.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Младите бременни девойки на по 17-18 години

Не ме разбирайте погрешно,не съм консервативен човек.Обаче не ви ли се струва ужасно това да забременееш на такава ранна възраст?Замислете се,имате цял живот пред себе си,няма за къде да бързате,за какво сте се зародили всичките..като чета отговорите на такива теми направо се възмущавам..вие нямате ли самоуважение,бе,хора?Даже някои се радвали,че щяли да раждат..УЖАС! А вие родители нямате ли,какви са тези ваши родители,които да ви подкрепят незрялите решения?Това от мен,само мога да кажа ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! и правете секс колкото щете
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Ами то хубаво,ама с една тема нищо няма да се промени

А и нали нзачеш,че презервативите не са 100 % сигурни.

Представи си следното: момче и момиче правят секс,той свършва в нея,но е с презерватив,а той е бил скъсан.Какво правят?Момичето пие ескапел,но той не винаги помага и тя забременява.Ето как стават нещата и после евентуално аборт..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl

Представи си следното: момче и момиче правят секс,той свършва в нея,но е с презерватив,а той е бил скъсан.Какво правят?Момичето пие ескапел,но той не винаги помага и тя забременява.Ето как стават нещата и после евентуално аборт..
    +1 но подкрепям изцяло авторката тва някоя да иска дете на ранна възраст просто е еба ти кретенията

Град
    Paradise
    Колкото по-сигурно, толкова по-добре. Но съм съгласна и с LovelyGirl. Човек няма как да бъде 100% сигурен...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Най-ефикасният метод за предпазване от бременност и болести е въздържанието! При всички останали методи има риск.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София

Re: Младите бременни девойки на по 17-18 години

Цитирай Първоначално написано от insomnia__
    Не ме разбирайте погрешно,не съм консервативен човек.Обаче не ви ли се струва ужасно това да забременееш на такава ранна възраст?Замислете се,имате цял живот пред себе си,няма за къде да бързате,за какво сте се зародили всичките..като чета отговорите на такива теми направо се възмущавам..вие нямате ли самоуважение,бе,хора?Даже някои се радвали,че щяли да раждат..УЖАС! А вие родители нямате ли,какви са тези ваши родители,които да ви подкрепят незрялите решения?Това от мен,само мога да кажа ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! и правете секс колкото щете
    За 17-годишните - да. 'Айде и за 18-годишните.. Но я се замисли, ако имаш сериозен човек до теб и на 20 години родиш дете? Няма ли след това както се казва "на дърти години" да си живееш живота ? Примерно си на 37-38 с 18-годишно дете и си ходиш където искаш, а не да гледаш да се прибереш по-рано от работа, за да го гледаш к'во прави, нали? Ходите си с мъжа/жената на море сами, по почивки сами и т.н.

Има разлика между нежелана бременност и желана.
    Don't tell me what I can or can't do !

Re: Младите бременни девойки на по 17-18 години

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    За 17-годишните - да. 'Айде и за 18-годишните.. Но я се замисли, ако имаш сериозен човек до теб и на 20 години родиш дете? Няма ли след това както се казва "на дърти години" да си живееш живота ? Примерно си на 37-38 с 18-годишно дете и си ходиш където искаш, а не да гледаш да се прибереш по-рано от работа, за да го гледаш к'во прави, нали? Ходите си с мъжа/жената на море сами, по почивки сами и т.н.
    Има разлика между нежелана бременност и желана.
    По-точно не бих могла да го кажа Аз съм на същото мнение , къв е проблема на ПЪЛНОЛЕТНИТЕ да имат деца ?????

Мега фен Аватара на Mi6inka
    имаш ли финансова възможност да осигориш всичко необходимо за пълноценното отглеждане на едно дете,имаш ли истински човек до себе си,има ли го желанието за дете... няма нищо лошо.. там е въпроса че повечето 17-18 годишни (включително и аз) нямат всичките тези необходимости за отглеждането на дете... все пак... образование.. трябва и някаква работа (парите не падат от небето).. сериозно решение си е.. не е достатъчно само силното желание.. няма смисъл да родиш дете,като не можеш да му осигориш всичко необходимо....

Град
    Враца
    Абе има голям приблем в това да родиш на 18! Не мислете само за себе си как ще си "пропилеете" живота, а мислете как ще съсипете живота на едно детенце Това да родиш на 18, без никакво образование, без професия, без нищо... На какво можеш да научиш тва дете? На нищо... А ако да речем учиш, няма по-лошо от тва да мяткаш тва дете по баби, лели, вуйчовци и такива, за да го гледат За да станеш родител, трябва да си стъпил на крака и да се научиш да поемаш отговорност. Трябва да имаш сериозен човек до себе си... Не е толкова лесно, мислете какво правите все пак
    еlsy

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    И аз не съм много съгласна толкова млади момичета да забременяват,защото те все пак са си още деца Всичко си има време и да станеш майка.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Ако е девойка, трудно ще е бременна...

[quote="LovelyGirl"]Ами то хубаво,ама с една тема нищо няма да се промени

Представи си следното: момче и момиче правят секс,той свършва в нея,но е с презерватив,а той е бил скъсан.Какво правят?Момичето пие ескапел,но той не винаги помага и тя забременява.Ето как стават нещата и после евентуално аборт..[/quote

Ми то по твойта логика дай да не ядем щото пак ще огладнеем...Ако презервативите не предпазваха, хората нямаше да ги продават по магазините. Вярно, че се къса, но това не значи, че винаги се къса и по този случай дай да не ползваме. Ти сама можеш да видиш колко теми за бременни и абортирали на по 15-16г. има. Толкова ли не можеш да си напрайш извода.

По-добре с презерватив,отколкото с нищо.ЗАтова и не е прпоръчителеен секса на ранна възраст.Рецептата е следната:
    Презервативи+противозачат чни+въздържане.
    Все пак какво ако момчето свърши отвън,не мислете само за удоволствията,в противен случай после ще трябва да мислите за бебешка количка. Умната на всички
    Малко сме разумните.

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl

По-добре с презерватив,отколкото с нищо.ЗАтова и не е прпоръчителеен секса на ранна възраст.Рецептата е следната:
    Презервативи+противозачат чни+въздържане.
    Все пак какво ако момчето свърши отвън,не мислете само за удоволствията,в противен случай после ще трябва да мислите за бебешка количка. Умната на всички
    Абе хора осъзнайте се ... Кво толкова ви тревожи кой на колко ше си роди детето . Някои хора са тотално против аборта за това като забременеят на 18-19 години и си раждат детето , а и ако наистина го искаш и имаш някаква възможност не виждам къде е лошото ! Вие вече вдигнахте летвата много високо , дайте хората да не правят секс до към 25-26 , защото тогава вече могат да си отглеждат деца ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на Blab
    Поканете дарла в темата, да сподели мнение.

Против това съм - деца да раждат!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    никой не казва да не се прави секс до 25-26 години... но да се прави отговорен секс повечето аборти не се от това защото двойките са използвали презерватив или някакви противозачатъчни....

[quote="Frozen_Flame"]

Представи си следното: момче и момиче правят секс,той свършва в нея,но е с презерватив,а той е бил скъсан.Какво правят?Момичето пие ескапел,но той не винаги помага и тя забременява.Ето как стават нещата и после евентуално аборт..[/quote

Ми то по твойта логика дай да не ядем щото пак ще огладнеем...Ако презервативите не предпазваха, хората нямаше да ги продават по магазините. Вярно, че се къса, но това не значи, че винаги се къса и по този случай дай да не ползваме. Ти сама можеш да видиш колко теми за бременни и абортирали на по 15-16г. има. Толкова ли не можеш да си напрайш извода.
    Аз не съм казала,че презервативите не предпазват и винаги се къса!На мен лично даже,не ми се е случвало да се скъса.И къде съм казала,да НЕ ползваме?

Имах предвид,че никой път не можеш да бъдеш 100% сигурен.
    Исках да обясня,че това да забременееш се случва и на хора,които се пазят.
    Да,видяла съм темите,чела съм ги,но всичко се случва.Подкрепям абортите в ранната възраст и във всички случай,в които нямаш възможност да отгледаш бебето.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Поканете дарла в темата, да сподели мнение.

Против това съм - деца да раждат!
    i az za neq se setix purvo

Cruel Intentions

Naciqta ni namalqva, takiva kato avtorkata sa vrak na rodinata!
    Bravo, zabivai piron v kovchega na Bulgarskata naciq.

Каква нация те гони пък теб? Както 1 момче каза отпред-ужасно е деца да раждат деца.Това,че си пълнолетен,не значи че си толкова зрял в ума Това да имаш дете е много отговорно нещо,докато една 18 годишна хлапачка все още мисли само за дискотеки.А и гаранцията,че бащата няма да те изостави каква е?Особено ако и той е под 20 години ... А иначе презервативите са най-добрия начин за предпазване от болести и бременност..както се казва-по-добре скъпи презервативи отколкото евтина детска количка
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Цитирай Първоначално написано от insomnia__
    Каква нация те гони пък теб? Както 1 момче каза отпред-ужасно е деца да раждат деца.Това,че си пълнолетен,не значи че си толкова зрял в ума Това да имаш дете е много отговорно нещо,докато една 18 годишна хлапачка все още мисли само за дискотеки.А и гаранцията,че бащата няма да те изостави каква е?Особено ако и той е под 20 години ... А иначе презервативите са най-добрия начин за предпазване от болести и бременност..както се казва-по-добре скъпи презервативи отколкото евтина детска количка
    Kakto e kazal edin MAKEDONSKI prezident(nishto che e amerikanski) Ne e pitai kakvo shte napravi naciqta za teb, a kakvo ti moje da napravish za naciqta(preraboteno).
    Da beeeeeeeeeee da! Po taq logika ne trea nikoi da ima deca.
    Izvini se i bqgai ot ochite mi!

Няма нищо по-готино от това майка ти да е млада и да сте на един акъл. Е, не става дума да те е родила на 17, а примерно на 20-22. Аз лично също бих предпочела да родя по-млада. Най-малкото, имате ли представа колко работодатели не те наемат, защото имаш сериозна връзка и може да поискаш да имаш деца от този човек?
    Пък и с едно дете не свършва живота.
    insomnia__, не можеш да наречеш всички 18 годишни момичета 'хлапачки, мислещи само за дискотеки'. Най-малкото, познавам момичета, които са на самоиздръжка от 17 годишни и далеч не са хлапачки. Аз също още на 16 бях доста по-зряла от връстниците си, но то беше поради други причини, които в момента нямат значение. Всичко идва от акъла. Познавам и 30 годишен мъж, абсолютно хлапе, който колкото и да е добродушен, не мисля, че ще може да отгледа пълноценно едно дете. Гаранцията, че бащата няма да те изостави я няма. Ако ще и на 40 години да сте, нали се сещаш, че винаги го има варианта? Просто примерите, които даваш са неуместни и лесно биха се опровергали.
    И какво й е на Дарла? Да не би да не се грижи за детето си, нещо да му има, аз не вярвам да ходи гладно и голо например...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Фен
    Град
    BG
    Честно, не знам откъде да започна ... прочетох темата и да си призная останах шашната от какви ли не абсурдни твърдения - презервативите не били достатъчно сигурни, трябвало да се мисли за нацията, затова давайте, раждайте на по 17 ... не искали да ви наемат на работа защото си имате сериозен приятел ... и прочие ... всичко това са ГЛУПОСТИ !!!!
    Не знам в какъв свят живеете, но явно имате прекалено погрешни представи за нещата.
    Първо ... никое предпазно средство не ти дава 100% сигурност ... риск винаги има, въпросът е да бъдеш достатъчно внимателенн и да си готов да реагираш адекватно ако стане грешка ...
    Второ ... някой може би е добре да провери значението на думата "нация" и кога тя се използва и после да се прави на много умен ... защото е абсурдно да кажеш, че нацията на България намалявала ... недопустимо просто ...
    Трето ... на много места като постъпваш на работа попълваш въпросници където се пише дали имаш деца ... в повечето слуичаи това е минус, защото се предвиждат болнични и прочие ... А ако нямаш деца едва ли няма да те вземат само защото един ден може би евентуално ще имаш ... предсатавете си ситуацията, че не искаш или по някакви причини не можеш да имаш деца ... тогава какво?! Ще бъдеш цял живот безработна?! Ха !!!
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Не говорех, че не наемат на работа 17-18 годишни девойки, ако обичаш, не чети избирателно! Казвах, че ако ти си примерно на 22-23, отиваш на интервю за работа, много работодатели те питат 'А ти деца имаш ли? А сериозна връзка?'. А накрая ти се казва 'Съжаляваме, но не сме заинтересовани от услугите Ви'. Лично, с очите си, аз съм виждала как шефка на компания е изказвала следното мнение - 'Когато някоя млада дама, нераждала и харесваща снимки на бебенца ми се появи, директно й казвам, че не се нуждая от нея, такива, които скоро могат да ми излязат по майчинство, изобщо не ми трябват'. Порови се из някои форуми, но такива, за по-възрастни хора, ще разбереш за какво става дума. Но да ми казваш, че били глупости... явно, млада госпожице, не си достатъчно информирана за ставащите незаконни неща в нашата държава.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Ако е девойка, трудно ще е бременна...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми