.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Нещо за гимнастиката,шпагати и др.

Момичета и момчета,имам 1 въпрос.Преди 4 години,когато бях на 10-11 тренирах гимнастика и можех шпагати и бях много гъвкава.Сега обаче се затруднявам и шпагата не го мога вече.Има ли възможност пак да се науча да го правя,при положение,че съм почти на 15,а преди години съм го правила ?
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Малко по малко пробвай всеки ден.. Напрягай се по- малко и се получава. Не опитвай от раз.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Ами според мен тогава си можела защото си била в по спортна форма и си тренирала редовно а сега вече си пораснала и може би малко си се "посхванала"..Все пак не знам не разбирам много от тези неща
    in defense of our dreams...

И аз бях така.
    На 10 тренирах художествена гимнастика и можех да правя всичко,но вече не

Не е късно да се научиш на ново.
    Просто трябва да се разягаш и да правиш упражнения,предполагам помниш как си се научили тогава.Сега прави същото
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    Ами според мен тогава си можела защото си била в по спортна форма и си тренирала редовно а сега вече си пораснала и може би малко си се "посхванала"..Все пак не знам не разбирам много от тези неща
    Направо е ръждясала.
    Отново ще се научиш разбира се. Разтягай се постепенно.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

ми прави предна жаба и задна жаба и прожинирай докато не смакнеш краката до доло след това със савсем малко усилия ще направиш и 2та шпагата (щом си тренирала гимнастика сигорно знаеш какво представлява предна и задна жаба,иначе не мога да ти го обесня )

Мега фен Аватара на mynichka
    а колко подобно ..и аз можех ..и бях спряла , преди няколко месеца пробах и не мога след малко упражнения пак съм си доста пластична и мога да го правя без почти никакви усилия :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Като по-малка тренирах художествена гимнастика и акробатика. Можех всичко - трите шпагата, мостове, колелета и не знам какво още. Сега не мога нищо, много "по-дървена "съм! Ако загрея правилно ще направя само ляв шпагат. Но да се сгъна на мост - абсурд! Какво да ти кажа - времето и липсата на тренинг си оказват влиянието!

разтягаи се секи ден е готово
    Ne sym perfektna,n0 sym efektna!Na k0it0 mu stiska,neka me p0iska!Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam.. (h)

Град
    Перник
    На 16 съм и 1 година съм се разтягал,за да направя шпагат,но ти може да имаш тренинг.Попитай някой приятел или провери в интернет,за такива начини.Но не напрягай краката си много,за да не скъсаш някоя връзка
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Като сме по-малки костите ни са по-меки и за това огъването е по-лесно. С времето се натрупват калции, които втвърдяват костите и за твоа след време не можем да се огъваме, както сме можели преди няколко години

Имаш възможност да се научиш пак да сядаш шпагат. Като ще се пробваш първо прави малко напъди, за да не си разтегнеш нещо. И така постепенно ще го седнеш. Недей пробва без да си загряла, болката е непоносима, ако го седнеш до долу (личен опит). И не се подпирай на ръце, защото така се спираш, когато те заболи и не го сядаш (отново личен опит)

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И аз като малка съм тренирала гимнастка. Бях на 6-7 годни и тренирах да кажем 2. Сега мога да правя шпагат, но не всичко което можеш преди ми се отдава.

И аз ходих като малка на акробатика но за много малко, можех да правя шпагат и преди година реших пак да се разтягам и за 2 седмици и правех пак шпагат. Ама сега пак не го мога Като се разтягаш всеки ден и пак ще го можеш

Град
    Пловдив
    виж..ако си била МНОГО ГЪВКАВА забрави идеята ся да не можеш... 4-5 години бях гимнастичка,тренирах до 11 годишна. после сигурно 2-3 години изобщо не съм се разтягала и нищо от сорта... заради бас си седнах безболезнено на шпагат. ако си природно гъвкава не ти тряят разтяжки и глупости...даже не ти тряя и ад си кожа и кости...."

та в твоя случай започни да правиш жабки и напади...постепенно пружинирай в поза за шпагат и би трябвало да стане успех

ами аз тренирам от три-годишна,сега съм на 15! и мога да ти кажа,4е никак няма да ти е лесно,но може и да успееш. само че много внимавай да не направиш беля!
    Все едно съмот корица на спиание,
    винаги съм център на внимание,
    виж ме как влизам с трясък
    чети всеки вторник за мен в "Блясък"!

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    И аз бях така.
    На 10 тренирах художествена гимнастика и можех да правя всичко,но вече не

Не е късно да се научиш на ново.
    Просто трябва да се разягаш и да правиш упражнения,предполагам помниш как си се научили тогава.Сега прави същото
    +1
    няма да е както преди, но може поне от части да си върнеш формата. аз поне успях
    ... so much to live for, so much to die for ...

Голям фен Аватара на o0ps
    Щом си ги сядала преди, след час загрявка няма начин да не ги седнеш пак. Това за шпагатите. За мостовете нещата стоят доста по различно, така че там по-добре не се пробвай...

Момичета и момчета,имам 1 въпрос.Преди 4 години,когато бях на 10-11 тренирах гимнастика и можех шпагати и бях много гъвкава.Сега обаче се затруднявам и шпагата не го мога вече.Има ли възможност пак да се науча да го правя,при положение,че съм почти на 15,а преди години съм го правила ?
    има възможност .. аз като бях на 5-6 тренирах балет за около 5 месеца .. и сега съм на 15 и още го мога шпагата ...
    Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Би могла да седнеш отново на шпагат.
    Просто трябва да започнеш да се разтягаш постепенно,а не да се натовариш изведнъж. Може да ти отнеме повече време,а може и много малко.но това зависи от костите ти и сухожилията (май от тях беше де..)
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    ~ВаРнА~
    ......не трябва са ядеш и много мисо, то пречи
    So keep me hanging on
    Hold me down and
    Stop me when I fall
    And love me when it makes no sense at all
    Even when I'm wrong,
    Keep me hanging on
    Got me living in a strange world, strange world, strange world.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си