- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с бивш/бивша
ako ti si go/q zarqzal e xubavo 6toto e bez 4yvstva
no az kato spax s biv6iq si koito obi4ax o6te mi stana posle tolkova gadno 4e edna sedm ne mojax da se savzema a toi dori ne mi se obadi da vidi dali sam se pribrala
taka 4e sex s biv6iq ne e xubavo !!! osobeno ako si vluben o6te za teb e mn pritesnitelno a toi se darji kato idiot i posle samo revove
Ето това е истината. Ти даваш всичко, а на партньора ти не му пука.Първоначално написано от pavlinkamalinka
До преди да ме хванат го правех с бившата ми , но без чувства сми нямам чувства към нея вече, чисто привличане просто секса с нея ми харесва . А и на времето ми беше голяма слабост , щот и бях първия![]()
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
абе квото и да говорите - оферта си е с бивша![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Не е хубаво с бивш- единия се поддава и почва да иска да се съберът. Тъпо е, свършва или със скандал или с ново начало, а и двата случая са всъщност лоши.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
a kakvo shte kajete za tva...toi hodi s edno momiche noo praduljavame da pravim sex zashtoto ni haresva bez tq da znae...a m/u nas vsichko e samo sex...nikakvi chustva.. ;] .. za ili protiv tova ste?![]()
always and forever..! ( h )
Аз съм за! Даже след като се разделихме секса стана по хубав, сякаш показваме какво сме загубили![]()
protiv ot gledna to4ka na momi4etoПървоначално написано от ByByy
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Не е честно нито за другото момиче, нито за теб... А на него главата му трябва да е станала каша...Първоначално написано от ByByy
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive