- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искате ли приятелят/приятелката ви да пуши ?
Аз съм против цигарите, но нямам нищо против, че приятелят ми пуши само когато е много ядосан или просто му е кофти за нещо.
П.П: Той само тогава пуши
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Еми не правя проблем, но не е особено приятноНе е за дима, не е за нещо, но просто си скапват здравето... тва е най-лошото в случая
![]()
еlsy![]()
Абе все ми е тая, ама ако не пуши - още по-добре![]()
nicolepcd
Все ми е тая.. Няма да тръгна да му правя проблеми заради цигарите - това си е негов избор..
Все едно някой да ми каже спри да правиш тфа и тфа.. тъпо е..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Естествено, че искам. Дори и той да не иска, ще му бутам цигарата в устата. Иначе го зарязвам.![]()
Хора не сте нормални..Как може да ви е все тая дали приятеля/приятелката ви пушат или не? Ако обичате партниора си,би трябвало да ви е грижа за неговото здраве и да сте много против това.Аз лично съм така.Не бих понесла човека,който обичам да пропуши....![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Абе по-добре да не пуши. Да ти лъха на тютюн не е от най-приятните неща.
Твърдо не.![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Твърдо против цигарите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Големи светци тука бе ..Аз пък предпочитам да пуши,защото и аз го правя.
Като ги откажа,ще искам да е непушач,нормално.
![]()
Ти на 11 ли си?!? К'ви са тия е*нати теми? Аре пораснете бе...
Нека ти отговоря на прекрасно УМНИЯТ ти въпрос... НЕ БИХ ПОЗВОЛИЛА НА ЧОВЕКА ДО МЕН ДА ПУШИ! ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА ИСКАМ ДА СИ СЪСИПВА ОРГАНИЗМА? АКО НЕ ГО ОБИЧАХ НЯМАШЕ ДА МИ ПУКА, НО НА МЕН МИ ПУКА И НЕ ИСКАМ ДА ПУШИ.
Надявам се, че този отговор ще те задоволи!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
аз по тва си ги избирам...
ако не пуши-не е за мен
тва да се целуваш с пепелник е такова изживяване...особено за непушачка като мен ...неописуемо просто![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Da beeee, nqma da pushi, gadno e.Първоначално написано от aHeJlua