.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    USA Los Angelis O-v Alkatraz zatvor alkatraz 2-ri etaj 3-ta kiliq v lqvo
    Цитирай Първоначално написано от Kokzero
    Комунизма, Другари, е виновен за наш'то пложение. Ако не бяха тези псевдо-морални промивки на мозъците на родителите и прародителите ни в продължение на десетки години, може би днес най-малко щяха да не наричат маструбацията грешна. Никой не казва че трябва да обсъждаш техники и методики със собствените си родители, но да казват "аз съм против" на нещо, над което нямат нито власт, нито право да претендират, ето това е аморален егоизъм.

Сутрин рано Онанизъм, здрав и бодър организъм.
    +1

Град
    Комунизма, Другари, е виновен за наш'то пложение. Ако не бяха тези псевдо-морални промивки на мозъците на родителите и прародителите ни в продължение на десетки години, може би днес най-малко щяха да не наричат маструбацията грешна. Никой не казва че трябва да обсъждаш техники и методики със собствените си родители, но да казват "аз съм против" на нещо, над което нямат нито власт, нито право да претендират, ето това е аморален егоизъм.

+1

Град

+1

Супер фен Аватара на miShle
    rubi това направо ме заби ... Това е отвратително ... Аз нз нямам думи . Иде ми тея хора до отида и да ги нотроша. Щот тфа нещо момичето/жената/ га мат за кукла. Ще си правя с нея каквото ми харесва .. Отвратително е .. направо ми иде да си изповръщам червата
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Защо пък намесихте комунизма? Бащата на майка ми си вярва в тази идея. Бащата на баща ми е бил сред най-изявените в района членове на партията. И въпреки това родителите ми, които също са израснали в това общество, са си съвсем нормални. Майка ми знае, че имам вибратор (е, спестих й секс-шкафа - все пак не искам да получи инфаркт, ако види съдържанието му). Баща ми ми е намирал хентая. И никой от тях никога не се е опитвал да ограничи сексуалния ми живот - бил той с някой друг или самостоятелен. Така че оставете я сържавата на мира.

Щом родителите ти не го одобряват, не им казвай. И почни да си заключваш стаята.

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Защо пък намесихте комунизма? Бащата на майка ми си вярва в тази идея. Бащата на баща ми е бил сред най-изявените в района членове на партията. И въпреки това родителите ми, които също са израснали в това общество, са си съвсем нормални. Майка ми знае, че имам вибратор (е, спестих й секс-шкафа - все пак не искам да получи инфаркт, ако види съдържанието му). Баща ми ми е намирал хентая. И никой от тях никога не се е опитвал да ограничи сексуалния ми живот - бил той с някой друг или самостоятелен. Така че оставете я сържавата на мира.

Щом родителите ти не го одобряват, не им казвай. И почни да си заключваш стаята.
    сега искаш да си докараме спор по партийни теми ли? тук не му е мястото, но повярвай ми не се захващай по такива спорове,защото има хора които могат да те оборят!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от miShle
    rubi това направо ме заби ... Това е отвратително ... Аз нз нямам думи . Иде ми тея хора до отида и да ги нотроша. Щот тфа нещо момичето/жената/ га мат за кукла. Ще си правя с нея каквото ми харесва .. Отвратително е .. направо ми иде да си изповръщам червата
    аз се чувствам по същия начин преди много време срещнах тази статия в някакво списание,и интервю с една жена която го е преживяла,родила е 2 пъти и честно споделяше,че няма по-големи мъки от това....да се надяваме че някой ден на някой луд законоуправник не му хрумне да въведе това,за да прекрати практиките 10-13 годишни момичета да правят секс...че тогава вече ще я закъсаме......
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от rubi

сега искаш да си докараме спор по партийни теми ли? тук не му е мястото, но повярвай ми не се захващай по такива спорове,защото има хора които могат да те оборят!
    И какво точно ще обориш? Ще ми докажеш, че комунизмът е навредил на всички в морално отношение, освен на родителите ми ли? Интересно ми е да ти видя оборването в този случай. Аз не твърдя, че това най-страхотната система за управление, но не е и причината за всички проблеми на всеки българин. Повечето в този форум дори не познават комунизма, но в много теми го винят за какво ли не. Да прехвърляш проблемите си на държавата е жалко...поведение на слаб човек. Предизвиквам те да ме обориш. Ако искаш - и на ЛС. Да видим кой как спори и какво доказва!

Guest
    Какво предпочитат да се събуждам оплескан за даскало ли...

Guest
    Какво предпочитат да се събуждам оплескан за даскало ли...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си