- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с бивш/бивша
ами след като пробвах веднъж,и индивидът реши че е пак настоящ се отказах от идеята за секс с бивш....се ще си намеря някой нов...ако ще и само за секс да е![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Ами и добре и зле е било.Но оня лаф е в сила "На сушата и градушката помага"
Аз също мисля че секса с бивша или бившия ще е по як ( когато загубиш нещо го оеняваш) ихих
освен ако не си намерил нещо новоПървоначално написано от istinskasi
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
А аз какво да кажа след като се наебах с вече бившия си няма и 1 час след като бяхме скъсалиЕ, то инцидентно скъсахме и след няколко дни се събрахме отново, но е важна идеята, че сме си били бивши по онова време!
И кво да ви кажа за усещането... Същото като във времето в което сме си заедно! Хубав секс!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Това е просто бивш секс според мен ... стига да си свободен де
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
za men tva e glupavo imam vruska ot 2 god. i polovina i vse o6te si pravime seks s adskoto jelanie,a seksa e strahoten nqq smisul da hodq pri biv6iq
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
няколко месеца след като се разделих с бившия си -започнахме да се виждаме само за секс...беше невероятно не ми пукаше дали му харесва или не...правих си кефа и си тръгвах...карах го да се чувства използван,така както аз се чувствах,когато ме заряза...ест. след 1и половина го зарязах след поредната бурна нощ се облякох,целунах го(усетих,че се възбуди от целувката) тогава му казах :"повече не ме търси" и си тръгнах![]()
И после да не го писаха в dnes.bg![]()
-=-
Чудно ми е вие как го правите като се срещате с бивши - пак ли се целувате така, и се гледате докато го правите, пак ли имате любовна предигра с много целувки и т.н.
Френска а, у?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
mnogo zavisi ot samiq 4ovek i v kakvi otno6eniq steako sa lo6i edva li 6te se polu4i ne6to
otnovo
I AM HOT , YOU ARE NOT !
Няма целувки по устата, но има всичко друго, което прави един секс хубав. Любовна игра, гледане в очите, френска, целувки навсякъде, галене. Душ заедно след това и повторение на нещата.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Беше по-добре от предиПървоначално написано от dimitar_ak
някак и аз се отпусках повече
целувах ме се като за последно,секса беше сууупер...след това не си обещавахме кога пак ще се видим
може би всичко беше толкова хубаво,защото не се чувставахме длъжни един на друг
![]()
Тръпката си остава дори и след края![]()
От всичките ми бивши, бих го правила със първия (дето ходихме преди 2 години) и бившия (дето скъсахме преди няколко месеца)- само те ставаха за нещо..уви...![]()
дааа в моя случай става дума за първияПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
Не съм се замислял, може и да съм...![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
AZ BIH:P
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Само един път ми се случи и да, беше много хубаво.А като целувки и прегръдки, имаше си.Но сега вече не бих го направила.
готино е първите няколко пъти после пак се превръща в рутина и тръпката изчезва
Приключи. Сложих край на нещата. Беше си страхотен секс, но не съм вибратор. Беше ми казано "аз за кафе си имам с кого, с теб ще се виждам като ми се чука".
С бивша не бих !!!![]()
глупост някаква...![]()
Ми с бивш-не, но с фр-да.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
+1 даже скоро могат да станат двама бивши...Първоначално написано от vank03d
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
Правила съм го.И продължавам да го правя.