Честно казано ми писна от тия благотворителни фондации..може и аз да не съм прав,но пък да съм толкова наивен да им давам по 2 лева за картичка или каквото измислят,и при положение че изобщо не знам къде отиват тези пари,не си заслужава да се дават...Има хора дават...Докато има балъци-ще има и тарикати...онзи ден пътувах до София,на връщане като се накачиха в автобуса да неможе да тръгне от тях...а просяците ? Те са по-зле от всички...скоро някакъв с инвалидна количка ме моли за 20ст
Дай ми 20 ст,да си купя хляб...
Как пък не,като го гледам че пуши "Мелник" от 2 лв...защо да му дам ?Винаги съм бил скептик към тези просяци...и наистина,при положение че си просяк как ще си позволиш "Мелник" от 2 лв. да пушиш ? Мислил съм си - то поняога по на сметка просяк да си...ето на - в град Трявна имам рода,и там една жена всекидневно проси пред църквата...Тревненци си я знаят,обаче като дойдат туристи им дават в евро...и какво се получава ? Ти бъхташ по цял ден за 20-30 лв (Някой и по-малко) а тя (да,същата жена) прави пари от въздуха...тя прави по 30 лв минимум дневно...а макс ? Колко ли им е ?
Ето това ми е въпроса: Какво мислите за тези хора - просяците и благотворителните фондации...