- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искате ли приятелят/приятелката ви да пуши ?
Изгарям от желание оО
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
въххх,ей ся си ебало майкатаПървоначално написано от joy_ride
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Слабо ме интересува
Неговите навици, както и моите, нямат отношение към нашата връзка /евентуална де/
Предпочитам да не, тъй като и аз самата не пуша, но това не е чак от такова значение, т.е. не ми пречи.![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Не ми пука дали пуши! Сега заради едните цигари, да му правя проблем е глупаво (според мен).
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
В началото на връзката ни той не пушеше. Даже мразеше циагрите. После бях ужасно изненадана, че започна да пуши. Все пак искам най-доброто за него. Но не мога да го спра от тоя навик, той сам трябва да реши дали иска да продължи или не.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
+1 във клубаПървоначално написано от slun4ice
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да искам момчето, което обичам да се трови?
Естествено, че не, а и не обичам да се целувам с пепелници..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Няма да го върна ако (не) пуши.
По принцип предпочитам непушачи, но както казах по-горе, няма да го върна ако е пушач... само ще го карам редовно да си взема дъвки, иначе е гадно (и гнусно) за мен. : )
А за пиенето е вече друг въпрос - трябва да пие като мен - рядко, с поводи, умерено, не да ме гледа все едно съм пропаднала (прекалено закостенял), нито да се скъсва да пие... щото от такива ми е още по-гадно, отколкото от ония дето треперят да не се "развалят" от едно пийване...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Няма никакво значение...![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Има мъже, които изглеждат адски секси докато пушат.И колкото и да е тъпо, се абстрахирам от мисълта, че се тровят.
Иначе, бих се чувствала по-добре, ако момчето до мен пуши, иначе ще ми е някакво неловко, но дори и да не го прави, не е абсолютноникакъв проблем.В край на сметка всеки има правото на избор, на собствен избор.Дразня се, когато някой се опитва да ми дава тон в живота, опитвам се и аз да не правя същото![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Дам дам, определено.Първоначално написано от Seducti0n
Както и жени, всъщност.
Иначе ми е през оная работа дали пуши човека. Това си е негов избор и мен не ме грее особено.
Обаче като се почне с "аз искам да ги спра ама не мога"; и безкрайното спиране и почване се дразня изключително. Ако говорим за мъжка половинка, ебаси - казваш "аз съм пич и ще си пуша колкото си искам, не ме грее дали е вредно" или "аз съм по-пич и ще спра да пуша ей така от раз. щото имам мъжка воля.". Не обичам нещо да е наполовина.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Мен лично не ме бърка...![]()
Егати тъпия въпрос...Ако той пропуши естествено,че няма да го зарежа...Няма значение,но със сигурност ще му понапомня какво причиняват цигарите.
всъщност няма значение, няма да го избирам по това , въпреки че ще е по - добре да пуши, за не се съобразявам с него
По-добре да спре да пуши. Просто целувките ще са още по-приятни.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
естествено, че имам. мега гнусното.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
За самото пушене ми е все едно, ама като се целувам да усещам вкуса на пепелник е гадно...