.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

За тези извън България

qko li vi e kato ste izvun Bulgaria

*Заглавие на кирилица!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Скука е .. но всички казват, че така е само в началото, после всичко се нареждало. Аз съм вече пети месец тук и откачам..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

По някои отношения да ... например.. маика тук не работи като заболекар (което работеше в България) и печели .. абе доста повече отколкото като заболекар там( и да кажеш да не е имала клиенти.. имаше си доста (поне аз така мисля..)..).. но като изключим това.. хмм за 7 месеца и половина не съм си намерила приятели .. в смисъл има там 3 момичета с които се движа но .. те са точно от този тип момичета които ти гледат лошото .. имам си сериозен приятел нещо което нямах в България но .. нуждая се от приятели .. еи такива каквито си ги имах в България.. и приятеля ми ми казва че и тои откакто е тук (година и 2 3 месеца) не си е намерил такива приятели каквито е имал но вече е спрял даже да търси.. така че не мога да кажа дали ми е по добре или не..

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Скука е .. но всички казват, че така е само в началото, после всичко се нареждало. Аз съм вече пети месец тук и откачам..

Голям фен
    Град
    Констанц
    аз бих казала, че всичко е въпрос на лични приоритети. Всеки който е тръгнал с надеждата да си живее живота както в бг естествено ,че е тъпо и разочароващо, а този който е отворен към нови неща и култура винаги намира нещо за което да си заслужава да се остане (освен типичните неща като по- добро заплащане, спокоен живот...). Чужбина е за хора със силен характер и ясни цели бих казала...
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Като гледам сте позабравили да пишете правилно.

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    аз бих казала, че всичко е въпрос на лични приоритети. Всеки който е тръгнал с надеждата да си живее живота както в бг естествено ,че е тъпо и разочароващо, а този който е отворен към нови неща и култура винаги намира нещо за което да си заслужава да се остане (освен типичните неща като по- добро заплащане, спокоен живот...). Чужбина е за хора със силен характер и ясни цели бих казала...
    Моля, запознай ни с американската култура..

Ем мен ми беше гадно ф началото... ама като си намериш фр понаучиш езика и си е супер (поне за мен де)
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от Sturma
    Кой е споменал тук нещо за американска култура
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Sturma
    Кой е споменал тук нещо за американска култура
    Че американците имат ли култура???
    Всеки ден нещо ново под слънцето

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ми поне тук съм със семейството си...
    Иначе Лили е права... Иска се силен характер и ясни цели. Трябва да знаеш какво искаш и как да го постигнеш и да не оставяш малките неща да ти застават на пътя.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    На мен ми харесва но зе да ми писва вече. И искам да се прибера, но като се прибера ще ми писне и в България. Затова се прибирам само за по 2-3 месеца лятото
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    madrid
    abe koito e silen i ima celi i v bg 6te se opravi..ako e tolkova otvoren no razlikata e 4e pove4eto nacii sa po prosti i zatova balgarina misli4 4 ee po lesno za realizaciq,est se v bg horata imat kultura i sa umni!!!da ne govorim za stil i viziq!!! i kultura ne se u4i kao otide da jivee6 v dr darjava!!!ina4e stava ako ima6 nqva cel da spesti6 nqkvi pari za6toto i mnoo ne se pestqt da kaja!

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от adelaida
    abe koito e silen i ima celi i v bg 6te se opravi..ako e tolkova otvoren no razlikata e 4e pove4eto nacii sa po prosti i zatova balgarina misli4 4 ee po lesno za realizaciq,est se v bg horata imat kultura i sa umni!!!da ne govorim za stil i viziq!!! i kultura ne se u4i kao otide da jivee6 v dr darjava!!!ina4e stava ako ima6 nqva cel da spesti6 nqkvi pari za6toto i mnoo ne se pestqt da kaja!
    Няма се повтарям от предишния пост като ти казвам да порастнеш лигло но ще ти кажа като си такава БЪЛГАРКА пиши на кирилица и се опитай поне малко по-грамотно да е !!!

Град
    madrid
    6te pi6a kakto si iskam!!!ne sam v u4ili6te da se staraq!porasni ti i vij za kvo stava vapros!!!

Много по-добре е от България АД...То България преди била велика страна, сега акционерно дружество на "депутати" стана да я ева...

Ah if we welcome how many mornings
    Ah will the nights probably stop
    Ah scatteres in the sky
    Ah white flower surround us and die

Град
    Wonderland
    Има добри и лоши моменти,зависи от обграждащата те среда.

znaete li kakvo atski mn me draznqt horata koito pishat BEZ DA ZNAQT!!!negovorq za tazi tema vuobshte neshto ot sorta ''abe ti ako si dobar chovek i obrazovan'' ''abe kak nqma da e hubavo tova vse pak e edi si koq darjava '' ako si obshtitelen i inteligenten vseki shte ti e priqtel EHOOOOOOO HORA MLAKVAITE!!! ATSKI MN MI PISNA OT VAS !!!

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от tedi_96
    znaete li kakvo atski mn me draznqt horata koito pishat BEZ DA ZNAQT!!!negovorq za tazi tema vuobshte neshto ot sorta ''abe ti ako si dobar chovek i obrazovan'' ''abe kak nqma da e hubavo tova vse pak e edi si koq darjava '' ako si obshtitelen i inteligenten vseki shte ti e priqtel EHOOOOOOO HORA MLAKVAITE!!! ATSKI MN MI PISNA OT VAS !!!
    ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!!
    на 12 години какво па мнение мое да имаш
    сополанка

Ами тук всичко е много хубаво-храната,алкохола,цигарите, лиците са чисти и т.н.,но приятелите ми липсват.Не съм свикнала да съм смао с още трима и да не се събирам с друг.Принципно секи ден излизах поне с десетима различни човека,а сега...Ми е просто малко скучно...

ми ,виж... аз съм в Гърция от 5 години вече и ми е забавно имам си познати,приятели...излизаме редовно насам-натам!С,пък лятото ее мн готинко..моренце,ала-бала Но в началото ми беше трудно,защото не познавах никой ,бях мн нервна но сега всичко е Ок , ЕЕ...има моменти,в който се натажаваме за българия,но аз си идвма редовно и така!!!!
    Обичам да те обичам!

Ами аз се чувстам по-добре в Америка.Да приятелите и роднините ми липсват,но само това.Тук всичко е много по-добре.Живея тук от 3 години и си се чувствам като у дома си,а като се връщам в БГ съм на гости.Гаджето ми живее от 10 години тук и за него това е неговата родна страна.В Гърция се е връщал 3 пъти за тези 10 години и съвсем е изгубил гръцкото в себе си.
    Тук намерих много приятели,които ме обичат,намерих своето място в големия град и ми е добре.Харесва ми този живот и не бих го заменила за този в България.

Ибавам ти и чужбината ибавам ти всичко малко взе да ми омръзва Гърцията ама пък какво да правя в България след като не ми предлага нищо не че Гърция предлага повече,но все пак От малко съм тук два месеца идвала съм и преди но само за лятото,абе сега в началото е кофти познавам само няколко българина и всеки се чуди как да те излъже,пък и наистина не съм свикнала да ми е толкоша еднообразно и скучно но скоро мисля да си ида за бързо към България,липсва ми наистина много моята България...Обичам си я много !!!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Искате да си уредите живота за 5 месеца?

Аз съм извън България почти 10 години, връщам се тук доста често, но не бих се върнала да живея в родината си за постоянно.. Може би след пенсия..

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    аз много лесно свикнах , може би защото бях малка . Много трудно се научиха да ми казват името
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си