- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вечерен час за тийнейджърите
na 17 sam o6te malko i savsem nqma da me barka toq 4as ama vse pak vaprosa e principen...nqkaksi ne e normalno policai da podvikvat sled men (6toto i takav slu4ai sam imala) i da mi namigat...Първоначално написано от Pooky
![]()
Ami ne znam za6to golqma chast ot davashtite mnenie mrynkat protiv vecherniq chas..
Realno poglednato Bylgariq ne e nai-bezopasnoto mqsto za razhodki vecherno vreme. I poneje nivoto na vyzpitanie i zagrijenost ot strana na roditelite v posledno vreme se priravnqva na nulata, mislq, che syvsem pravilno e vyveden zakonyt! Kato nqma koi da misli ot prostoliudieto, zakonite za bezopasnost trqbva da bydat nalojeni... a koito ne osyznava,che e za negovo dobro,neka si mrynka! Imah priqtelka,po-malka, no tochno edna vecher,dori nqmashe 8h,be6e otvlechena s noj na vrata i ograbena,za 6tastie sa q spasili ot iznasilvane..pravete si izvodite,za6to li ima vecheren 4as?! i posle mi govorete,che ne trqbva da ima... kolkoto po-kysno,tolkova po-riskovo stava s piqnici,narkomani,ludi,koito se kriqt ot naroda denem i t.n. .. mislete s glavite si,ne pi6ete bezsmislici,6tom sa precenili horata,zna4i ima za6to!
P.S. izvinqvam se,4e pi6a na latinica,nqma kak da svalq kirilica v momenta![]()
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!
Първоначално написано от CanisDirus
+ Съгласен съм! В България всичко е само на хартия, но добре, че и на хартия го има!![]()
Само не мога да разбера, защо ни връщат 20 години назад?
![]()
До една степен си права момиченце, но . . . Определено този закон няма да се спазва, това е повече от ясно! В България закони има , но само на хартия. Тук не са виновни министри, депутати и т.н. тук е виновно обществото!Първоначално написано от crazy_style
Искам да попитам бунтарката :
,,Приятно ли ти е на теб да видиш 11 годишни лапета да пушат? Да ходят на дискотеки и да пият алкохол?''
По моето време така беше, а не мога и не искам да си представя какво правят сега! Вярно е, че Вие от 93-94 година и на горе ставате едно общество което не искам и да си представям! Ако това е бъдещето на България след години аз няма да се нарека българин! На твоите години съм играл на жоманка, гоненица и още много и сигурно не съм го правил само аз! Вярно е, че времената се променят, но България се променя към по-лошо!
В крайна сметка, ако господата министри решат да правят хубави закони да почнат от себе си, да си ходят сами в затворите. 220 млн евро не са малко, а и къде отидаха?! България ще се оправи, ама кога?!
Мила госпожичке, ако си мислиш, че си голяма много жестоко се лъжеш! Дрисла си! Учиииии! Винаги ще можеш да се ебеш, а учи докато си на даскало, че после да не те гледам на магистралата!!!!!!!![]()
Лапета такива!!!!!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Да бе да ...аз миналата година когато бях на 14 лятото на мойта улица сме седяли до 23:00 и до по късно даже.Явно ние имаме късмета че града ни е що годе малак а и на моята улица полицаи не идват ааа един път дойдоха и беше около 23:30 но ни подминаха като пътни знаци а ние тъкмо пресичахме и нямаше как да не ни са видели
![]()
И аз зимата съм до 10:30 и съм съгласна с този час но само зимата. На 15 съм знам че съм вчерашна ПИКЛА но и пикла да съм и на мен ми се живее и никой от по големите във форума не може да ме убеди че като е бил на 14-15 години не му се е излизало.Така зимата добре ама лятото ....Първоначално написано от kuklichka_bg
И да има закон все ще се намират начини да го нарушаме колкото и тъпо да звучи това
.
Редно е да го има този вечерен час и да направят така, че да се спазва... Не ми е приятно някакви момиченца на по 13-14-15 да си развяват гъзовете с ултра къси полички, да се напиват като животни и да не знаят на кой свят се намират и да ги клатят някакви "батковци". Естествено не се отнася за всички, но общите ми впечатления са такива. Освен това наистина е опасно навън, през нощта, все пак сме в България.
Да бе. Днес бях на театър и се прибрах в 22.30. Не мога да ходя навсякъде с майка ми. Ще ме арестуват/ще напишат акт понеже ходя на театър? лол!
Яко недосмислен е тоя закон. Ето сега на мен ми се кара много байк-а, времето е хубаво, ама не ми се бяга пак от куките. Нито ще ходя да пуша, да пия или да друсам, а искам просто да направя едно дропче...Първоначално написано от Pliok0019
Защото обществото е яко деградирало? ...Първоначално написано от ANTIHUMAN
The Spark
ako tolkova sa se zagrijili za na6ata bezopastnost togava vmesto da vavejdat ve4eren 4as da zapo4nat da zalavqt dilarite i tn a te s decata se zahvanali ebati darjavata smotana....
А майка и хубава ли е ? Ако такова да слагаме Бианка да си ляга и с майка и ще продължиме по кръчмите.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ПРедполагам,че всички го спазват...![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Корав си, бате. Само така!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Бастунана се е превърнал в бананова република. Ще си умрем в тая клоака![]()
хах тия не са с всичкия си.. Оня ден бях с 1 фр и ни спря някакъв,ама не беше полицаи,съвсем обикновен човек си беше да ни искал документи а то бесхе към 9 ние сме на почти 16 хаха още малко щеше да ме кара в районното,ама аз му казах иам 16 и той хуу ае... хах бъгава работа,тфа няя да го бъде.. макар че така и така се прибирам преди 10.. ама е мноо шит за по-големите,които имат по-голяма свобода от родителите си,да стоят на вън до късно... сорка хора![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
хората ще му обърнат внимание макс до пролетта и после сичко ще е по старо му (rock)
аве ти не можеш ли да 4етеш ? 14 годишните са до 22;00 ! а 13 годишните са до 20;00 !!!! Пък и никои не ги спазва и патрулки минават пред нас нищо не казват !Първоначално написано от jghgh
тука последната страница като гледам какви цветисти младежи са писали, май е по-добре целодневно да си седят у тях...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
никви актове не пишат.
миналата седмица един познат дето няма 18 го лепнаха ушеви в 1:30 през нощта в игрална зала. били му два шамара и викнали техните да си го приберат...
иначе тоя закон няма да се спазва естествено. 22 часа за 16 и 17 годишни е прекалено.
Ще те разочаровам, нем. ^^ Ако беше така, едва ли щях да напиша горния пост. (:Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ако решиш да ходиш на дискотека избягвай "елит" щот там е с фейс контрол и автоматично изключвам варианта да те пусне охраната. пък и си малка още за такива неща, залягай над тетрадката речник, че се е ебало майката.![]()
Аз и без да залягам над тетрадката-речник, се справям.Първоначално написано от Alco
И нямам впредвид, че ще ходя системно на дискотека, така или иначе родителите ми не ме пускат. Но сега си идват едни приятели и задължително ще се измъкна някак.
Nevermind, за фейс-контрола не се безпокой.![]()
господи, и си мислиш, че ше те пусне охраната при положение, че си на 13 или там на колкото си.. :X:X:X:X