- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вечерен час за тийнейджърите
Да, и сама забелязах. Няма нужда да ми обясняваш какво значи.Обаче НЕ СИ такъв, мхм. (:
Защо ли като съм ходила преди, са ме пускали, хмм?!
Не съм се и затичала към нощна дискотека в София, да ти кажа честно. Не ми давай акъл, ако обичаш. И да не обичаш – здраве да е.
Да бе, к'во са столичните дискотеки, ти да знаеш в Ловеч как е :P
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Тоя проблем с картата и влизането и аз ще го имам, на дърти години с единия крак в пълнолетието, тц ц![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Законите са създадени за да се нарушават ! Това е пълен абсурд 22 ч. ами ако ми се наложи да излеза кво ще права ? А иначе и за прибиране е тъпо .![]()
Viva La Revolucion | Hasta La Victoria Siempre |
И мен 15 ме бяха ударили бунтарските изцепки. Баща ми, като видя, че няма оправия, ме настани пред компютъра и час и половина ми пуска записи от новини за изнасилени, ограбени, убити, обезобразени момичета на 15-20. И аз се замислих. Понеже много ще опонирате с "ама и през деня стават престъпления": Ако чуя някой да вика за помощ в 6 вечерта, ще видя какво става, ще извикам полиция, ще опитам да помогна, ако е разумно. Ако това се случи в 2 през нощта, ще се правя, че ме няма. Както и всеки нормален човек. Мен са ме нападали 13-14-годишни надрусани момичета. Това беше първият път в живота ми, когато не знаех как да постъпя. Можех да ги нараня и то сериозно. Но това бяха деца, които нито ми бяха на годините, нито на силата. Не можах да защитя нито себе си, нито приятелите си. И затова ги мразя тези малки изчадийца. И следващия път няма да се сдържа. Само се надявам да не е някой от вас, защото все пак ви харесвам...донякъде...
И всички вие, които се имате за много големи, сте просто глупави. Защото винаги има някой, който е по-кораво копеле от вас. И, ако го срещнете, после цял живот ще си блъскате главата и ще се питате "защо не си стоях вкъщи, на сигурно, а се мотаех там, където не ми е работата". Обаче някои неща са непоправими. Познавам момче, което сега е почти на 18. От три години е инвалид. Защото беше голям гъзар и си ходеше по дискотеки, и си пиеше на воля, и си пушеше до делириум. Ама попадна на едни по-яки младежи, които също не бяха трезвени. И те решиха да се позабавляват с него. Краката му бяха счупени на общо 9 места, едното коляно беше на сол. И заради "живот" на 15, той никога няма да танцува отново. Сигурно си мислите, че на вас няма да ви се случи. И той си мислеше така. Беше убеден.
^Напълно съм съгласна с това, което си написал/а. Обаче има ли гаранция, че като ги навършиш тези прословути 18 години ще бъдеш недосегаем? И на мен на 13 - 14 години ми се ходеше адски много по дискотеки и ми се излизаше. Досега, без да си кривя душата, съм ходила само 2 или 3 пъти на дискотека и честно казано в момента не изпитвам нужда да ходя нито на дискотеки, нито на кръчми. На два - три месеца си ходя на коцерт/театър/нещо подобно, а през останалото време излизам с приятели на кафе и това ми е социалния живот. Хиляди пъти предпочитам да се събера с най - приятните за мен хора на домашно, да си хапнем, да пийнем, да танцуваме и да сме сигурни и спокойни. Вече дори не се притеснявам от родителите си и не настоявам да ми освободят цялата къща. Втория етаж ми е предостатъчен за цялото стадо. А нашите като са долу съм спокойна, че ако на мен не ми стигне акъла и стане инцидент (не дай си Боже) има кой да се погрижи за мен и за гостите ми.
Няма да си недосегаем. Но ще си достатъчно зрял, поне така се предполага, за да можеш сам да си наложиш ограничения и да не щъкаш из тъмните улички. Ти сама го каза - вече си осъзнала, че е по-добре да си правиш купони вкъщи, а не да се напиваш по градинките.Първоначално написано от babity
те тъпите деца не ходят за да се веселят на дискотека
а за да се правят на гъзарчета...
с цайси на диско > owned
Моля ?!
Това е така. Аз по такива места не стъпвам, но са ми разказвали колко лошо гледат фешънчетата в Амор и ДВПървоначално написано от Riot
![]()
даПървоначално написано от SofiaRegularCunt
но става на въпрос за 12-15 годишните
че кое му е лошото да ШТРАКАШ С МАЗНИ ПРЪСТИ
И ДА ДРУСАШ ПОТНИ СЛАНИНИ
НА ЧАЛГА РИТМИ ?![]()
Моля ?!
CLICKMEPLEEEEEASE
awesome!![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
аа в забутаните дискотеки из студенстски град никак не пускат..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
сега за по-големите не си говориме.
@ Атака, не на всички вижданията за живота са като твоите - главно за купони и побоищатова не би трябвало да ги прави в "кафевия" филм, 'щото по тая логика всеки с по-различна визия за "к'о тряя праим докато сме тук" може да каже същото за теб.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не, в случая тя обясняваше, че са опасни защото тя е леко безсилна срещу тях - не иска да ги наранява, макар че може. А те могат да си я наранят ако тя не предприеме нищо.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Иначе с това към тоталното причисляване към масата си доста прав, горе-долу и аз за това се боря..доколко успявам - не знам. Но е хубаво човек и да мисли за бъдещо...семейство, примерно. Казвам ти, това са моите виждания, не искам и няма смисъл да влизам в пререкания с твоитеВажното е да си щастлив от начина, по който си водиш живота. Другото са глупости.. ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
не, то май до физически контакт не се е стигало, иначе при такава ситуация дори аз (принципно имам страх да не нараня хората - дори приятели) ще реагирам.
а настоящето да се пропуска край ушите е едно от най-фаталните и глупави неща в тоя живот. после като остарее направилия го ако осъзнае как са му прехвърчали хубавите години...
Тъй като май разговорът се отнася до мен. Имах физическа възможност да ги счупя от бой. Това се случи, когато бях на 18. От 10-годишна се занимавам редовно с кик-бокс. Имам основни познания по кьокушин-кай(тати е бил инструктор и ме зарибяваше). Стигна се и до физически контакт. Но тати винаги ме е учил, че не трябва да се бия с по-слабите от мен, че силата е за в краен случай, когато съм в истинска опасност. А каква реална опасност са някакви лигли. Не знаех как да постъпя. Викаме му морална дилема. Накрая ударих една и те някак се стреснаха, отдръпнаха се и ние избягахме.
Не казвам, че трябва да живеем в страх. Просто трябва да си преценяваме рисковете. Можеш да се забавляваш и без да налиташ на бой на непознати, и без да се друсаш до смърт, и без да се прибираш в 2 и да си мислиш, че теб няма да те изнасилят. Има неща, от които не можем да се предпазим, но защо да предизвикваме съдбата? Това си е ваша работа, аз просто изказвам мнение и се надявам, че някой ще се замисли за последиците от действията си.