- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли да имам 18 за да мога да си купя секс играчка ?
Може ли да ми кажете дали мога да си купя нещо от Sexshop при положение, че нямам 18 години... като вибратор да кажем... ?![]()
Мерси предварително!
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Може да, стига да не изглеждаш прекалено малка/малак. Тия знаци забранено за под 18 са сложени само да плашат рибата, да не говорим ,че по закон си е така, ноо.. друга тема![]()
po zakon nemoje6 ......... no puk realnostta e po yptimisti4na![]()
Ми както казаха - зависи дали изглеждаш малка. Може да ти се заядат продавачите и то с право. Ама ако си на 16-17 едва ли ще ти правят проблем, зависи все пак от сексшопа. Ако е някъв малък квартален, едва ли, ама ако е голям, хубав от типа на магазините на SexWell, може даже да не те пуснат вътре.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Зависи колко голяма изглеждаш и най-вече на какъв продавач ще случиш.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
На мен никога не са ми искали документ за самоличност. Ако можеш да си купиш алкохол от Billa, значи и в sexshop ще те пуснат и ще ти продадат.Първоначално написано от BurningDesire
Определено можеш. За един РД на една приятелка й взехеме едни белезници от сексмагазин.(малко на бъзик, ама пък се получи яко) Две момичета влязоха да ги вземат и въобще не им направиха никакъв проблем.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Ми зависи от къде го взимаш. Ако е голям сексшопа може и да ти търсят години.
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Ми аз съм виждала само такива на SexWell и мислех от там да е... ама... ме е срам че може да кажат нещо или да ме изгонятПървоначално написано от bazzil
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
За да си купиш това ти трябва просто въображение!
![]()
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Дай парите на някоя лелка на 40 да влезе да ти купи и после да ти го даде отвън .![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie