.

Виж резултатите на анкетата: Кой Бг рапар е по-добър според вас ?

Гласували
25. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Смотан

13 52,00%
  • ендо

12 48,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Град
    Varna
    mmKamm ти разбираш от бг рап ,колкото и кравата на село ! Само ще ти кажа че ендо и смотан са 1 личност ... ае прави си изводите ,разбирачо

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    явно е по-известен като ендо ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

според мен и 2мата не ги бива...

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat
    да ве ти си наи добрия \/

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от BioX
    е как е разбираги работите човека ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Бийф,Бийф,Бийф,БИЙФ!!!

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от BioX
    е как е разбираги работите човека ..
    деа ама и вие сте зли

а кво да цъкна ако и двамата не стават ??
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от dudumaster
    а кво да цъкна ако и двамата не стават ??.......... Кликнете за да сваляте нови песени, албуми, клипове, да се информирате за нови артисти и още много неща свързани с музиката. Само за фенове на rap, RnB, Hip-Hop музиката!!!
    да това не го бях помислила ..ама и ти ги разбираш нещата ..

не бе просто изказвам мнение не всички слушаме бг рап и се чувстваме звезди, просто не ми харесва...
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    mmKamm ти разбираш от бг рап ,колкото и кравата на село ! Само ще ти кажа че ендо и смотан са 1 личност ... ае прави си изводите ,разбирачо
    Само аз да те светна че мнооооооооооооггггоооооо добре знам че са един и същи човек само че май сте толкова......нз как да ви нарека...
    Нещо не ми разгадахте мнението..

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    Varna
    Брат пушенето не води до нищо хубаво за мозъчните ти клетки ! Нещо хич те няма ... "Не мисля че бг хип-хопа се изчерпва само с ендо и смотания...има още доста сполучливи.. " Ендо и смотания ги водиш различни ... сега като те светне някой ,почваш се зъбиш ... ужс ! Идиотизъм от класа ! Ае въри си слушай боб и синовете му и недей се впряга за нещо което не разбираш

Град
    Somewhere over the rainbow*
    На мене ми писна от рапери актьори,медийните мишки смешни позьори..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    Брат пушенето не води до нищо хубаво за мозъчните ти клетки ! Нещо хич те няма ... "Не мисля че бг хип-хопа се изчерпва само с ендо и смотания...има още доста сполучливи.. " Ендо и смотания ги водиш различни ... сега като те светне някой ,почваш се зъбиш ... ужс ! Идиотизъм от класа ! Ае въри си слушай боб и синовете му и недей се впряга за нещо което не разбираш
    1. Мисля че аз най-добре си знам в какъв смисъл сам го казала, както искате го приемайте
    2. Не се притеснявай за здравето ми и това на мозъчните ми клетки..добре са си
    3. Не съм "брат" а "сестра"
    4. Кво против имаш Боб
    5."Идиотизъм от класа" )))))))))))) мерсиииииииии
    6. "ВЪРИ" "ВЪРИ" Ае " ВЪРИ"

Град
    Varna
    нямам против боб марли хахаха просто си слушай там регето ... както аз не се изказвам компетентно за тоя стил ,така и ти недей за рапа "въри" хмм "КВО" се заяждаш ,след като ти пишеш "КВО" или пък "нз" ? " Който е безгрешен ,нека пръв хвърли камък" е казал / не ,не Джаа ,не се бъркай / Иисус

Град
    нямам против боб марли хахаха просто си слушай там регето ... както аз не се изказвам компетентно за тоя стил ,така и ти недей за рапа "въри" хмм "КВО" се заяждаш ,след като ти пишеш "КВО" или пък "нз" ? " Който е безгрешен ,нека пръв хвърли камък" е казал / не ,не Джаа ,не се бъркай / Иисус
    ахахахах определено е много сполучливо да ме затапиш с "КВО" хахахахахахаха оригиналееееееееееееен!!!!!! !!! НЕ вярвам в господ, исус, или който е там така че не ми излизай с тоя тъп изтъркан израз! другото което е не мисля че ти си човека който ще ми казва каква музика да слушам и тва че пуша трева не значи че не мога да пиша във форума...в която тема си поискам за каквото си поискам...

Град
    Varna
    много жалко за теб ами да ти кажа както 'кво' така и 'въри' е жаргон ,така че не мога да разбера заяждането ти ... но както и да е ,да приемем че си права . После тревицата и квот искаш си пуши и живей както искаш-все ми е таз !

Град
    много жалко за теб ами да ти кажа както 'кво' така и 'въри' е жаргон ,така че не мога да разбера заяждането ти ... но както и да е ,да приемем че си права . После тревицата и квот искаш си пуши и живей както искаш-все ми е таз !
    е тва е друго нещо

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да е сеедно знае филма за заиън, селенсиа и така нататак ... пушила 2пъти трева чула 2 песни на боб марли и аидеее вече е раста ..

i btw не ме цитирай за да ме отговориш , твоето мнение не ме интересува ..
    нито пък искам да ми доказваш, колко ги разбираш работите супер в къра си ..

Град
    да е сеедно знае филма за заиън, селенсиа и така нататак ... пушила 2пъти трева чула 2 песни на боб марли и аидеее вече е раста ..

Не знам кой те излъга че съм раста..не всеки който пуши трева е раста...ахха далеч си от истината...не слушам Боб, но не съм против него и песните му...Не мисля че точно ти знаеш колко пъти съм пушила трева...объркала си човека...просто знам за какво ме мислиш, гарантирам ти че не съм такава...спрях да си броя "колко пъти съм пушила" след като навърших 15 ! Другото което е нито те познавам, нито те знам ква си, че точно на теб да се доказвам...просто ме приеми и тва е ! Спри да ми праиш някакви психоанализи на личността! аз си знам каква съм и няма смисал да ти обяснявам май..щото съм почти сигурна, че си просто един правеж, който си е изградил мечтания образ във форума! Радвай се на това! Моя живот е далеч от Пс-то !

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    почва да ми намирисва на тва>СаундТрак,Сенси и Ендо-Интрига....
    я се сбиите по хубо да се опраите на бързо и да не се редите тука

ташака настрана не се драчете заебете сичко без тва темата е пълен ташак със сперма

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm

Не знам кой те излъга че съм раста..не всеки който пуши трева е раста...ахха далеч си от истината...не слушам Боб, но не съм против него и песните му...Не мисля че точно ти знаеш колко пъти съм пушила трева...объркала си човека...просто знам за какво ме мислиш, гарантирам ти че не съм такава...спрях да си броя "колко пъти съм пушила" след като навърших 15 ! Другото което е нито те познавам, нито те знам ква си, че точно на теб да се доказвам...просто ме приеми и тва е ! Спри да ми праиш някакви психоанализи на личността! аз си знам каква съм и няма смисал да ти обяснявам май..щото съм почти сигурна, че си просто един правеж, който си е изградил мечтания образ във форума! Радвай се на това! Моя живот е далеч от Пс-то !
    ако си мислиш ,че е гордост да пафкаш тревица ,жестоко се лъжеш ! 2ро имаше за аватар и за подпис некви растафари ... еми къф извод да си извади човек ? "Не можеш цял живот да пиеш и пушиш трева ,защото така ще отраснат и твойте деца .." една от най-добрите реплики в бг рапа ....

Град
    ако си мислиш ,че е гордост да пафкаш тревица ,жестоко се лъжеш ! 2ро имаше за аватар и за подпис некви растафари ... еми къф извод да си извади човек ? "Не можеш цял живот да пиеш и пушиш трева ,защото така ще отраснат и твойте деца .." една от най-добрите реплики в бг рапа ....
    Като се имате за едни от хората които са "нещо повече от всички" в най-добрия смисъл..как може да си правите прибързани изводи...пак казвам знам за каква ме мислите и с тва и си обяснявам това че си мислите че аз си мисля че тва че пуша трева е гордост..никога не съм казвала подобно нещо, просто си признавам че пуша и ме кефи да пуша! Много знам че не мога цял живот да пия и да пуша, но в крайна сметка всеки сам избира бъдещето си! Искам само да кажа че ако децата ми приличат на мен (относно мисловната дейност и разсъжденията за нещата от живота) ще съм най-щастливия човек на земята! Не държа да ме опознаете, но не си правете някви изводи

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    btw, съгласна съм с последното ти мнение (това не е ирония или ебавка)
    права си и се извинявам за пребързаното мнение ... вече не си спомням къф беше целия филм ... но май беше относно това, че изказа мнение относно нещо с което явно не си много на ясно , което за мен си е доста глупаво .. както и да е ... пийс ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си