.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 121
    Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    sno6ti edna fr ima6e RD i se pribiram az kam 3 i ve4e sam po4ti pred vhoda i minava patrulkata i trimata me gledat... verno na mene mn mn ne mi li4at godinite ama... i az im se uspihnah i edin ot tqh mi namigna i si prodaljiha... kak mislite dali 6e go bade toq zakon a...
    Малкото което разбрах от поста ти, е че нямаш навършени години за тоя час в който си се прибрала.Та, въпросът ми е все пак на колко години си ?
    na 17 sam o6te malko i savsem nqma da me barka toq 4as ama vse pak vaprosa e principen...nqkaksi ne e normalno policai da podvikvat sled men (6toto i takav slu4ai sam imala) i da mi namigat...

Ami ne znam za6to golqma chast ot davashtite mnenie mrynkat protiv vecherniq chas..
    Realno poglednato Bylgariq ne e nai-bezopasnoto mqsto za razhodki vecherno vreme. I poneje nivoto na vyzpitanie i zagrijenost ot strana na roditelite v posledno vreme se priravnqva na nulata, mislq, che syvsem pravilno e vyveden zakonyt! Kato nqma koi da misli ot prostoliudieto, zakonite za bezopasnost trqbva da bydat nalojeni... a koito ne osyznava,che e za negovo dobro,neka si mrynka! Imah priqtelka,po-malka, no tochno edna vecher,dori nqmashe 8h,be6e otvlechena s noj na vrata i ograbena,za 6tastie sa q spasili ot iznasilvane..pravete si izvodite,za6to li ima vecheren 4as?! i posle mi govorete,che ne trqbva da ima... kolkoto po-kysno,tolkova po-riskovo stava s piqnici,narkomani,ludi,koito se kriqt ot naroda denem i t.n. .. mislete s glavite si,ne pi6ete bezsmislici,6tom sa precenili horata,zna4i ima za6to!
    P.S. izvinqvam se,4e pi6a na latinica,nqma kak da svalq kirilica v momenta
    Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!

Сега, с тоя тъп закон, се чудя дали да ида на дискотека, ахх.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    А в България законите се спазват. Колкото се спазва и закона, че на непълнолетни не трябва да се продава алкохол...

Отчитане на дейност на хартия.

+ Съгласен съм! В България всичко е само на хартия, но добре, че и на хартия го има!

Само не мога да разбера, защо ни връщат 20 години назад?

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    aide golemite pak vzeha da se izkazvat.. kvo zna4i 14 god pikli e... kat ste mn golemi kvo praite v toq sait mi e mn interesno..
    // Zakvo li izob6to si praq truda da 4eta mneniqta//
    Po Temata _ spored men tozi zakon si e pulna tupotiq , az trqa se prebiram v 10 , popr dotogava ve4e sum se prebrala ama... Ako bqh 1 god po-malka nqa6e da trugna da se prebiram v 8 posmurtno... edva li nqkoi 6te go spazva toz zakon tolkoz lesno..
    До една степен си права момиченце, но . . . Определено този закон няма да се спазва, това е повече от ясно! В България закони има , но само на хартия. Тук не са виновни министри, депутати и т.н. тук е виновно обществото!
    Искам да попитам бунтарката :

,,Приятно ли ти е на теб да видиш 11 годишни лапета да пушат? Да ходят на дискотеки и да пият алкохол?''
    По моето време така беше, а не мога и не искам да си представя какво правят сега! Вярно е, че Вие от 93-94 година и на горе ставате едно общество което не искам и да си представям! Ако това е бъдещето на България след години аз няма да се нарека българин! На твоите години съм играл на жоманка, гоненица и още много и сигурно не съм го правил само аз! Вярно е, че времената се променят, но България се променя към по-лошо!
    В крайна сметка, ако господата министри решат да правят хубави закони да почнат от себе си, да си ходят сами в затворите. 220 млн евро не са малко, а и къде отидаха?! България ще се оправи, ама кога?!
    Мила госпожичке, ако си мислиш, че си голяма много жестоко се лъжеш! Дрисла си! Учиииии! Винаги ще можеш да се ебеш, а учи докато си на даскало, че после да не те гледам на магистралата!!!!!!!
    Лапета такива!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Да бе да ... аз миналата година когато бях на 14 лятото на мойта улица сме седяли до 23:00 и до по късно даже.Явно ние имаме късмета че града ни е що годе малак а и на моята улица полицаи не идват ааа един път дойдоха и беше около 23:30 но ни подминаха като пътни знаци а ние тъкмо пресичахме и нямаше как да не ни са видели

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    of maika mi i tq kat sa e vkop4ila za toq 4as sq zimata samo do 10:30 me puska
    И аз зимата съм до 10:30 и съм съгласна с този час но само зимата. На 15 съм знам че съм вчерашна ПИКЛА но и пикла да съм и на мен ми се живее и никой от по големите във форума не може да ме убеди че като е бил на 14-15 години не му се е излизало.Така зимата добре ама лятото .... И да има закон все ще се намират начини да го нарушаме колкото и тъпо да звучи това .

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Редно е да го има този вечерен час и да направят така, че да се спазва... Не ми е приятно някакви момиченца на по 13-14-15 да си развяват гъзовете с ултра къси полички, да се напиват като животни и да не знаят на кой свят се намират и да ги клатят някакви "батковци". Естествено не се отнася за всички, но общите ми впечатления са такива. Освен това наистина е опасно навън, през нощта, все пак сме в България.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да бе. Днес бях на театър и се прибрах в 22.30. Не мога да ходя навсякъде с майка ми. Ще ме арестуват/ще напишат акт понеже ходя на театър? лол!

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Да бе. Днес бях на театър и се прибрах в 22.30. Не мога да ходя навсякъде с майка ми. Ще ме арестуват/ще напишат акт понеже ходя на театър? лол!
    Яко недосмислен е тоя закон. Ето сега на мен ми се кара много байк-а, времето е хубаво, ама не ми се бяга пак от куките. Нито ще ходя да пуша, да пия или да друсам, а искам просто да направя едно дропче...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Само не мога да разбера, защо ни връщат 20 години назад?
    Защото обществото е яко деградирало? ...
    The Spark

ako tolkova sa se zagrijili za na6ata bezopastnost togava vmesto da vavejdat ve4eren 4as da zapo4nat da zalavqt dilarite i tn a te s decata se zahvanali ebati darjavata smotana....

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ти нали с майка си ходиш на дискотека,нямаш грижи
    А майка и хубава ли е ? Ако такова да слагаме Бианка да си ляга и с майка и ще продължиме по кръчмите.

Град
    Някъде по широкия свят...
    ПРедполагам,че всички го спазват...
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Само задръстеняците го спазват този вечерен час! На мене лично не ми пука ама хич от куките затова си ходя навънка до колкото си часа искам.Нима някой ще ми каже кога да се прибирам против волята ми?!
    Корав си, бате. Само така!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Бастунана се е превърнал в бананова република. Ще си умрем в тая клоака

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    хах тия не са с всичкия си.. Оня ден бях с 1 фр и ни спря някакъв,ама не беше полицаи,съвсем обикновен човек си беше да ни искал документи а то бесхе към 9 ние сме на почти 16 хаха още малко щеше да ме кара в районното,ама аз му казах иам 16 и той хуу ае... хах бъгава работа,тфа няя да го бъде.. макар че така и така се прибирам преди 10.. ама е мноо шит за по-големите,които имат по-голяма свобода от родителите си,да стоят на вън до късно... сорка хора
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

хората ще му обърнат внимание макс до пролетта и после сичко ще е по старо му (rock)

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    хах тия не са с всичкия си.. Оня ден бях с 1 фр и ни спря някакъв,ама не беше полицаи,съвсем обикновен човек си беше да ни искал документи а то бесхе към 9 ние сме на почти 16 хаха още малко щеше да ме кара в районното,ама аз му казах иам 16 и той хуу ае... хах бъгава работа,тфа няя да го бъде.. макар че така и така се прибирам преди 10.. ама е мноо шит за по-големите,които имат по-голяма свобода от родителите си,да стоят на вън до късно... сорка хора
    А ние ти повярвахме

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    А миналата година не въведоха ли един че непълнолетните не могат да се подвизават след 10 на улицата без придружител?
    Помня че майка много ме плашеше с това и наистина си се прибирах преди 10. Но се е случвало и да се размотавам до към 11-12 (единични случаи), дори покрай мен веднъж мина няква патрулка, но нищо...
    Съмнявам се да има реални последствия, иначе звучи повече от хубаво - нЕкви 14 годишни само до 8. Хаха. ^^ Няма дискотеки братчеее.. (е, не че няма да си намерят батко де)
    А моя час от поне година и половина си е 10, така че си ме устройва.
    аве ти не можеш ли да 4етеш ? 14 годишните са до 22;00 ! а 13 годишните са до 20;00 !!!! Пък и никои не ги спазва и патрулки минават пред нас нищо не казват !

тука последната страница като гледам какви цветисти младежи са писали, май е по-добре целодневно да си седят у тях...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    никви актове не пишат.

миналата седмица един познат дето няма 18 го лепнаха ушеви в 1:30 през нощта в игрална зала. били му два шамара и викнали техните да си го приберат...

иначе тоя закон няма да се спазва естествено. 22 часа за 16 и 17 годишни е прекалено.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ти нали с майка си ходиш на дискотека,нямаш грижи
    Ще те разочаровам, нем. ^^ Ако беше така, едва ли щях да напиша горния пост. (:

Град
    ако решиш да ходиш на дискотека избягвай "елит" щот там е с фейс контрол и автоматично изключвам варианта да те пусне охраната. пък и си малка още за такива неща, залягай над тетрадката речник, че се е ебало майката.

Цитирай Първоначално написано от Alco
    ако решиш да ходиш на дискотека избягвай "елит" щот там е с фейс контрол и автоматично изключвам варианта да те пусне охраната. пък и си малка още за такива неща, залягай над тетрадката речник, че се е ебало майката.
    Аз и без да залягам над тетрадката-речник, се справям.
    И нямам впредвид, че ще ходя системно на дискотека, така или иначе родителите ми не ме пускат. Но сега си идват едни приятели и задължително ще се измъкна някак.
    Nevermind, за фейс-контрола не се безпокой.

Град
    господи, и си мислиш, че ше те пусне охраната при положение, че си на 13 или там на колкото си.. :X:X:X:X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си