.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да си изтрия профила?

Просто тези "подобрения" в сайта не ми харесват и съм решила да си изтрия профила ама не знам как
    ..Why can't I be innocent..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Профили не се трият по собствено желание. Просто спираш да пишеш.

Град
    STARA ZAGORA
    mislq 4e dosta hora 6te go napravqt tfa... ne se sumnqvam i az da sum sred tqh, no 6te vidim kak se razvivat ne6tata.. ;D

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Естествено че ще е така. Важно е да има регистрирани потребители. Няма значение че над 50% са с под 10 мнения
    Имаме 71072 регистрирани потребители
    Велики сме, как

добре че не ми се е изтрила регистрацията

p.с може ли още да си сменя ника или вече е късно ?
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Как да си изтрия профила?

Цитирай Първоначално написано от i_hate_you_but_i_love_you
    Просто тези "подобрения" в сайта не ми харесват и съм решила да си изтрия профила ама не знам как
    И историята с попълването на рождена дата и име е върха на айсберга! Не можете да задължавате по такъв начин потребителите да предоставят лична информация!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен

Re: Как да си изтрия профила?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    И историята с попълването на рождена дата и име е върха на айсберга! Не можете да задължавате по такъв начин потребителите да предоставят лична информация!
    Да,вчера караха със специална композиция няколко вагона пострадали хора - дали си рожденните дати,и ги нападнали какви ли не техни съфорумци...изпращаха ги към близката психиатрия,за въстановяване.

Сега вече без майтап,ама наистина какво би ти коствало да си напишеш родженната дата ? Ами излъжи бе !

Град
    пространството на Дисе
    Излъгала съм- не съм набор '69. Просто годината ми на раждане я няма като опция Затова се засегнах

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bulgarche
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Естествено че ще е така. Важно е да има регистрирани потребители. Няма значение че над 50% са с под 10 мнения
    Имаме 71072 регистрирани потребители
    Велики сме, как
    Не знам каква е причината.

Да , права си, това и в други теми го обсъждахме, това, което може да се напарви е ТийнИд-а да не езадължителен, чакаме да го направят, а дотогава си пиши лъжлива информация. С друго не мога да помогна.

Град
    пространството на Дисе
    Благодаря Спокойна съм вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си