.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Просото се научи къде да ч лижеш

Цитирай Първоначално написано от nohuty
    Стигал съм и до 2 час-а и мацката пак не е свършвала поради простия факт че аз не исках

Прави го бавно, нежно, леко с език ... не се нахвърляй веднага в/у нев да я "лижеш" ... НИКОГА не започвай направо от клитора
    направи и 1 хуабв масаж за да се отпусне, погали цялото и тяло, погали с език краката и, стъпалата, засмучи пръстчета и най-вече вътрешната част на бедрата
    Дишай тежко/Топло/ ...Абе просто си я питай какво и харесва и как го харесва Ние тук с друго не можем да ти помогнем :Р:Р:Р

s1glasna s1m s tova

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Alira абсолютно съгласна съм,аз също не бих могла да свърша в никакъв случай само и единствено от лизане,но нито аз съм сбъркана,нито приятеля ми е некадърен.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA

П.П.И не се задържай толкова дълго там долу,защото понякога на момичетата (на повечето де) им става доста банално/еднообразно/неприятно
    е за това сефте чувам

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ми аз пък само 1 път съм свършала от френска..
    Като Сексита съм и аз. Просто не ми допада много. Всеки си има предпочитания все пак

Явно имаш проблеми с техниката..или пък приятелката ти е от по "трудните" що се отнася до този аспект от секса...Поработи над техниката си ;]
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Тва е щот си аматьор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си