- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-новите песни на Преслава,Константин и Ивана
Трябва да запиша дискове с най новите песни на Преслава,Константин и Ивана,ама въобще не мога да се сетя.Само 2-3 песни успях да измисля..Тааа моля ви помагайте,че дисковете ми трябват за утре..![]()
П.П.Търсих в гугъл,ама нищо не намерих..Иии който ми помогне ще съм му много благодарна![]()
Преслава - Новата ти
Преслава - От добрите момичета
(това са й последните песни иначе други яки са
Преслава - Последен адрес
Преслава - Не съм ангел
Ивана - Пий едно
Ивана - Има ли нещо ново
Ивана - Кръв ми капе от сърцето
Ивана - Не знаеш
Константин - Едвам ме нави
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
Константин освен тази други по-нови няма ли![]()
Ми аз други нови не се сещам негови. Има една балада По-щастлива се казва, ама не съм сигурна, че е нова.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
АхамМерси много все пак
![]()
тая песничка не е нова,но е мн хубаваПървоначално написано от PeopleAlwaysLeave
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
на Преслава - Силните Мъже (най новата и песен)
а къде да я намерим да си я дръпнем,никъде я няма още д@ба!Първоначално написано от jeni92_abc
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
Тя още не е излезнала... Преслава ще има 2 нови песни, но най-вероятно по Коледа ще излезнат.