- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Компютърът ми говори .
Здравейте на всички.
Та, като си пусна компютъра и като ми излезе декстопа и като започнат да загряват другите програми ии започва да думти някаква музика и някави гласове на арабски си приказват.![]()
Току-що ми се случи за 5ти път от няколко дена насам.![]()
Първия път като ми се случи.. тонколоната ми не беше особено усилена и си мислех, че идва някъде отвън.![]()
Ама после като се заслужах наистина идваше от компютъра.![]()
Винампа изключен.. други програми, през които да тръгва звук - нямам.
Последните няколко пъти даже продължи около 5-6 минутки.. пуснах си винампа и барабар с моята песен вървяха и тия арабски приказки.![]()
Някой да знае кво е тва?
Вирус ли е, що е, причува ли ми се, извънземни ли са, кво е?!!?
10100110100110110010?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
При мен от време на време един секси мъжки глас ми казва
Virus database has been updated![]()
Много мило ми става![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
xaxaxaПървоначално написано от TERRORMACHINE
Намери файл C:\Windows\Media\Windows Startup.wav мисля че там беше ако като го пуснеш чуеш "гласовете" това е вирус или сати хакнали компа и са подменили файла.
Не е.Първоначално написано от ProstoAz
Нали написах, че още докато загрява компютъра и тая 'музика' тръгва.
ScionOfStorm, не сгрях кво викаш![]()
CanisDirus, пей си данкеле, аз ли не те разбирам, ти ли не ме разбираш.. не знам.
Jesus, тоя файл да го изтрия ли кво да го правя?!
*чака да се появи някой Христос*
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
офффффффффффффффффф, Jesus, тоя файл, където ми го пишеш е още когато на монитор ами се изписва Windows XP. и тая мелодия тече на син фон ли къв беше.
Аз ви говоря, че вече декстопа като ми излезе, като ми се наредят иконките и тия арабски ритми почват една след друга.
Уу!
Първоначално написано от gbemXXI
[-o<
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Ми ако ти е с повече user-a може в др да си забравила някой саит вкл/ и така![]()
white sensation![]()
бе как при положение , че в момента в който го включи почват ? явно не е от сайт .. сайтове ей така от самосебе си не се включват .. сигурно е някой вирус ..Първоначално написано от xpici
ми представи си аз не съм врачка да знам дали си пускала или не сес се ? |( казах ако ИМА ПОВЕЧЕ USER-и нее ако си забравила някой сайт включен, има огромна разлика...Първоначално написано от InnchetO
:P
white sensation![]()
Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
о.О .. първо : момичето каза , че почват като го пусне .. второ : сеш'се , че като си изключиш компа и се изключват и сайтовете !? не нали седят си включени при изключен комп .. |(Първоначално написано от xpici