.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Защо се интересувате момчета?

Започвам направо,въпросът ми е към момчетата...Снощи си лафих с моят приятел и той ме попита с колко момчета съм била...Стана ми неудобно от този въпрос,но му признах...Та,въпросът ми е защо се интересувате момчета от такива неща?И след като тръгнете с едно момиче питахте ли я?Кофти ли ще ви стане,ако тя е имала повече от 3-ма интимни партиьора?Вие сте..Може и момичетата да се включат.Това исках да ви попитам и ми е интересно.Искам възможно повече и различни мнения.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Никога не ме е интересувало. За мен е по-важно не колко е имало преди мен, а да съм колкото се може по-дълго последния.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Никога не ме е интересувало. За мен е по-важно не колко е имало преди мен, а да съм колкото се може по-дълго последния.
    Допадна ми комента ти имаш и хубав подпис.

ами,не съм момче обаче според мен се интересуват от чисто любопитство...и аз питам гаджето ми за тези преди мен,не за друго просто искам да знам,да съм информирана..и такам

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    ами,не съм момче обаче според мен се интересуват от чисто любопитство...и аз питам гаджето ми за тези преди мен,не за друго просто искам да знам,да съм информирана..и такам
    Може и момичетата да пишете..Любопитни са и то,доста.... Аз обаче не се вълнувам толкова,той с колко момичета е бил....

Голям фен
    Ами така е любопитнички са и повечето ми гаджета са се интересували с колко съм била преди тях

Интересувам се защото ме възбуждат разкази за предишни преживявания. А и да разбера колко е опитна.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Hanibal_lektar
    Интересувам се защото ме възбуждат разкази за предишни преживявания. А и да разбера колко е опитна.
    Ако не е опитна,какво правиш?

аз не мисля че тфа е най същественото..важното е че сега си с дадения човек..а другите са просто едно минало...
    [!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от slunchiceto0
    аз не мисля че тфа е най същественото..важното е че сега си с дадения човек..а другите са просто едно минало...
    И аз така мисля,но моят френд ме попита и ми стана чудно..и се замислих защо ли едно момче,може да го интересува?...

мии знам ли..просто му е интересно....с колко си била преди..не че му е важна бройката..просто го е заинтересовало
    [!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]

Искаме да знаем каде се намираме в класацията, имало ли е по-добри от нас и кои са те тяхната мама

Цитирай Първоначално написано от slunchiceto0
    ..минало и евентуално какво може да бъде неговото бъдеще..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Перник
    Питам от любопитство..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

s kolko si bil/a predi men e naistina kofti vupros iiiiiiii da nqma pravilen otg

За мен пък честно казано е много важно да знам всичко за бившите на приятеля ми.Особено в сексуално отношение.
    Просто аз съм такъв човек,че намирам за редно и нужно всичко да се сподели,било то и лошо.Аз също бих казала абсолютно всичко,което съм преживяла или за което той иска да знае.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ами, идея си нямам, но мисля, че би ми било неприятно, ако приятелката ми имаше 4+ партньори преди мен. За бога, понякога при някои ситуации се дразня на това, че тя е имала едно гадже преди мен, с което дори не е правила секс, пък ако бяха правили и секс сигурно щях да имам голям проблем да се преборя с това като идея. Не че шях да я обичам по-малко, това щеше да си е лична драма в главата ми... абе, слава богу---

Аз вече съм на принципа...
    Не питай мен,за да не питам теб

Лично за мен няма никакво значениеВажното е когато е с мен да е само с мен

Питам от чисто любопитство и нищо друго.

хах миличка.....момчето се интересува от теб,това значиче според значиш нещо за него....значи даже е влюбен щом се бори да остане в
    твоето съзнание,ако е разбираш!Можеш само да се гордееш че Приятелят ти се интересува от теб

На мен ми е адски любопитно с колко е бил до момента, ама приятелят ми не иска да ми каже според него нямало значение, ами като няма значение, защо не ми сподели тогава? абееееееее мъже..

Цитирай Първоначално написано от Virgin
    На мен ми е адски любопитно с колко е бил до момента, ама приятелят ми не иска да ми каже според него нямало значение, ами като няма значение, защо не ми сподели тогава? абееееееее мъже..

mi za6toto sig sa tvurde mn i neiska da ti stane kofti....

Хммм до сега никое момче не ме е питало,с колко съм спала преди него (нищо,че съм спала само с 4 момчета )
    Освен това,не мисля,че за едно момче е важно колко партньора е имала приятелката му,а по-скоро дали се справя по-добре от тях
    Мъжка му работа,какво да се прави Все искат да са нещо повече от другите
    Както обича да казва една приятелка "Кажи му МЪЖ и не го обиждай повече!!!"

Момиче съм,но и аз питам моя приятел просто от любопитсво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си