- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Български Хип Хоп!
Дайте яки български хип хоп песнички, може и по стари!![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Ми на Ъпсурт почти всичко им е яко, но ето нещо по-старо:http://www.youtube.com/watch?v=fQCnEpWUEwo
Ъпсурт всеки ги знае ..Мерси, ще се поразровя.
но знае, че има дом.
Пиши лично ти метна нещо култово. Няма го в датата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
играта и т.н.Първоначално написано от Jamalska
![]()
we give it all.
Respect.![]()
Нов ник: Cassidy
Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тфа е най-добрия рап баце
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Жоро РапаПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
и аз съм за устата с 2 ръце ..Първоначално написано от Jamalska
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
...Слави Трифонов също има 1-2 рап...опс хип-хоп извинявам се...песни.Повече нз,не съм навътре в тия неща.
ооооопааа, братлеее къде забравихме и Генгста Генгста продакшън![]()
we give it all.
Jentaro i Nad Zakona![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Цеко Сифоня и МС Фараона?
![]()
Това българският Хип-Хоп е пълна помия. Нямат понятие от тази култура. Западняците, в точно число негрите, правят истински смислен Хип-Хоп.
Не ги знам тези, но Еминем е бял и пак прави добър хип-хоп. Аз имах предвид нашият хип-хоп, че той не може да се равнява на чуждият. А не ги деля на черни или бели, а на това че на запад са гетата и това че западняците имат за какво да се бунтуват. А нашите за какво има да се бунтуват, да не би да са израсли в гета и да са били онеправдани?Първоначално написано от Diam0nD
Ооо най-добрите!! Как не се сетих!Първоначално написано от BioX
![]()
но знае, че има дом.
Ам , никой не спомена MD Beddah; Sensei; DenYo; KingSize; Bate pe60, ... всички се сещат само за разниии чалгари.. Нямам нищо против де, но и тези, които аз изброих имат супер яки песни, които мн си заслужават. :P
I don't wanna do the things you do, I'm never gonna hear the words you say and I don't ever wanna be like you !
+1Първоначално написано от BioX
бг хип-хоп и там подобно няма, макс 1-2 песни слушам сичкото друго е боклук от филмирани гангстерчета![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Ми човека иска хип хоп пък и всеки с вкусовете си. То ако става дума всеки изпълнител или група си има и добри и лоши песни така че..Първоначално написано от Diam0nD
![]()
I don't wanna do the things you do, I'm never gonna hear the words you say and I don't ever wanna be like you !
Чета мнения и в единия момент искам да се изгавря.в другия да нахлебя някого.Но Кингсайз за класика в жанра.Особено Митака е страхотен.