.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 121
    Супер фен Аватара на Zaharinka
    Мда какъвто и закон да внесат само дето си го внасят на вятъра.Нищо няма да се промени просто самата държава е такава,че ги сънуват тея неща само как ще се случат.

Град
    Варна
    Мен силно ме съмнява изобщо някой да се занимава да пишат актове..
    Ако ме питат на колко съм яко бягане ще падне..

Според мен закона трябва да го има, но отделен въпрос е кой ще го спазва!?
    Чрез приемането на такъв закон се предполага намаляването до минимум случайте на дрогирани, пребити, изнасилени
    деца и т.н... Аз след два месеца ставам на 14 години, така че особено не ме бърка.До тогава ща не ща, ще го спазвам, защото през зимата наще ме задължават 7 най-късно да съм в нас, пък и са прави.Иска ни се да седим до късно, защото наистина - кеф голям, ама не можем понякога да преценим рисковете.Некфи на мойта възраст вече тръгнали по дискотеки и барове посреднощ.... сори, ама подкрепям закона напълно!Това е за наше добро!

Мега фен Аватара на babity
    Докато патрулката спира до пейката и "младежите" ни искат телефоните "за по кафе" на следващия ден не мога да се почувствам застрашена от закона. Друг е въпроса, че предпочитам да си прая кефа на домашно и не щъкам много - много.

Мега фен Аватара на Blab
    До 18 в манастир.
    След 35 - на разстрел.
    Ник'ви пубертети, ник'ви критически.

Град
    STARA ZAGORA
    aide golemite pak vzeha da se izkazvat.. kvo zna4i 14 god pikli e... kat ste mn golemi kvo praite v toq sait mi e mn interesno..
    // Zakvo li izob6to si praq truda da 4eta mneniqta//
    Po Temata _ spored men tozi zakon si e pulna tupotiq , az trqa se prebiram v 10 , popr dotogava ve4e sum se prebrala ama... Ako bqh 1 god po-malka nqa6e da trugna da se prebiram v 8 posmurtno... edva li nqkoi 6te go spazva toz zakon tolkoz lesno..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    aide golemite pak vzeha da se izkazvat.. kvo zna4i 14 god pikli e... kat ste mn golemi kvo praite v toq sait mi e mn interesno..
    Po Temata _ spored men tozi zakon si e pulna tupotiq , az trqa se prebiram v 10 , popr dotogava ve4e sum se prebrala ama... Ako bqh 1 god po-malka nqa6e da trugna da se prebiram v 8 posmurtno... edva li nqkoi 6te go spazva toz zakon tolkoz lesno..
    прИбирам, а не пребирам. Първо изучи правописа пък после говори против законите. И да трябва да го има тоя закон, след като родителите не могат да си укротят децата, поне държавата да го направи. Не може на пример всеки петък и всяка събота 13-14 годишни ПИКЛИ да си развяват задника в Амор и Дабъл вижън, да се напиват след това и после да ми вряскат в превозните средства

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Вечер час и за интернета за тинейджърите!
    Това вече е прекалено!

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    PIKLIsi e to4no opredelenie.... omrazna mi nqkvi takiva piqni kurvi da mi se pravqt na interesni...... osobenno sabota kato otidat na diskoteka...... posle e napravo umopomra4itelno.... no zatova pak ot 6 do 8/9 po centara se hodi malko po spokoino za6toto te sa mn zaeti da se kal4at i da se tarkat na batkovcite posle da gi iz*ukat v nqkoq gradinka........

Супер фен Аватара на iPurple
    Дори и да сте против, никой не ви пита нали? Не вие определяте така че успокойте малко нервите бе.. във всяка тема стават адските караници.. За какво????
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Дори и да сте против, никой не ви пита нали? Не вие определяте така че успокойте малко нервите бе.. във всяка тема стават адските караници.. За какво????
    Пак не съм разбрала.Щом никой не ни пита за какво беше тая анкета?

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Пак не съм разбрала.Щом никой не ни пита за какво беше тая анкета?
    мейби за да се разбере мнениетоо на хората по въпроса?
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Аз съм на 16..снощи се прибрах в 3 часа..дали па ми пука за закона .Тоя закон е заради проклетите лолита които ходят в амор напиват се (без да носат на алкохол) и правят мизерий...Аз лично си бях навънка с приятели и си мушкахме чайчета щот си беше студеничко..не обикалям по чалготеки защото просто не ме кефи..

Цитирай Първоначално написано от Gondar
    Аз съм на 16..снощи се прибрах в 3 часа..дали па ми пука за закона ...

Бухахаха.

Къв си бунтар. На бас, че ще се напикаш ако някоя кука ти дойде на проверка в 3 сутринта.

Град
    In your pink dreams.. :]

Да, но не забравяй, че винаги ще се има моралисти тука които са готови да спорят с всеки, чието мнение противоречи на тяхното или е просто различно .

sno6ti edna fr ima6e RD i se pribiram az kam 3 i ve4e sam po4ti pred vhoda i minava patrulkata i trimata me gledat... verno na mene mn mn ne mi li4at godinite ama... i az im se uspihnah i edin ot tqh mi namigna i si prodaljiha... kak mislite dali 6e go bade toq zakon a...

Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    sno6ti edna fr ima6e RD i se pribiram az kam 3 i ve4e sam po4ti pred vhoda i minava patrulkata i trimata me gledat... verno na mene mn mn ne mi li4at godinite ama... i az im se uspihnah i edin ot tqh mi namigna i si prodaljiha... kak mislite dali 6e go bade toq zakon a...
    Малкото което разбрах от поста ти, е че нямаш навършени години за тоя час в който си се прибрала.Та, въпросът ми е все пак на колко години си ?

Град
    Непостоянно
    аз така и така си имам вечерен час от майка ми та ми е все тая за поредния глупав сътворен закон от скъпите ни господа народни представители ... и все пак против съм .. а пък и този закон ще се стигне само да неспазването му..това е пределно ясно !
    .!.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    аз така и така си имам вечерен час от майка ми та ми е все тая за поредния глупав сътворен закон от скъпите ни господа народни представители ... и все пак против съм .. а пък и този закон ще се стигне само да неспазването му..това е пределно ясно !
    това е целта

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    това е целта
    е хубаво.. интересното е че и те го знаят .. но явно си нямат работа за да измислят глупости ..
    .!.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    печеленето на пари глупост ли е?
    извинявай...

Град
    Непостоянно
    всъщност правилно .. но и начинът по който ги печелиш е доста важен..а техния е направо жалък ..
    .!.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    of maika mi i tq kat sa e vkop4ila za toq 4as sq zimata samo do 10:30 me puska
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    всъщност правилно .. но и начинът по който ги печелиш е доста важен..а техния е направо жалък ..
    знаеш ли през кое им е какво мислиш ти?

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    знаеш ли през кое им е какво мислиш ти?
    ами според действията им..и акъла..да наясно съм .. през онаа работа им е както за моето..така и за твоето и за на всички останали мнението .. то и за тва сме на тоя хал ..но да не задълбавам ..темата е насочена специално към една от глупостите им ..
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си