.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Фен
    Град
    BG
    Wrathchild мога да ти кажа, че съм ходила на достатъчнпо интервюта за работа, работила съм и в доста големи компании ... повярвай ми знам какво питат на едно интервю за работа ... но си направи простата сметка - всяко второ момиче на 20 години и повече има сериозен приятел. Не можеш да отпишеш тези хора от предлаганата работна ръка само защото са намерили правилния човек. Не отирчам, че се взима под внимание дали имаш деца или не, и ако имаш колко са големи, но това, че примерно може евентуално да имаш .... абсурдно е просто ... както казах вече ... може и никога да нямаш ...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Wrathchild, мен шефката не ме пит дали имам приятел или деца. В последствие ми спомена, че иска да ме запознае със сина си.а аз отказах, защото съм обвързана. Наскоро пак говорихме по темата. Тя не иска да ме губи, а и аз дете не искам без да имам нужния трудов стаж за помощ от държавата(разбирай болнични). Лични въпроси не е имало....

Re: Младите бременни девойки на по 17-18 години

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Цитирай Първоначално написано от insomnia__
    Не ме разбирайте погрешно,не съм консервативен човек.Обаче не ви ли се струва ужасно това да забременееш на такава ранна възраст?Замислете се,имате цял живот пред себе си,няма за къде да бързате,за какво сте се зародили всичките..като чета отговорите на такива теми направо се възмущавам..вие нямате ли самоуважение,бе,хора?Даже някои се радвали,че щяли да раждат..УЖАС! А вие родители нямате ли,какви са тези ваши родители,които да ви подкрепят незрялите решения?Това от мен,само мога да кажа ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! и правете секс колкото щете
    За 17-годишните - да. 'Айде и за 18-годишните.. Но я се замисли, ако имаш сериозен човек до теб и на 20 години родиш дете? Няма ли след това както се казва "на дърти години" да си живееш живота ? Примерно си на 37-38 с 18-годишно дете и си ходиш където искаш, а не да гледаш да се прибереш по-рано от работа, за да го гледаш к'во прави, нали? Ходите си с мъжа/жената на море сами, по почивки сами и т.н.

Има разлика между нежелана бременност и желана.
    Добре ама на 20 да не ходиш на диско, а да се грижеш за бебето си еб*хти та*ака !!!

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Мислим, че летим, а то гравитирам!
    Според мен, трябва да се разрешава раждане чак след пълен психически тест, че тука отклонения секви има
    Всички сме равни, но някои са по - равни. (Направо гладки)

Преди хората са раждали на по 13-14-годишна възраст...да не говорим че с възрастта шанса ти да забременееш намалява. И това изказване с образованието: ти може и да завършиш с отличие но трябва да си намериш хубава работа с хубава заплата, което ще отнеме още поне 5-6 години... и кажи-речи вече си на 30+ ...тогава идва проблема със забременяването. Ако го минеш този проблем ок, много хубаво, но от друга страна не е нужно да си с висше че да можеш да дадеш на детето си нужното начално образование... и в края на краищата за какво е тази тема? хората ще продължават да се е*ат, с извинение, и бременността ще продължава да съществува...
    I love You for your gentle hands that melt my pain away.I love you for your loving heart that made mine beat again.

ае който неиска да забременее да не прави секс иначе винаги има вазможност да се забременее ...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Ephemera
    Преди хората са раждали на по 13-14-годишна възраст...да не говорим че с възрастта шанса ти да забременееш намалява. И това изказване с образованието: ти може и да завършиш с отличие но трябва да си намериш хубава работа с хубава заплата, което ще отнеме още поне 5-6 години... и кажи-речи вече си на 30+ ...тогава идва проблема със забременяването. Ако го минеш този проблем ок, много хубаво, но от друга страна не е нужно да си с висше че да можеш да дадеш на детето си нужното начално образование... и в края на краищата за какво е тази тема? хората ще продължават да се е*ат, с извинение, и бременността ще продължава да съществува...
    Те са раждали на 13-14, защото са умирали на 30-40. И, ако ти целиш да дадеш на детето си начално образование, някои искаме децата ни да са вишисти с перспектива за хубава работа, а не събиране на шишета от кофите.

Re: Младите бременни девойки на по 17-18 години

Цитирай Първоначално написано от insomnia__
    Не ме разбирайте погрешно,не съм консервативен човек.Обаче не ви ли се струва ужасно това да забременееш на такава ранна възраст?Замислете се,имате цял живот пред себе си,няма за къде да бързате,за какво сте се зародили всичките..като чета отговорите на такива теми направо се възмущавам..вие нямате ли самоуважение,бе,хора?Даже някои се радвали,че щяли да раждат..УЖАС! А вие родители нямате ли,какви са тези ваши родители,които да ви подкрепят незрялите решения?Това от мен,само мога да кажа ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! и правете секс колкото щете
    ми бившата ми забременя на 15... тъпо е ама кво да се прави 150 кинта е аборта и си ок ... а тя.... тя да го ..
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Град
    тhe middLe of nowhere
    млади ли? че те вече на 13-14 годинки са бременни
    мake cookиes,noт war ^.^

Ако така се продължава си представям след няколко години децата на по 11-12 да се хвалят със сексуалните си партньори.Тогава ще си тегла ножа,честно
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Vseki si re6ava za sebe si ida sporite ni6to nqma na promenite Nqkoi se 4uvstvat gotovi na 20 da s1zdadat semeistvo a drygi po k1sno.Vseki sam re6ava
    Is everybody going crazy?!?

Супер фен
    За един нормален човек, хубаво ще е първо да се изучи /+ висше/, да започне да работи - да се изхранва сам, не да тежи на ръцете на мама и тати и след това да си направи бебе....А относно бремеността на по 16-17, дори и по-рано- това си е въпрос на безотговорност въпреки че може да се случи и от скъсване на презерватив, в който случай няма виновен...

Guest
    Една от моя клас е бременна а не знам дали има 17 важното е, че се и омъжи

Guest
    смислена тема,но едва ли ще промени нещо
    ще подкрепя доста мнения,че не стига да си отговорен за да се опазиш,понякога просто стават гафове.Пък и едно бебе не е края на света,ако имаш наистина сериозен мъж до теб,родители,които малко или много да ти помагат и се чувстваш готова,къде е проблема .. е , не говоря разбира се,за 13-14 лапетийки с по два аборта /и такива индивиди познавам/ ама пък на 17 години има много зряли , отговорни момичета , които се издържат сами , учат и не са бедни като църковни мишки,т.е могат да си позволят бебе.Вярно е,трябва до голяма степен да забравиш за дискотеките,баровете и т.н.Но има хора,които се справят.Имам личен пример-един много близък човек.Родила е на 16,защото екарала цветна бременност и еразбрала чак в петия месец,че е бременна,съответно и казват,че е принудена да роди детето,защото аборт на този етап от бремеността би довел до смърт /ето,че има случаи,в които дори и абортът не ерешение/ражда детето,завършва нощната гимназия и сега е жена с две висши образования,уважавана и обичана,с две деца и щастлив брак.Така,че не е редно всички момичета да стоят под общ знаменател.И все пак - на такава ранна въздраст много малък процент от момичетата са готови не само финансово , но и прсихически за дете.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Едва ли някои като прочете тази тема ще спре да се ебе щото има опасност да забременее!Пък и всеки си има глава на раменете и може да прецени дали иска бебче или аборт(след който може да остане без деца завинаги)

Повече от фен Аватара на VeSna
    Така има много "изказваня" с които не съм съгласна...
    "Пикли на по 18 тръгнали да раждат..." - лошо няма даже ЕВАЛА им правя! И как по годините разбирате кой е зрял и кой не? Познавам жени на по 40 и нямат една разумна мисъл...
    "На какво ще научиш детето си?..." - Еми може би на човечност? Чест? Уважение? Важното е това да разбере, а не да ми решава интеграли и прочие... В живота трябва да се научиш на много неща, но няма място в което ги преподават...
    "Имаш ли пари да отгледаш дете?..." - поредната тъпотия... Знаете ли колко хора познавам, които "отглеждат" децата си със пълно задоволяване и на тези деца (имащи на по 15 всичко и видели всичко) вече нищо не им е интересно - 2 клас имат ГСМ имат Лап топ последен модел и на 15 искат нещо ново, а какво е това ново? - Трева, анфетамини и какво ли още не... - Винаги можеш да спестиш и да подсигуриш детето си с НУЖНОТО за него. Е ще спреш цигарите и ето за памперси, ще спреш с пицариите и ресторантите - ето ти киселото мляко и кашите! "Дупе знае 2 и 200" чули ли сте? И с 200 лв можеш да се оправиш на месец и 2000 може да не ти стигнат за месец... Така че парите никога нестигат!

Мога да говоря по темата с часове, но е по-добре сами да се замислите... Коя нормална жена и майка няма да помогне за отглеждането на внучето си? Кой НОРМАЛЕН родител ще предпочете да се напие или да се влачи по дискотеки, вместо да купи нещо ново на детенцето си? Кой нормален баща ще остави собствената си кръв заради курви? Коя нормална майка ще зареже детето си,че се не е наживяла? Това и в природата го няма....

Nap1lno s1m s1glasna s Vesna
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на Mi6inka

Явн

като го няма в природата за това домовете са пълни с деца.... евала не тея където раждат млади.. не не млади.. раждат Малки и се справят .. да евала...но са изключително малко... Ако всичко беше така както го казваш Vesna домовете за сираци нямаше да са толкова пълни.... Нищо лично просто мое мнение.... Явно много "майки" са предпочели дискотеките от това да гледат детето си .. и са предпочели да не ограничат от цигари за да купуват памперси и там всичко което изброи.. щом да има толкова сираци.. Абсолютно не твърдя че е правилно!!!!НЕ!.. но просто се случва... това в което става,колкото и да ни се иска да не е така и да вярваме че има много разумни хора.... РАзумните са толкова малко вече....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az sum edna takava mladamaika,na 19sum s mom4ence na godinka,razkazah istoriqta si podrobno v edna tema za abortite,ne mislq da q razkazvam pak i opredeleno ne mislq da izkaja mnenie po tazi tema,za6toto pove4eto ste kone s kapaci i ideq si nqmate za kakvo govorite!!!

Цитирай Първоначално написано от darla
    az sum edna takava mladamaika,na 19sum s mom4ence na godinka,razkazah istoriqta si podrobno v edna tema za abortite,ne mislq da q razkazvam pak i opredeleno ne mislq da izkaja mnenie po tazi tema,za6toto pove4eto ste kone s kapaci i ideq si nqmate za kakvo govorite!!!
    Ние сме коне с капаци а ти си много напред с материала и си над нас една класа поне.Но избора си е твой и аз конкретно уважам твоето решение!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Mila,tuk ne stava vupros za klasa...tova nqma ni6to ob6to.za da ne se obqsnqvam pak...eto...napravih si truda i nameih posta si v onazi tema,6te go copiram tuk,koito iska da go pro4ete,prosto iskam da se izkaja i da vi dam druga gleda to4ka varhu vaprosa-moqta!

"po temata-Mila avtorke,az nqma da ti davam porednite suveti za ginekolozi,tesove,dali da kaje6 ili ne,nito puk 6te te ubejdavam dali da ostavi6 deteto ili ne.Prosto 6te ti kaja 4ast ot svoqta istoriq kato s tova ne celq da ti vtulpq nqkakvo re6enie,a prosto da spodelq i do nqkakva stepen da te uspokoq.

S nastoq6tiq mi saprug preminahme prez adski mnogo trudnosti,za da si izvouvame pravoto da sme zaedno.kato zapo4nem prez moite roditeli(koito se okazaha nai-malkata grija,minavame prez mqstoto,na koeto i dvamata rabotihme i sblusuka na interesi,koito suzdadohme varhu dr hora s na6ite otno6eniq,prez poboi6ta,gonitbi i kakvo li ne ot tezi lica,ta nakraq i do sud se stigna).kakto i da e,ne tova e vajnoto.bqhme ubedeni,4e TRQBVA da sme zaedno.az bqh na 16,a toi na 24-kogato vsi4ko zapo4na.na 17 i ne6to zabremenqh i tova se okaza edinstveniq variant nie da ostanem zakonno zaedno kato pone se oturvahme ot suda,no ne i ot drugite prepqdstviq.re6ih,4e iskam tova bebe,za6toto to be6e NA6ETO beb4e i na 18god rodih prekrasno mom4ence....nito za mig ne sujalih za izbora si.Da,fakt e,4e rodih predi da zavur6a 12klas,no sled kato bebeto se rodi,zavur6ih obrazovanieto si.proletta ne uspqh da se podgotvq za kandidat-studentskite izpiti,za6toto beb4o be6e mn maluk,no sledva6tata prolet opredeleno 6te kandidatstvam i opredeleno mislq,4e 6te me priemat.umna sum,v u4ili6te vinagi sum polu4avala nai-visokite ocenki,tova 4e rodih na 18 ne me pravi po-malko dostoen 4ovek.imam uspehi,razvivam karierata si makar i na tazi vuzrast.ot skoro se zanimavam i s nova profesiq.u4eneto ne e na zaden plan--naprotiv!Suzdadohme zdravo i stabilno semeistvo,6tastliva sum s muja si,sus sina si,s ne6tata,koito mi predstoqt.Nqma da spra da se razviva,opredeleno i detenceto ne e pre4ka-absolutno nikakva!Kogato ima6 hus i cel v jivota,namira6 na4i da q postigne6.Slava Bogu muja do men e stabileni dosta po-golqm ot men,4esto puti me "vkarva" v praviq put,kogato se izgubq i se po4uvstvam "ne4ovek" samo,za6toto sum napravila tozi izbor.Roditelite mi estestveno bqha susipani,no sega obojavat malkiq 4ovek i go bogotvorqt!
    Ta tova e maaalka 4ast ot moqta-na6ata-istoriq.
    Sega sum na 19 i 2meseca,sus saprug na 27 i mom4ence na 1god i 2meseca,s vuzmojnosti za razvitie,koito izpolzvam do dupka i opredeleno sum 6tastliva.Jivota mi ne e sprql,ne sum se li6ila ot priqteli,ot zabavleniq,ot emocii,ot izlizaniq,ot lubov,ne sum se li6ila i ot bude6teto si!-i to ne blagodarenie na babi i bava4ki(babite sav durgi gradove),a blagodarenie na muja mi-kogato az iskam da izlqza i da se razvedrq,toi gleda malkiq!
    Znam,4e vurvq napred,sigurna sum v 4oveka do sebe si,znam,4e moga da psigurq na deteto si 6tastlivo detstvo,4e ima na kakvo dda go nau4a,4e moga da go vuzpitam.
    NO ima edno golqmo NO-za da napravi6 ne6to podobno(v rolqta na mladata maika),trqbva da si sigurna v partniora si.ako togava,kogato zabremenqh,ne bqh sigurna,4e supruga mi 6te e s men,4e 6te pazi semeistvoto si,4e 6te obi4a i uvajava i sled kato rodq,a ne 4e 6te sum igra4ka v rucete mu,otdelno da mi osiguri nqkakva finansova stabilnost-ako ne bqh sig v tezi ne6ta,nqma6e da rodq.za6toto ne e stra6no da si mlada maika,stra6no e da si MLADA SAMOTNA maika!
    Pojelavam ti uspeh i te podkrepqm vuv vsqko tvoe re6enie,za6toto tova re6enie-da rodq misslq,4e be6e po-trudno otkolkoto ako bqh re6ila da napravq abort.Budi silna i uverena,kakvoto i da re6i6-jivota e pred teb,vsi4ko 6te si doide na mqstoto! "

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i iskam da kaja o6te ne6to-ot nqkolko dni izbqgvam da pi6a v temata moje bi,za6toto neznam kakva poziciq da zaema-DA,glupavo e da rodi6 na tazi vuzrast ili za da go napravi6 trqbva da si vuorajen sus seriozen i stabilen 4ovek do sege bi i aaadska doza sila!No su6to taka e glupavo da uprekvame devoikite,4e zabremenqvat!Ta masovo sex se pravi ot 12-13godi6na vuzrast,hem pravqt sex,hem gi e sram ot ginekolog,hem se imat za golemi,hem kato zabremenet se 4udqt kakvo da izmislq,za6toto "mama 6te me ubie"...sled kato iskate da porasnete tolkova burzo,momi4eta,ste dlujni da nosite otgovornost za deistviqta si.Az sum ZA abortite v tazi ranna vuzrast,po-dobre abort,otkolkoto o6te edno dete v domovete.Moeto mislene e takova-ako rodq,6te si gledam deteto kakvoto i da mi kostva tova.ako ne iskam da go gledam-nqma da go rajdam!i moqt suvet e-nqma ni6to lo6o v tova da izlizate,da hodite po kuponi,po diskoteki,da se vlubvate,da se razo4arovate,posle da se vlubvate pak i da se terzaete za va6ite si ne6ta,vsi4ko tova trqbva da se izjivee,no SAMI se opazete i si spestete psihi4eskite travmi ot ednni takiva bezotgovorni deistviq!Neiskam da ubijdam nikoi,nito da nalagam svoeto mnenie,prosto se izkazvam svobodno

Нека детенцето ти е живо и здраво,желая ти о с цялото си сърце,но наистина не мислиш ,че супер рано да си майка.Ами мацка ,живота е пред тебе ,ти не си вкусила почти нищо още от него.Сега ти е добре ,щастливо омъжена жена си,но мислиш ,че след години пак ще е същото.Защото сега си ти май кон с капаци...Детото ще порасне и ще видиш как вашата любов с мъжа ти ще започне да се превръща просто в свикване един към друг.И точно в този момент ще започне да ти се "живее",да мислиш за безгрижните студентски години.И тогава ще се сетиш за мене ,за теенпрпблем и ще си викаш"Май всички имаха право и Миша91 също"!

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от darla
    Аз лично шапка ти свалям булка! Съвсем сериозно говоря! Повечето хора през този период отказват да пораснат или да поемат някаква отговорност. Аз лично съм учена, че винаги трябва да поемеш отговорност за постъпките си или грешките. И пак ти казвам - браво, че си пораснала по-рано, поела си отговорността за детето си и вече можеш (предполагам, че има моменти в които липсват де) и без разпасаното държание и пълната безотговорност! =D> =D> =D>

Дано хората се научат и разберат, че не е страшно това да се роди (без значение годините), лошото идва от там какъв живот ще предложиш на детето си и какъв характер ще му изградиш!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^az ne otri4am,4e edin den ne6tata mogat da budat korenno razli4ni,nikoi nemoje da mi dade garanciq,4e 6te buda s muja si cql jivot,nito,4e 6te buda ve4no 6tastliva,koi moje da mi garantira tova...no sum izjivqla dosta adekvatno godinite 13-18,smeq da tvurdq,4e vzeh vsi4ko maksimalno ot tezi teenagerski godini,kakvo zna4i "studenstski jivot",6tom teb te vle4e da se pribira6 po no6tite,da besnee6,da ne se suobrazqva6 s nikoi-mila,az tova go pravih na 15.vinagi sum imala otli4ni ocenki v u4ili6te,nikoga ne sum bila ograni4avana ot na6ite otkum kuponi i JIVOT!A jivot li be6e....sram me hva6ta ot sebe si samo kato se setq.Ne smei da me nari4a6 "kon s kapaci",za6toto sega ocenqvam izjivqnite momenti i priqtelite si,kakto i momentite,koito produljavam da izjivqvam mnogo pove4e,ot kolkoto ti naprimer!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си