.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от darla
    ^az ne otri4am,4e edin den ne6tata mogat da budat korenno razli4ni,nikoi nemoje da mi dade garanciq,4e 6te buda s muja si cql jivot,nito,4e 6te buda ve4no 6tastliva,koi moje da mi garantira tova...no sum izjivqla dosta adekvatno godinite 13-18,smeq da tvurdq,4e vzeh vsi4ko maksimalno ot tezi teenagerski godini,kakvo zna4i "studenstski jivot",6tom teb te vle4e da se pribira6 po no6tite,da besnee6,da ne se suobrazqva6 s nikoi-mila,az tova go pravih na 15.vinagi sum imala otli4ni ocenki v u4ili6te,nikoga ne sum bila ograni4avana ot na6ite otkum kuponi i JIVOT!A jivot li be6e....sram me hva6ta ot sebe si samo kato se setq.Ne smei da me nari4a6 "kon s kapaci",za6toto sega ocenqvam izjivqnite momenti i priqtelite si,kakto i momentite,koito produljavam da izjivqvam mnogo pove4e,ot kolkoto ti naprimer!!!
    Добре ти си взела всичко на тази възраст а много често срещам твой критчни коментари към хората на тази възраст,които също така като тебе беснят ,прибират се посред нощ и правят секс.Значи това за тебе е било правилно ,а за тях сега не е.Къде е логиката?И мислиш ,че една 15 годишна пикла дори и на 17 визирам себе си е нормално да беснне и да се прибира посред нощите?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    DA,NORMALNO E!!!!!Koga 6te besnee6 ako ne v teenager-skite di godini!Ne govorq za pulna bezotgovornost,no ako ti e glasuvano takova doverie ot roditelite,4e da go pravi6-bi trqbvalo da si otgovorna i tova 4e izliza6 po diskoteki i kuponi ne ozna4ava,4e si bezotgovorna i razhaitena.Az ne se izkazvam kriti4no otnosno na4ina na jivot na tezi mladi mom4eta i momi4eta,a na4ina na mislene i v tvoq slu4ai-na izkazvane,za6toto ti se izkazva6 tolkova vulgarno na momenti,4e ako maika ti sudi po izkaza ti za na4ina ti na povedenie,bi te zaklu4ila u vas dokato ne stane6 na 30!tova,4e edno 15 godi6no momi4e se subira spriqteli i besnee ne ozna4ava 4e trqbva da pravi bezotgovoren sex i posle da se oplakva v site-a.ako e taka-qvno mqstoto i e vku6ti!

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от Misha91
    Нека детенцето ти е живо и здраво,желая ти о с цялото си сърце,но наистина не мислиш ,че супер рано да си майка.Ами мацка ,живота е пред тебе ,ти не си вкусила почти нищо още от него.Сега ти е добре ,щастливо омъжена жена си,но мислиш ,че след години пак ще е същото.Защото сега си ти май кон с капаци...Детото ще порасне и ще видиш как вашата любов с мъжа ти ще започне да се превръща просто в свикване един към друг.И точно в този момент ще започне да ти се "живее",да мислиш за безгрижните студентски години.И тогава ще се сетиш за мене ,за теенпрпблем и ще си викаш"Май всички имаха право и Миша91 също"!
    Не съм много съгласна (да вметна, че съм на 19 год. ако има значение) и ще ти кажа защо. Според мен и моето виждане ти живееш за да родиш, да оставиш нещо след теб. Не мисля, че е толкова ваажно на 16-26 год да съм по кръчмите, да се пие до забрава, да си "ходя на главата" само за да имам някакви спомени. За мен животът не е това! Може би ще ми липсва след 20-30 год., може би ще съжелявам, че не съм разпускала когато ми е било времето. Но знаеш ли - мисля че никога няма да съжелявам за дето съм родила (което не пречи да се веселя, само дето трябва да е малко по-отговорно) и няма да съжелявам, че съм взела живота си в ръце, а не съм гледала "мама и тати" какво ще ми дадът, кажат и т.н. Просто да започна моя истински живот по-рано немисля, че е лошо... Лошо е ако си мислиш, че сте 2-ма с това мислене, а накрая се окаже, че съпруга/та ти не мисли така... Идват много проблеми после. Да ти кажа аз не съм постъпила по този начин по който мисля, само защото незнам на т.н. мъж до себе си след 5 год как ще мисли и не ми достига смелост... Всеки има свое мение, но не мислете, че всеки един 17-18-19 годишен няма отговорност!

DA,NORMALNO E!!!!!Koga 6te besnee6 ako ne v teenager-skite di godini!Ne govorq za pulna bezotgovornost,no ako ti e glasuvano takova doverie ot roditelite,4e da go pravi6-bi trqbvalo da si otgovorna i tova 4e izliza6 po diskoteki i kuponi ne ozna4ava,4e si bezotgovorna i razhaitena.Az ne se izkazvam kriti4no otnosno na4ina na jivot na tezi mladi mom4eta i momi4eta,a na4ina na mislene i v tvoq slu4ai-na izkazvane,za6toto ti se izkazva6 tolkova vulgarno na momenti,4e ako maika ti sudi po izkaza ti za na4ina ti na povedenie,bi te zaklu4ila u vas dokato ne stane6 na 30!tova,4e edno 15 godi6no momi4e se subira spriqteli i besnee ne ozna4ava 4e trqbva da pravi bezotgovoren sex i posle da se oplakva v site-a.ako e taka-qvno mqstoto i e vku6ti!
    Много извъртя нещата...но именно това скитане по нощите то води до пошлостта или з атебе също е нормално.Не може да ми кажеш ,че някой си 14 годишен тийн е нормално да се сабере с приятели и да се напие и да с енпуш и да отиде така на училище.Защото съм ставала свидетел на много такива случаи.А това че аз както каза тив еднъж се изказвам като "ТРАКТОРИСТКА" значи трябва да ме заключат в нас.А такива дето като теб са правили секс и сас и развявали байрака ,а сега се правят на големи моралисти ,трябва да продължат в същия дух нали?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ooo,mila,mnopgo izvurta6 ne6tata.az izliha,kogato bqh na 14,no ne sum se napivala do bezpametnost i ne sum hodila napu6ena na u4ili6te.i ne sum pravila bezraboren sex,bezopasen sex ili kakuvto i da bilo sex po tezi kuponi.tova go praviha moi poznati-takiva kato teb!Az ot 13 do 17god se subirah s edna i su6ta kompaniq i opredeleno ne sum si vqla bairqka...ili za tebe izlizane na diskoteka e ravnosilno na tova da mine6 pone prez 2 tazi no6t?!?!Za6toto az s takova vpe4atlenie sum ostanala za teb,za ralika ot teb,kogato az izlizah,go praveh za da se zabavlqva,ne za da trupam broiki i da se "posve6tavaM vuv seksualnoto si obogatqvane!Shva6ta6 li razlikata?I da,az vinagi moga da se napravq na moralistka pred teb nai-malkoto,za6toto ti razbira6 svoite izjivqvaniq po edin na4in,a v moie o4i izglejda6 suvsem bezotgovorni i po6li.Moq te,spri da komentira6 temata s men,za6toto prosto samoto ti mislene e adski elementarno i vsi4ko kazano si go smu4e6 ot prustite

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Нека детенцето ти е живо и здраво,желая ти о с цялото си сърце,но наистина не мислиш ,че супер рано да си майка.Ами мацка ,живота е пред тебе ,ти не си вкусила почти нищо още от него.Сега ти е добре ,щастливо омъжена жена си,но мислиш ,че след години пак ще е същото.Защото сега си ти май кон с капаци...Детото ще порасне и ще видиш как вашата любов с мъжа ти ще започне да се превръща просто в свикване един към друг.И точно в този момент ще започне да ти се "живее",да мислиш за безгрижните студентски години.И тогава ще се сетиш за мене ,за теенпрпблем и ще си викаш"Май всички имаха право и Миша91 също"!
    Не съм много съгласна (да вметна, че съм на 19 год. ако има значение) и ще ти кажа защо. Според мен и моето виждане ти живееш за да родиш, да оставиш нещо след теб. Не мисля, че е толкова ваажно на 16-26 год да съм по кръчмите, да се пие до забрава, да си "ходя на главата" само за да имам някакви спомени. За мен животът не е това! Може би ще ми липсва след 20-30 год., може би ще съжелявам, че не съм разпускала когато ми е било времето. Но знаеш ли - мисля че никога няма да съжелявам за дето съм родила (което не пречи да се веселя, само дето трябва да е малко по-отговорно) и няма да съжелявам, че съм взела живота си в ръце, а не съм гледала "мама и тати" какво ще ми дадът, кажат и т.н. Просто да започна моя истински живот по-рано немисля, че е лошо... Лошо е ако си мислиш, че сте 2-ма с това мислене, а накрая се окаже, че съпруга/та ти не мисли така... Идват много проблеми после. Да ти кажа аз не съм постъпила по този начин по който мисля, само защото незнам на т.н. мъж до себе си след 5 год как ще мисли и не ми достига смелост... Всеки има свое мение, но не мислете, че всеки един 17-18-19 годишен няма отговорност!
    Къде съм казала ,че е лошо да дариш живот.Тук не става въпрос да поемеш отгпврно и ан 17 да си млада майка,защото какво става,детето разжда дете.Ти където има една дума е може да се гледаш сама ,а вече и задлъжения имаш и то семейни.А ако родиш и с еокаже ,че мъжа на детето ти е безотговре,напива се,бие те и не му пука за вас,какво правим тогава?Без образование,с дете сама и безработна.Ще гоз арежеш в някой дом за деца ли?

СЪГЛАСНА НА 100 % !!! Но в днешно време колко са момичетата и момчетата дето не се държат така на 15-16 год? За секса съм съгласна - рано е, но ако ще го правят да е безопасно! Просто казвам, че не за всички годините са критерии (не казвам 15-16 год майки, а 18-19), но има майки и на по 40 дето нито умеят да отгледат детето си, нито да го възпитат, ното поемат отговорността! Това е моето мнение - годините не са важни, нито живота ти през тези години, а начина на мислене! На 20 или на 40 да родиш ? И като си на 60-65 детето ти да се жени... моля те... аз не съм съгласна... предпочитам да мога да му помогна и за неговото дете а не да съм му в тежест, че съм стара и нищо няма да мога да направя за него..... Мое мнение...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^suglasna sum s teb absolutno.

ooo,mila,mnopgo izvurta6 ne6tata.az izliha,kogato bqh na 14,no ne sum se napivala do bezpametnost i ne sum hodila napu6ena na u4ili6te.i ne sum pravila bezraboren sex,bezopasen sex ili kakuvto i da bilo sex po tezi kuponi.tova go praviha moi poznati-takiva kato teb!Az ot 13 do 17god se subirah s edna i su6ta kompaniq i opredeleno ne sum si vqla bairqka...ili za tebe izlizane na diskoteka e ravnosilno na tova da mine6 pone prez 2 tazi no6t?!?!Za6toto az s takova vpe4atlenie sum ostanala za teb,za ralika ot teb,kogato az izlizah,go praveh za da se zabavlqva,ne za da trupam broiki i da se "posve6tavaM vuv seksualnoto si obogatqvane!Shva6ta6 li razlikata?I da,az vinagi moga da se napravq na moralistka pred teb nai-malkoto,za6toto ti razbira6 svoite izjivqvaniq po edin na4in,a v moie o4i izglejda6 suvsem bezotgovorni i po6li.Moq te,spri da komentira6 temata s men,za6toto prosto samoto ti mislene e adski elementarno i vsi4ko kazano si go smu4e6 ot prustite
    А ти от къде си сигурна ,че всичко си смуча от пръстите?И не знам на кой мисленето е елементарно и се опитва да ме убеждава в небивалици.И коя си ти ,че ще се правиш на моралистка за мене или който и да е от форума и ен само?Което ти дава това право?

Къде съм казала ,че е лошо да дариш живот.Тук не става въпрос да поемеш отгпврно и ан 17 да си млада майка,защото какво става,детето разжда дете.Ти където има една дума е може да се гледаш сама ,а вече и задлъжения имаш и то семейни.А ако родиш и с еокаже ,че мъжа на детето ти е безотговре,напива се,бие те и не му пука за вас,какво правим тогава?Без образование,с дете сама и безработна.Ще гоз арежеш в някой дом за деца ли?
    Но защо си мислите, че на 17 тя е безотговорна??? Да - повечето са така, но не всичките. И отговора ми - не ако трябва ще се откажа от всичко скъпо за мен за да мога да отгледам детето си нормално! Все пак според мен то е най-важното, нали?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami naprimer tova,4e ne se izkazvam po na4ina,po koito ti se izkazva6.v nqkoi temi naistina me e bil;o gnus da 4eta komentarite ti,a kato si predstavq i 4e izlizat ot ustata na momi4e-suvsem me dovur6va6.po tova sudq i za na4ina ti na povedenie,kogato si s tvoi vrustnici.6te spre6 li da komentira6.opredeleno sum 300 puti po-otgovorna ot teb i moga da ti dam akul za mnogo vuprosi,haide sega otivai da"ti razporqt guza"..kakto naprimer se izkaza pak TI!

Но защо си мислите, че на 17 тя е безотговорна??? Да - повечето са така, но не всичките. И отговора ми - не ако трябва ще се откажа от всичко скъпо за мен за да мога да отгледам детето си нормално! Все пак според мен то е най-важното, нали?

Определено бягаш от тезата която постави в твое мнение по-нагоре,а именно ако господинчото до тебе излезе боклук?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Misha91,sega ti zapo4na da se izkazva6 po-"moralno"(zabelqzvam,4e tazi dumi4ka ti e lubima),a tova nqkak si mn mi kontrastira na fona na predi6nite ti mneniq v dr temi.az ti predlagam napulno da sprem da komentirame svoite izkazvaniq.Fakt e 4e s teb nemojem da budem na edno mnenie i da postignem konsensus,a prosto vodim nikomu nenujen dialog.kakvo 6te kaje6?

Ако господинчото до мен излезне боклук (което съм го виждала със собствените си очи) ПАК НЯМА ДА ЗАРЕЖА ДЕТЕТО СИ !!!! Вярно - ще ми е трудно, вярно - ще ми е много трудно, но това дете не е коте да го изхвърлиш на улицата (въпреки че и с котка не бих направила така!) имам и родители и приятели който няма да ме оставят и ще ми помогнат! В този живот никой не живее сам !

ami naprimer tova,4e ne se izkazvam po na4ina,po koito ti se izkazva6.v nqkoi temi naistina me e bil;o gnus da 4eta komentarite ti,a kato si predstavq i 4e izlizat ot ustata na momi4e-suvsem me dovur6va6.po tova sudq i za na4ina ti na povedenie,kogato si s tvoi vrustnici.6te spre6 li da komentira6.opredeleno sum 300 puti po-otgovorna ot teb i moga da ti dam akul za mnogo vuprosi,haide sega otivai da"ti razporqt guza"..kakto naprimer se izkaza pak TI!

Не си ти човека дето ще ми казва какво да правя....Разбра ли.дали ще ми порят гъза или не си е моя работа.Ако имаш някакви комплекси от секса или аз те комплексирам по някакъв начин ми го кажи директно.Такива арогантно -зядливи изказвания няма да минат при мене

Ако господинчото до мен излезне боклук (което съм го виждала със собствените си очи) ПАК НЯМА ДА ЗАРЕЖА ДЕТЕТО СИ !!!! Вярно - ще ми е трудно, вярно - ще ми е много трудно, но това дете не е коте да го изхвърлиш на улицата (въпреки че и с котка не бих направила така!) имам и родители и приятели който няма да ме оставят и ще ми помогнат! В този живот никой не живее сам !
    Ето видя ли ,че пак сама няма да се справиш.....А ще е друго ако си на 23-25 да речем,имаш образование,имаш стабилна работа и дори да е боклук ти сама ще може да се оправиш.Ами ако ги нямаш родителите както доста голям процент нямат?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mila,s kakvo da me kompleksira6....s izkazvaneto si "taq sedmica mi razporiha guza" li...samo da popitam,koe normalno vuzpitano momi4e bi se izkazalo taka,o6te pove4e akonaistina uvajava seksualnite si partniori!ta s kakvo da me kompleksira6,ne razbrah!s deistviqta si-NE moje6,za6toto te purva 6te izjivqva6 trupkite,koito az sum usetila(a tova e hubavo ne6to),no vij s elementarnata kultura,koqto pokazva6...iskreno se nadqvam,4e dokato ti doide vree i na teb da ima6 dete da spre6 da razsujdava6 taka,za6toto gorko na deteto ti.nai-ve4e e nujno da se ovladee6 i da spre6 da se zubi6 na vseki,nqkude da pro4ete,4e iskam tvoqta ocenka za moq jivot,kogato copirah kazanoto ot sebe si v drugata tema-ne,nali?!V tozi forum ima nqkolko du6i,4ieto mnenie priemam i me interesuva,suvetite im su6to me interesuvat,no tvoeto ne e edno ot tqh.izkaza si mnenieto po vupros,koito e adski dale4 ot tvoeto suznanie-sega spri da se zaqjda6 i da pi6e6 v tema,koqto nemoje6 da razbere6!

mila,s kakvo da me kompleksira6....s izkazvaneto si "taq sedmica mi razporiha guza" li...samo da popitam,koe normalno vuzpitano momi4e bi se izkazalo taka,o6te pove4e akonaistina uvajava seksualnite si partniori!ta s kakvo da me kompleksira6,ne razbrah!s deistviqta si-NE moje6,za6toto te purva 6te izjivqva6 trupkite,koito az sum usetila(a tova e hubavo ne6to),no vij s elementarnata kultura,koqto pokazva6...iskreno se nadqvam,4e dokato ti doide vree i na teb da ima6 dete da spre6 da razsujdava6 taka,za6toto gorko na deteto ti.nai-ve4e e nujno da se ovladee6 i da spre6 da se zubi6 na vseki,nqkude da pro4ete,4e iskam tvoqta ocenka za moq jivot,kogato copirah kazanoto ot sebe si v drugata tema-ne,nali?!V tozi forum ima nqkolko du6i,4ieto mnenie priemam i me interesuva,suvetite im su6to me interesuvat,no tvoeto ne e edno ot tqh.izkaza si mnenieto po vupros,koito e adski dale4 ot tvoeto suznanie-sega spri da se zaqjda6 i da pi6e6 v tema,koqto nemoje6 da razbere6!
    Май ти не може да ме разбереш и продължаваш д ами акзваш какво да правя.Аз никъде не съм правила оценки на живота ти ,а те попитах просто някой неща.Ако си милиш,че това е оценка на живота ти много се лъжеш,защото аз не съм човека дето ще ти я прави а след време ти ще си направиш развносметка за всичко.И след като те попитах ти започна да ми се дръвчиш тука.Пък и не съм единствената кяото се е изкалзала против ранната бременност.Може би другите също не разбират темата и те да спрат д апишат а?Или ти със прсотаците от теентпроблем не се занимаваш ....няма какво д аим обесняваш нали?Ти си най-голямата разбирачка и вещата по всичко.

Скъпа не си хаби думите да опиташ да кажеш нещо на някой, който е далеч от теб и с действия, и с изказвания. Това, което сме изживяли като страст и чувства са далеч от това момиче. На 17 аз съм правила какво ли не, но това да го афиширам, никога не е било. Просто това е нещо с което да храниш своята душа, а не чуждите мисли.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    a ti s kakvo pravo mi kazva6,4e sled vreme 6te si dam smeta za jivota si? A ako sum si q dala sega???Sled vreme i ti 6te misli6 po po-porasnal na4in,kakto i az 6te mislq po po zrql na4in,no tova ne ti dava pravo da se izkazva6 taka negativno

Vij,sega kato se zamislq,si prava za ne6to.Dulja ti izvninenie,ne trqbva6e taka da ti se nahvurlqm,no kogato nqkoi edva li ne usporva izbora mi i 6tastieto mi i to napuolno nepoznat stavam kato lisica.Izvinqvam se,naistina ne sum v pravoto si davam ocenki za teb,naistina,no ne komentirai jivota mi,molq te,az su6to nqma da komentiram tvoq.a i az ne komentiram jivota ti,a kakto kazah na nqkolko mestq-izkazvaniqta ti

a ti s kakvo pravo mi kazva6,4e sled vreme 6te si dam smeta za jivota si? A ako sum si q dala sega???Sled vreme i ti 6te misli6 po po-porasnal na4in,kakto i az 6te mislq po po zrql na4in,no tova ne ti dava pravo da se izkazva6 taka negativno

Vij,sega kato se zamislq,si prava za ne6to.Dulja ti izvninenie,ne trqbva6e taka da ti se nahvurlqm,no kogato nqkoi edva li ne usporva izbora mi i 6tastieto mi i to napuolno nepoznat stavam kato lisica.Izvinqvam se,naistina ne sum v pravoto si davam ocenki za teb,naistina,no ne komentirai jivota mi,molq te,az su6to nqma da komentiram tvoq.a i az ne komentiram jivota ti,a kakto kazah na nqkolko mestq-izkazvaniqta ti
    Аз също се извинявам ако по някакъв начин е излезнало моето мнение като оценка на живота ти .Не съм искала да го рпавя умишлено..просто се интерсувах ти какво мислиш за по нататък как виждаш бъдещето си.Дори ти пожелах детенцето ти е да е живо и здраво,защото няма нищо по хувабо в това да дариш живот и д амус е радваш.Но аз още не се чувствам физически и псхически готоава за тази крачка,която рано или късно ще я направя.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Миша, аз дето съм 4 години по-голяма от Дарла не се чувствам готова. Въпрос на приоритети.
    А иначе аз съм излизала доста в периода 15-19 по дискотеки, купони и прочие.но определено недостатъчно. Все още нямам търпение да се съберем с приятели, да си потанцуваме, да пийнем по 1 питие, да цакаме белот и прочие........А що се отнася до сексуалния аспект-там нещата са по-различни. Та аз загубих девствеността си на близо 21....Но аз не искам да се наживявам в подобен аспект. Но не само за това не искам бебе. Просто нямам финансовата възможност да имам бебе. Когато се почувствам финансово стабилна, тогава мога да си позволя и да родя.

от половин час чета темата и се чудя от коя страна на бариерата да застана....

Ами наистина е твърде рано на 17-18 години, но пък станалото станало. За всяко свое действие трябва сам да отговаряш. Не подкрепям това, че повечето си мислите, че с едно дете живота свършва. Нищо няма да се промени освен, това че ще трябва да пораснеш, нито ще изгубиш ученето нито купона след това... Просто е начин на виждане. Никой не е поставил граница на това на колко да влезеш да учиш във ВУЗ, нито пък е казано, че трябва да имаш професия, за да отгледаш дете. В случая на Дарла тя има един мъж до себе си, сериозен, на години, взел си е хляба в ръце и нищо не я спира да постигне това, което иска. В случая на самотна майка, едва ли са много тези момичета на тези години, които ще скочат да го направят, по скоро ще прибегнат до аборт и не заради себе си, а заради това че са неспособни да отгледат едно дете без подкрепа. Подкрепата е най-важният фактор, той стои и пред материалните неща...

Дарла да ти е жив и здрав сина, след около 4/5 месеца и аз ще ти се похваля с моето бебче да ми се роди само живо и здраво Да аз съм на 22 и първо се омъжих, а след това мислихме за бебето, но при всеки е различно и ако беше дошло по рано сигурно пак щяхме да си го искаме.

Град
    Paradise
    Аз лично просто мисля, че тия мнения в стил: "Пикли да имат деца" или "На 17 е прекрасната възраст за дете" са строго индивидуални. Това е поставяне по общ знаменател(като все едно "Всички жени са курви" или "Всички мъже са еб*чи"). Много е индивидуално, защото една 17-годишна може да е готова финансово и психически да отгледа едно дете-може и да не е. ЗАвиси само от човека. От една страна много се възхищавам на хора като darla, защото е съумяла да се пребори със всичко и да отгледа едно детето си, за което и свалям шапка. Но не мисля, че бременността на 17 ти дава пълният шанс за щастлив живот. Да,трябва да се наживееш!!! Трябва, иначе никога няма да си щастлива, гледайки детето си. И дали си изживяла всичко на 15 е спорен въпрос. В крайна сметка ти остава още адски много живот... Това,което си изживяла на 15-17 ще ти стигне ли за цял един живот?? А ще стигне ли на мъжа ти? В една друга тема бях чела, че не си сигурна дали не ти изневерява? А колкото до това как се изразява Миша, едва ли е чак такъв определящ фактор. Или поне аз лично се изразявам понякога адски солено, но това не ме прави вееща се навсякъде к**а! Често използвам нецензурни думички, но съм спала точно с едно момче (на 16 съм) и с него ходим от 8 месеца. Не виждам защо човек да не си говори, както му идва?
    В заключение, може би е по-добре да спрете да се карате, защото е различно при всеки. Дарла е имала парите и личната сила и отговорност да отгледа дете, както и много други млади и успели майки, но това не значи, че няма и такива, кото посмъртно няма да се справят с дете. Оставете хората сами да преценяват.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Много е индивидуално, защото една 17-годишна може да е готова финансово и психически да отгледа едно дете-може и да не е. ЗАвиси само от човека.
    Няма да се зачитам.

Истината е, че ако дадена госпожица не е хванала чичко-паричко или е един вид наследница(меко изказване:Д), никога няма да дръзне на ражда.
    Бавачка? WTF?(на модерен език) За да отгледаш дете се иска нещо повече от пари, всъщност - много повече от пари.

Да не обиждам никого, но раждащите от богати мъже манекенки са черешката на тортата.
    Да родиш бебе, за да се осигуриш материално.
    Да създадеш живот, за да закърпиш взаимоотношения.
    Това са едни такива безумици, заради които после децата цял живот страдат. Затова съм против раждането в крехка възраст. (по егоистични причини)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си