- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гласувайте против вечерния час!
ЗА!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Добре бе,кво па толкова ви пречи..?
Трябва да има някакъв контрол и щом някои родители не могат да си възпитават децата и да ги научат на ред,поне държавата да го направи..
Колко шш се спазва тоя закон е друго нещо..
Твърдо ЗА съм..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Добро утро. Часа е 3 и половина, току що свърших със секс сеанса...
Сега за темата.
Дали трябва да има вечерен час? Дали трябва да си купуваме хляба с купони? Дали трябва да носим униформи? А дали трябва да РЕГРЕСИРАМЕ?
А, дали трябва? Комунизъм ли? Да, при това голям! Въведете вечерен час, сложете униформите, сложете поведение в училище, забранете алкохола и цигарите и давайте предложения, Драги държавници, какво да правят децата? Да стоят на компютъра и риска от заболяване на очите при децата в България, както и риска от развитието на рак от облъчването да се развиват, както регресирате вие ли? Това ли ви е предложението?
Ами да ви го Н.А.Ч.У.К.А.М. : ) Нали.. С извинение : )
Вие не сте Господ, не сте и башибазуци, нали? Вие сте сбирщайн лайнарчета, господа... На кой ляворезбец му скимна да връща времето от преди 50-100 години? Да не е някой пенсиониран държавник чикиджия? Само не ми казвайте, че е млад! Тогава ще се стресна : ( Миришете ми на тъпо и задръстено...Държавата ни е сметище - що големи боклуци, всите тука, деградираме, регресираме и същевременно, вие палячовците се опитвате да развивате страната... Ами развивате я, виждам, само че в обратен ход.
Турците са ни правили роби - 500 години.
Вие правите децата роби! Това ли искате?
Да се чувстват роби? Да не сме в Арабия, бе, селяни проядени? Там се крият хората, виждат им се само очите, ако гледаш чужда жена - трепят те... Ама вие сте погрешно разбрани социлистически олигофрени. От какво ще ги предпазите децата, бе? От е*ането ли? От дрогата ли? От студа ли? От кой? Нещо не се сещате... Нали знаеш, че, ако ти е писано да се обесиш, няма да се застреляш!
Вие сте побъркани! По-лошо, вие сте болни хора, със стари разбирания! Наистина е жалко да живеем в 21 век и да се връщаме назад...
Какво ви е писнало? Да гледате 14 годишни Емо в дискотеките?
Ами сега ще ви писне да гледате нищото. Като погледнеш навън ще е като стар Сибир - тихо, тъмно, студено, чат пат лайняно.
И това си мислите, че е живот? Да гласуваш със "ЗА" заробването е психическа детериорация.
Да не дава Господ...
Жал ми е за всички вас...
Да учат!Първоначално написано от SWASTICA
![]()
ЗА, но не по друга причина, а просто защото искам да видя как държавата ще се изложи за пореден път. (:
И какво полицаите ще ни гонят ли? Не ме разбирайте погрешно, аз съм ЗА, само че това е смешно, трябва полицатие първо да влязат в форма, защото всички са дебели минимум 150 кила, а кажете ми как ще настигнат едно дете ?
Много си зле с мисленето, покажи ми само 1 полицай който е 150кг. Ако не знаеш преди да постъпиш в полицията трябва да минеш изпити който включват и физическо 'натоварване' и едва ли един 150кг. мъж ще може да ги вземе. Ае тихо ся!Първоначално написано от thegmin
Незнам за Шумен, ама ела в София да видиш какви кщфтета седят в патрулките. Тоя изпит е бил преди годиииинииииииии, може да влизат стегнати в полицията ама после от много кебапчета става това.
експлойтед, аз не ходя по дискотеки, просто са екстремно жалки всички там. Говоря на открито, минава покрай теб патрулка, ти няма да ходиш да ги поздравиш нали?
ПП Рейбийз де.![]()
Гласувах с Не
Суетата.Моят любим грях.
Вуйчо ми е полицай и мога да се хвана на бас, че може да утупа целия форум.. повече от 10 години има служба в полицията. Виждал съм колегите му не са дебелаци..Първоначално написано от Raybeez
Преди имах проблеми с полицията и тъй де настигнаха ме полицаите, така, че за мен лично са си бързички![]()
Мен последният път като ме гониха ги издухах за нула време, ама тогава бях с байк и минах на офроуд.Първоначално написано от Raybeez
Ами те по цял ден стоя в патрулките и тъпчат, единственото им движение е когато ходят да "сурвакат"
Ае бе ти по цял ден киснеш на компа и лъскаш, ядеш на мама вкусотиите и се радваш на живота. Какво да направят, да излязат с велусипеди като спасифик блу и да гонят престъпници ? Живота им не се свежда само до това което правят на работа..Първоначално написано от thegmin
На тях работата им е да, гледат за спазването на правилата/конституцията на Българската държава, това, че в нея има бъгове те нищо не могат да направят .. : )
Скоро един сасед излезе към центъра и го нямаше у тях през това време някои активирал алармата на колата му и не се изключи близо час, приятеля на майка ми извика полицията, но те нищо не можаха да му направят защото нямало 22:00 колко весело..
(1) Не ме ебе. (кой го ебе?)Първоначално написано от SWASTICA
(2) тъп като ГЪБА! Могат да се запишат на библиотека например... Oчите да са им най-малкия проблем, ще си изкарат пари за цайси или операция. Айде не изкарвай тъпи доводи. Linknot добре го каза - ами ще учат. И какво против униформите викаш? Аз уча в даскало с униформи. Невероятно е. Свиква се. Красиво е. И стига с тоя "комунизъм". И аз обожавам свободата, но вашата е криворазбрана. И естествено, дай да изпъкнем с уж умно изказване за комунизъм и т.н. ОМГ само мога да кажа.
(3) И ние на теб, нищо лично.
(4) Сбирщина лайнари като теб. А на съвременния дебелогъз, прост, тъп и НАГЪЛ тийндейджър (оле, мислих си за една съученичка докато го писах това ^^) най- му изнася да говори за 21 век, за модерните времена и за свободата. Ама тая свобода е супер криворазбрана, БЕ.
(4.1) Казах вече по-горе кво му изнася на днешния тийн, който от "одръстването си" е забравил всякви прилични обноски в час напримерПретендира да е голям (говоря изцяло по наблюдения от учениците в моето даскало), да ходи по дискотечки, нищо че е на 15 и изглежда абсурдно, да ходи с някви "батета гъзари", ама пред учителите все да писка "Деца сме още, само ни натоварвате, уффф че е трудноо, оуу, ама как може да имаме 2 контролни на един ден!"
(5) Ох, горките. "Робите" са хитри, споко. На всички е ясно че закона няма да го бъде. Всеки ще си излиза с който си иска, когато си поиска - с някой по-голям батко в най-честите случаи ^^
(6) Гъба.
(7)И на мен за теб. И стига с тва заробване. В другите страни децата дали го възприемат като заробване. ОМГ. Raybeez ти го каза много добре.
ЗА на вечерния час.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Дай линк към законите ни точно и ще ти изкарам някои друг, това за пълнолетието за мен е пълен ташакис (не говоря само за България) има хора който са и на 20 а са по зле и от 15 годишните.. както казва Бате Сашо "кур и мозък не расте с времето"Първоначално написано от Raybeez
![]()
Всички над 18 са ЗА защото са газаривсички под 18 са ПРОТИВ
С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ
(#) ...thats a cookie...
пфу много е дълго ще ми отнеме бая време докато намеря нещоПървоначално написано от Raybeez
![]()
Първоначално написано от Alderis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!