- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искате ли приятелят/приятелката ви да пуши ?
Вие сте
Smile... Tomorrow will be worse...
Ако не пропуши ще го зарежа![]()
WTF?!?!!?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
има ли някфо значение![]()
![]()
![]()
Не, и винаги правя огромни проблеми за цигарите
Мхм и аз така.Първоначално написано от bulgarche
Епа моята пуши и пие, аз не практикувам нито едно от двете ;д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
няма значение...и все пак по-добре да не пуши (от една страна)![]()
и двамата не пушим и не смятам да почвам занапред..харесва ми така![]()
Estestveno 4e trq pu6i!Twa mi e purvoto ikoeto gledam v mom4eto ...Ako ne pu6i prosto vuob6te d ane mi s emqrka pred o4ite..ta ot tova zaviis vsi4ko..da pu6i ili da ne pu6i...tva e vuprosa...
Cruel Intentions
Моя приятел пуши и той като мен...
по-добре да пуши, че иначе ми е неловко да запаля и след това да целуна приятеля си, който не е свъкнал с дъха на цигари. иначе като съм с непушачи, доста бързо намалявам цигарите и харча много за дъвки...
Моят пуши, пред мен - не, ама преди не пушеше и преди да се видим, но нещо с годините му мина този ентсиазъм и е ужасно дразнещо...
![]()
Приятел на приятелят ми (раздразнен,че последният е започнал да пали фасове,когато пие) "Има връзки....в които някой се отказва от цигарите заради другия,има и връзки..в които единият започва да пуши,заради другия.."
не,не искам той да пуши
единствените хора,за които имам претенции да пушат,са хората с които живея (т.е. съквартирантките ми) и те го правят
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
не..
Суетата.Моят любим грях.
Ами аз пуша и съответно бих искала приятелят ми да няма нищо против това. А дали той ще пуши или не - негова си работа![]()
![]()
Робинята на Quench
Не пуша. Не понасям дима и цигарите. Приятелят ми не пуши и не бих ходила с човек, който пуши. Адски неприятно ми е!
НЕ пуша.П риятелят ми също.Няма да ми е приятно да се целувам с човек,който пуши....
Не ми се ще и честно казано никак не ми харесва, че го прави. Но въпрос на избор... не мога да му забраня, уви.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Предпочитам да не пуши, но ако пуши не е чак такъв проблем, уникално тъпа тема !
Предпочитам да не пуши(не че пуши) но ако пушеше щях да го преживея или да му помогна да спре, в случай че има желание.