- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам го...
ЗдравейтеХодих с едно невероятно момче 6 месеца.Всичко беше чудесно,той ми беше и приятел,можех да му споделя всичко,нямам думи за него - най-стойностния човек който съм срещала.Неговата най - голяма мечта беше да пътува.Как мислите че се почувстах когато ми обяви че заминава за Англия за 1-2 месеца, защото си бил уредил работа.Не исках да го спирам- знам че там той ще се реализира и ще бъди щастлив.И така-от 1 месец той е там , като ми каза че ще се върне,че иска да е с мен завинаги....Нека не ви обяснявам колко плаках на летището и дълго след това.....Както и да е, ние редовно се чуваме.В последния ни разговор той каза че ще се наложи да остане по-дълго.Не ми каза нищо повече,колкото и да настоявах.Не сме се чували от 3 дена,незнам какво става с него, може би е срещнал друга....
ОБИЧАМ ГО!!! Бих го чакала колкото е небходимо, но незнам вече заслужава ли си.Знам че и той ме обича, просто съм сигурна.Но откакто той замина вече нищо не е същото. Моля ви за съвет...Има ли бъдеще връзката ни...Благодаря ви!
Само времето ще покаже... Единственото, което можеш да направиш, е да чакаш...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Не си прави прибързани заключения от сорта:"Той сиг вече обича друга или пък сиг вече мен не ме обича!" Не можеш да знаеш дали е такаКолкото и да боли ще ти го кажа - може би иска време, за да преосмисли тази връзка, да разбере дали да я продължи или вече разстоянието го натоварва, не може повече така да се мъчи, като знае, че ти си тук, а той там и не може да сте заедно, когато единия има нужда от другия и обратното, а понякога момчетата са по-слаби от момичетата и просто се предават
Дай му време, не му пиши, за да видим кога той ще те потърси, може би просто е зает и не му остава време
![]()
Кофти въпрос ама не мога да мина без него...на колко години си ти и той.Правя си извода че той е над 18 а и ти там някъде.Ми моето скромно мнениице е да си караш живота напред без да се обръщаш назад, просто няма смисъл да чакаш някой и нещо при положение че той не иска да ти каже кво става...Малко от малко нали една връзка се крепи на доверие и взаймни компромиси?!Тогава къде му е честността и отговорността към теб.Пак казвам това е моето мнение и ти трябва самичка да си решиш кое е най добре за теб.Защото живота продължава.Как би се почувствал той ако беше той тук а ти там?Дали щеше да те чака...Ако си отговориш на тея въпроси ще стигнеш и до твоя отговор.Успех!
януари ставам на 18, тои февруари става на 21..благодаря на всички които отделят от времето си да ми дадат съвет!
Първоначално написано от strahotna_777
Значи горе долу съм била права за годините ви.Ами мацко кво да ти кажа по кофти от тва да чакаш няма...изборът е твой...Тук можем само съвети да даваме но решението е твое...