- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прекалено обемна коса
хора моля за съвет, че ще полудея...
проблемът ми е, че имам прекалено обемна коса. каквото и да правя обемът ми не намалява, защото просто косата ми е много гъста. а и освен това е и леко суха, така че и стърчи.. дайте съвети плз, че почнаха да ми се подиграват за това...![]()
I LOOOOOOOOVE JEFFFFFF HARDY!!! Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира!!!
Ами отиди на фризьор ии му кажи за проблема тии да ти истъни косатаа иии да ти напражи някакви пластове, използвай продукти за заглажданее иии нещо правиш ли с косата сии смисал да я изправяш или нещо такова ?
Да бъда с теб е като дрога, като дрога искам много !!!
Отиваш на фризьор и казваш да ти я филират максимално
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
нивея имат много готин шампоан за изправяне на коса без маша
направо върши чудеса с обемната коса, а ако ползваш и някой друг продукт от серията няма да имаш грижи
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
+ 1 .. Използвам точно тази серия за изправяне на косата.. (шампоан и балсам) и съм много доволна..Първоначално написано от Water_lili
![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
благодаря много хора, ще го пробвам аз този шампоан![]()
I LOOOOOOOOVE JEFFFFFF HARDY!!! Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира!!!
Ако имаш възможност,си вземи и шампоана и балсама.Първоначално написано от hardy_girl21
![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
Отиди на фризьор,за да ти филира косата и така ще намалиш обема![]()
Първоначално написано от shell
Суетата.Моят любим грях.
да ти кажа имам същия проблем просто в главата съм като...зелкаама няма какво да направя моята коса е къдрава и каквото и да и се прави тя си остава непокорна.Сега мисля да си купувам преса и да си я унищожавам
![]()
![]()
To infinity and beyond.
+Първоначално написано от varnen4e
"Стилът никога не излиза от мода !!!"