- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо се интересувате момчета?
Започвам направо,въпросът ми е към момчетата...Снощи си лафих с моят приятел и той ме попита с колко момчета съм била...Стана ми неудобно от този въпрос,но му признах...Та,въпросът ми е защо се интересувате момчета от такива неща?И след като тръгнете с едно момиче питахте ли я?Кофти ли ще ви стане,ако тя е имала повече от 3-ма интимни партиьора?Вие сте..Може и момичетата да се включат.Това исках да ви попитам и ми е интересно.Искам възможно повече и различни мнения.![]()
Никога не ме е интересувало. За мен е по-важно не колко е имало преди мен, а да съм колкото се може по-дълго последния.
Допадна ми комента ти имаш и хубав подпис.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
ами,не съм момче обаче според мен се интересуват от чисто любопитство...и аз питам гаджето ми за тези преди мен,не за друго просто искам да знам,да съм информирана..и такам
Може и момичетата да пишете..Любопитни са и то,доста....Първоначално написано от jeni92_abc
Аз обаче не се вълнувам толкова,той с колко момичета е бил....
![]()
Ами така е любопитнички са и повечето ми гаджета са се интересували с колко съм била преди тях![]()
Интересувам се защото ме възбуждат разкази за предишни преживявания. А и да разбера колко е опитна.
Ако не е опитна,какво правиш?Първоначално написано от Hanibal_lektar
![]()
аз не мисля че тфа е най същественото..важното е че сега си с дадения човек..а другите са просто едно минало...
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
И аз така мисля,но моят френд ме попита и ми стана чудно..и се замислих защо ли едно момче,може да го интересува?...Първоначално написано от slunchiceto0
![]()
мии знам ли..просто му е интересно....с колко си била преди..не че му е важна бройката..просто го е заинтересовало![]()
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
Искаме да знаем каде се намираме в класацията, имало ли е по-добри от нас и кои са те тяхната мама
..минало и евентуално какво може да бъде неговото бъдеще..Първоначално написано от slunchiceto0
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
s kolko si bil/a predi men e naistina kofti vupros iiiiiiii da nqma pravilen otg![]()
За мен пък честно казано е много важно да знам всичко за бившите на приятеля ми.Особено в сексуално отношение.
Просто аз съм такъв човек,че намирам за редно и нужно всичко да се сподели,било то и лошо.Аз също бих казала абсолютно всичко,което съм преживяла или за което той иска да знае.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами, идея си нямам, но мисля, че би ми било неприятно, ако приятелката ми имаше 4+ партньори преди мен. За бога, понякога при някои ситуации се дразня на това, че тя е имала едно гадже преди мен, с което дори не е правила секс, пък ако бяха правили и секс сигурно щях да имам голям проблем да се преборя с това като идея. Не че шях да я обичам по-малко, това щеше да си е лична драма в главата ми... абе, слава богу---
Аз вече съм на принципа...
Не питай мен,за да не питам теб![]()
Лично за мен няма никакво значениеВажното е когато е с мен да е само с мен
![]()
хах миличка.....момчето се интересува от теб,това значиче според значиш нещо за него....значи даже е влюбен щом се бори да остане в
твоето съзнание,ако е разбираш!Можеш само да се гордееш че Приятелят ти се интересува от теб![]()
На мен ми е адски любопитно с колко е бил до момента, ама приятелят ми не иска да ми кажеспоред него нямало значение, ами като няма значение, защо не ми сподели тогава? абееееееее мъже..
![]()
Първоначално написано от Virgin
mi za6toto sig sa tvurde mn i neiska da ti stane kofti....
Хммм до сега никое момче не ме е питало,с колко съм спала преди него(нищо,че съм спала само с 4 момчета
)
Освен това,не мисля,че за едно момче е важно колко партньора е имала приятелката му,а по-скоро дали се справя по-добре от тях
Мъжка му работа,какво да се правиВсе искат да са нещо повече от другите
![]()
Както обича да казва една приятелка "Кажи му МЪЖ и не го обиждай повече!!!"![]()