.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    ako ti si go/q zarqzal e xubavo 6toto e bez 4yvstva
    no az kato spax s biv6iq si koito obi4ax o6te mi stana posle tolkova gadno 4e edna sedm ne mojax da se savzema a toi dori ne mi se obadi da vidi dali sam se pribrala
    taka 4e sex s biv6iq ne e xubavo !!! osobeno ako si vluben o6te za teb e mn pritesnitelno a toi se darji kato idiot i posle samo revove

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pavlinkamalinka
    ako ti si go/q zarqzal e xubavo 6toto e bez 4yvstva
    no az kato spax s biv6iq si koito obi4ax o6te mi stana posle tolkova gadno 4e edna sedm ne mojax da se savzema a toi dori ne mi se obadi da vidi dali sam se pribrala
    taka 4e sex s biv6iq ne e xubavo !!! osobeno ako si vluben o6te za teb e mn pritesnitelno a toi se darji kato idiot i posle samo revove
    Ето това е истината. Ти даваш всичко, а на партньора ти не му пука.

До преди да ме хванат го правех с бившата ми , но без чувства сми нямам чувства към нея вече, чисто привличане просто секса с нея ми харесва . А и на времето ми беше голяма слабост , щот и бях първия
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

абе квото и да говорите - оферта си е с бивша
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Не е хубаво с бивш- единия се поддава и почва да иска да се съберът. Тъпо е, свършва или със скандал или с ново начало, а и двата случая са всъщност лоши.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

a kakvo shte kajete za tva...toi hodi s edno momiche noo praduljavame da pravim sex zashtoto ni haresva bez tq da znae...a m/u nas vsichko e samo sex...nikakvi chustva.. ;] .. za ili protiv tova ste?
    always and forever..! ( h )

Повече от фен Аватара на reni7o0o

Re: Секс с бивш/бивша

Аз съм за! Даже след като се разделихме секса стана по хубав, сякаш показваме какво сме загубили

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ByByy
    a kakvo shte kajete za tva...toi hodi s edno momiche noo praduljavame da pravim sex zashtoto ni haresva bez tq da znae...a m/u nas vsichko e samo sex...nikakvi chustva.. ;] .. za ili protiv tova ste?
    protiv ot gledna to4ka na momi4eto

Цитирай Първоначално написано от ByByy
    Не е честно нито за другото момиче, нито за теб... А на него главата му трябва да е станала каша...
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове