- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вечерен час за тийнейджърите
Да си го на*укат!
Имам си родители да ми казват, кога да се прибирам, така че никой нищо не може да ми каже!
Писна ми от тия глупости дето ги измислят, скоро ще забранят гримовете,обеците и всичко що се свежда до думата аксесоар.Писна ми да ме спират долу на входа докато си изям закуската.Писна ми да ме спират да отида до тоалетната, защото "е бил вторият звънец".Писна ми да ме карат да мръзна навън, за да играя физическо.И най вече ми писна от новите и новите,от тъпи по-тъпи забрани, които измислят само и само да ни направят по-добри.Съжалявам не може всички да са перфектни, черни овци в стадото винаги ще има ..
абе.. не. от поста й излиза, че вече като стане на 15, все едно е хванала господ за оная работа и е, видиш ли, много зряла и пораснала.Първоначално написано от mysterious93
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз съм тийнеджър и нямам вечерен час. Неправилно заглавие![]()
Така или иначе винаги съм си имала вечерен час / особено след акта на брат ми/ та не ме бърка кой знае колко...Половин година шш се изтрае..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Е тия дето написаха, че не им пука.. ако напишат 2 акта на вашите за сумати пари, ще започне сериозно да ви пука..
The Spark
ОМГ. Я помисли малко, каква е тая анархия? Правилата са, за да се спазват. Законите не са написани е така. И кфо? Ще седиш до 3 часа през нощта навън, понеже имаш родители?Първоначално написано от Pooky
Наистина има тъпи забрани, но закон за вечерния час е наложителен. Жалко, че никой няма да го спазва.
и вас ли ви спират доло със закуските?аз си мислих че само в нашето даскало е такаПървоначално написано от Pooky
и после кат натрупаме отсъствия заради това спират и детските
пък не можеш и да си изхвълиш закуската..пари си давал за нея..пф нз аз и без това не излзиам много и то по късно ама...то веднъж ще ти се наложи и ще е гандо баш тогава да те сгащят
![]()
Cruel Intentions
Тук съм съгласен!Първоначално написано от Raybeez
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И аз преди малко го чух по телевизията.
Някой беше казал, как някой ще докаже, че детето е с него, а не е отвлечено. Та по тоя въпрос казаха по тв, че ще трябва ако не е роднина, придружителят да носи свидетелство или някъв там документ, (забележете) заверен от нотариус или някакъв подобен. (не помня юридически термини)
Аз съм "за" закона. Може би наистина, ако се спазва, ще понамалеят кофти случките на пребити и дрогнати хлапета, най-малкото, защото няма да има кога и къде да го правят или по-точно къде да им го предлагат. паричните глоби са добра идея.
Бащата на един приятел работи в спешното в Пирогов и мога да ви споделя, че всяка вечер идват по няколко пребити в дискотеки деца , пияни до неузнаваемост, надрусани с амфети и прегрели вследствие на което, да не говорим, че има и заклани и простреляни... Правете сметка.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
А,така! Трябва да ги стегнат малко.Мене ми писна да ходя на дискотека и в краката ми да се врът някви на по 14-15.Родителите с къв акъл си оставят децата посреднощ...
Помня и аз навремето как съм замръзвала като минеше патрулка покрай мене,но това беше едно време...![]()
Тея друга работа нямат ли си!?
Само глупости измислят...пффф...
И лятото до осем?!!!????!Те наред ли саааЗлета...Да се занимават с по-важни неща!
Аз смятам закона за глупав,тъй като няма да го спазвам.Имам си родители-имаме си и "договор".-Ако съм вън,зимата по градинки или някъде по улиците до 21,30-22,00 часа...Ако ще сме в някой клуб-по договаряне /до около 1-2 ч. / А,ако ще има някой познат над 18 може и да не се прибирам.Така че,от къде на къде ще ми казват в 20,00 да съм си вкъщи!?
Освен че в училище трябва да търпим прищявките им,сега навлизат и в личното ни пространство...
10 години.. това прави 3-4-5ти клас.Първоначално написано от Raybeez
Не помня да сме имали по 7 часа ...
Да, бе, наистина, то тва даскало толко тъпо там, направо безполезно еДискотеки рулз
![]()
закони много, но кой ги спазва
иначе здраве да е, малко ми остава да чукна 18 и да не ме засягат никакви часове
щи бъдем придружители, нема се косиш. аз съм сигурен, че доста от съфорумниците биха се съгласили да са ти придружителчетаПървоначално написано от Decu
![]()
![]()
=> иначе аз след месец ставам на 18, не ме грее особено. хубаво е да има някакъв ред обаче, да видим как ще се спазва.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Абе кво недоволстват тея под 14?! Много добре си е приет тоя закон! А не като излизам към след 8 и то пълно с некви пикли.. няма място по кафетата, ама те ве4е и по кръ4мите с големите батковци тръгнали![]()
И без тва си се прибирам към 10, пък ще изчакам още около 9 месеца и хич няма да ми е проблем и късния ве4ерен 4ас! Винаги ве4ерния 4ас зимата от 14 до 18-годишни си е бил 22, а лятото 22.30. Сега разликата е, 4е ще има много яко глоби, което е добре! Ще се научим да спзваме законите, като ни одерат 2-3 пъти кожите за пари и ще видиш ти как сичко ще ни се уреди! То всеки е свикнал с 20 леа да оправя положението, ама сега няма да е така! Пък и тва се прави за сигурността!!! Избягват се проблеми, инциденти... с тежки последици!
Аз съм си напълно съгласна с тоя закон! Даже още по - големи глоби да слагат! Тряа да има някакъв ред!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Така трябва да е.
Че няма да се спазва е друг въпрос...
По-точно - че няма да има кой да следи за спазването. (:
abe teq gledat samo ot kade da ni vzemat parite.. mn dobre znaqt 4e sega razvitieto na mladejite e mn po barzo i 4e ako naistina po diskotekite hodqt samo palnoletni to te 6te sa prazni... az sam na 16 i sym PROTIV toZI zakon..ne mislq 4e sa te horata koito 6te mi davat ton v jivota..imam si roditeli za tova e da,za predpazvane e oba4e ne e nyjno kato vidi6 patrylka da se vcepqva6 a da se yspokoqva6 4e ima6 zakrila! pyk i nesmqtam 4e ako globqt 3-4ma si4ki 6te sprat da hodqt na diskoi 4e 6te stane taka 4e sld 20.00 nqma da ima nikakva maloletna po ylicite se pak seki si re6ava. PULNA PROSTOTIQ E TOS ZAKON![]()
Ха-ха-ха "големите" дискотеки ще фалират ми се струва![]()
![]()
За тея под 14 напълно подкрепям.Много се разхайтиха нещо
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ъ, що разбирам чак сега и то от форума...
а иначе мисля, че ако закона се спазва си е съвсем добър.
Лятото да стоя навън само до 10. Да да да. Някой друг път![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
haha tva do 8 da sedish e gadnoo no mi ostaavat o6te 3 mesecaa i krai s 8h
Обичам Андриан
Първоначално написано от 5StaR
koi 6e mi napi6e akt be ti 4uva6 li se kato me spre za proiverka 6e mu butna 20 kinta i si4ko e 6+......... v taq smotana darjava moje6 da pravi6 kakvoto i kogato si poiska6 nezavisimo ot zakonite.... ako ne ste go razbrali do sega ne e lo6o da se svetnete...
![]()