- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Бг хип-хоп ... хаиде да гласуваме
явно е по-известен като ендо ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
според мен и 2мата не ги бива...
да ве ти си наи добрия \Първоначално написано от BringBackDaBeat
/
е как е разбираги работите човека ..Първоначално написано от BioX
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
деа ама и вие сте злиПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
а кво да цъкна ако и двамата не стават ??
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
да това не го бях помислила ..ама и ти ги разбираш нещата ..Първоначално написано от dudumaster
не бе просто изказвам мнение не всички слушаме бг рап и се чувстваме звезди, просто не ми харесва...![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Само аз да те светна че мнооооооооооооггггоооооо добре знам че са един и същи човек само че май сте толкова......нз как да ви нарека...Първоначално написано от Diam0nD
Нещо не ми разгадахте мнението..
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Брат пушенето не води до нищо хубаво за мозъчните ти клетки ! Нещо хич те няма ... "Не мисля че бг хип-хопа се изчерпва само с ендо и смотания...има още доста сполучливи.. " Ендо и смотания ги водиш различни ... сега като те светне някой ,почваш се зъбиш ... ужс ! Идиотизъм от класа ! Ае въри си слушай боб и синовете му и недей се впряга за нещо което не разбираш![]()
![]()
На мене ми писна от рапери актьори,медийните мишки смешни позьори..![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
1. Мисля че аз най-добре си знам в какъв смисъл сам го казала, както искате го приемайтеПървоначално написано от Diam0nD
2. Не се притеснявай за здравето ми и това на мозъчните ми клетки..добре са си
3. Не съм "брат" а "сестра"
4. Кво против имаш Боб
5."Идиотизъм от класа")))))))))))) мерсиииииииии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6. "ВЪРИ""ВЪРИ"
![]()
![]()
Ае " ВЪРИ"
ахахахах определено е много сполучливо да ме затапиш с "КВО" хахахахахахаха оригиналееееееееееееен!!!!!! !!! НЕ вярвам в господ, исус, или който е там така че не ми излизай с тоя тъп изтъркан израз! другото което е не мисля че ти си човека който ще ми казва каква музика да слушам и тва че пуша трева не значи че не мога да пиша във форума...в която тема си поискам за каквото си поискам...Първоначално написано от Diam0nD
е тва е друго нещоПървоначално написано от Diam0nD
![]()
да е сеедно знае филма за заиън, селенсиа и така нататак ... пушила 2пъти трева чула 2 песни на боб марли и аидеее вече е раста ..
i btw не ме цитирай за да ме отговориш , твоето мнение не ме интересува ..
нито пък искам да ми доказваш, колко ги разбираш работите супер в къра си ..
Не знам кой те излъга че съм раста..не всеки който пуши трева е раста...ахха далеч си от истината...не слушам Боб, но не съм против него и песните му...Не мисля че точно ти знаеш колко пъти съм пушила трева...объркала си човека...просто знам за какво ме мислиш, гарантирам ти че не съм такава...спрях да си броя "колко пъти съм пушила" след като навърших 15 ! Другото което е нито те познавам, нито те знам ква си, че точно на теб да се доказвам...просто ме приеми и тва е ! Спри да ми праиш някакви психоанализи на личността! аз си знам каква съм и няма смисал да ти обяснявам май..щото съм почти сигурна, че си просто един правеж, който си е изградил мечтания образ във форума! Радвай се на това! Моя живот е далеч от Пс-то !Първоначално написано от IdiOtKa
почва да ми намирисва на тва>СаундТрак,Сенси и Ендо-Интрига....
я се сбиите по хубо да се опраите на бързо и да не се редите тука![]()
![]()
![]()
![]()
ташака настрана не се драчете заебете сичко без тва темата е пълен ташак със сперма![]()
ако си мислиш ,че е гордост да пафкаш тревица ,жестоко се лъжеш ! 2ро имаше за аватар и за подпис некви растафари ... еми къф извод да си извади човек ? "Не можеш цял живот да пиеш и пушиш трева ,защото така ще отраснат и твойте деца .." една от най-добрите реплики в бг рапа ....Първоначално написано от mmKamm
![]()
Като се имате за едни от хората които са "нещо повече от всички" в най-добрия смисъл..как може да си правите прибързани изводи...пак казвам знам за каква ме мислите и с тва и си обяснявам това че си мислите че аз си мисля че тва че пуша трева е гордост..никога не съм казвала подобно нещо, просто си признавам че пуша и ме кефи да пуша! Много знам че не мога цял живот да пия и да пуша, но в крайна сметка всеки сам избира бъдещето си! Искам само да кажа че ако децата ми приличат на мен (относно мисловната дейност и разсъжденията за нещата от живота) ще съм най-щастливия човек на земята! Не държа да ме опознаете, но не си правете някви изводиПървоначално написано от Diam0nD
btw, съгласна съм с последното ти мнение (това не е ирония или ебавка)
права си и се извинявам за пребързаното мнение ... вече не си спомням къф беше целия филм ... но май беше относно това, че изказа мнение относно нещо с което явно не си много на ясно , което за мен си е доста глупаво .. както и да е ... пийс ..