- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мода есен-зима 2008-2009 (Сивото)
Настъпва новия сезон – есен-зима 2008-2009, и заедно с промените на настроението и ритъма на живот се променят и модните тенденции върху подиумите на европейските столици.
През есента и зимата на 2009 няма да сбъркате, ако изберете вариации на всички оттенъци на черния си сивия цвят. Ако ги разредите с цветовете на златната есен, ще бъдете на върха на модерната вълна.
Необходимо е да се отдели голямо внимание на платовете и тъканите – най-богато изглеждат кадифето, сатена, велура, вълнените изделия. Тези платове не само ще ви стоплят през зимата, но и ще създадат богат образ на гламурна строга лейди.
Поли - модерни са строгите прави поли, дългите поли и полите «лале»
Панталони – модерни са и тесните панталони, и скъсените панталони, и тези, който се разширяват надолу, и широките панталони, и гащеризоните
Чанти - модерни са и радикалните, и големите, и квадратните, и чантите “пликове”, и меките чанти от животинска козина.
При избора на някоя дреха в магазина, се замислете в каква комбинация тя ще изглежда най-добре, създайте си ансабмли от няколко части, като ги подбирате така, че да са универсални или да подхождат на различни комплекти.
Ориентирайте се по това, което ви подхожда – по цвят, модел и стил – и тогава ще сте най-модерна!
Ne sym perfektna,n0 sym efektna!Na k0it0 mu stiska,neka me p0iska!Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam.. (h)
уееее зна4и не съм сбъркала с новите сиви велурени ботушки и якето на каре .. има по него зелено и малко сиво абе вписва се в модата .. все пак не е важно да си модерен .. а да се 4устваш добре в дрехите в който се харесваш)
~Remember,remember...25th of November~
Ооо аз обичам сивото и имам някой такива дрехи и се радвам,че и лилавото ще е на мода,понеже една трета от дрехите ми са в този цвят.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Aмм и мен ма радва сивото и седи мноу яко ама нещу не ми харесвата моделите на дрехите![]()
![]()
Нямам нищо против черното и сивото, но в момента навсякъде по магазините почти всички дрехи в сиво и черно + лилаво. Човек ако търсия дреха, която да не е в такъв цвят, много трудно ще намери.
може ли да постнеш снимка,много ще се радвамПървоначално написано от mirelS
![]()
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing