91
![]()
![]()
това не е добро решение за интимните части
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Никак не обичам рунтави момчетаТо обезкосмяването е и въпрос на хигиена.
гъъххх и аз не ги харесвам...
някакфи супер дупер рунтави косми дет вървят 5 мин преди теб .. е тфа е ОТВРАТИТЕЛНО .. за момче как да е ама ... момичетата ...
![]()
без косми естествено ми е по добре...веднъж ми се случи да правя секс...когато не си ги бях махнала като хората, но беше супер яко и човека ми доста хареса малката ми приятелка![]()
а за момче не ме инт дали има косми
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
aaaami prepo4itam da mi e 4isti4ko ne moga da turpq takiva gadosti vurhu sebe si,a za priqtelq mi...kato se zamislq po su6tiq na4in
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
a po iskazvaneto za epilatora NE PROBVAITE OPSNO E ZA ZDRAVETO osobeno za mujete gorkte moje da ostanat bez nqkoi ta6ak![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
а ПИЧИ ВЪШКИТЕ ?![]()
![]()
nevermind what haterz says , ignore them `till they fade away .. been thuggin all my life , cant say i dont deserve to take a break ..just live ur life ;-]