- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Български Хип Хоп!
За мен пък Спенс не е класика.Спенс е просто онова,което можеше да се слуша преди години,и единственото,което пускаха по ТВ.А ти изобщо превеждаш ли си онова,дето го слушаш?Кингсайз са играчи,ама с думите.Имат супер стойностни неща,а това,че ти не пушиш чадел тях надали ги бърка![]()
умишленоПървоначално написано от Viche
човек...айде аз ще те светна къде са забравили горе посочените убавциПървоначално написано от mareto_berk
просто хората в момента се гаврят с темата... според теб устата, слави тр., жоро рапа, ггп... рап изпълнители ли са? не мисля
![]()
![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Сенсей
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от woshata
точно
![]()
Шамара,Дребен Джи,Килъра,Т-One,MIAMI,ShortyMC,Wosh MC, Double G,Alex P,Колумбиеца и М'глата,IGI&NASIO,Гамена,Тафо от Рап Нация,Амнистия(една от най-старите групи,заедно с Хамбургер М1,Рап Нация и Гумени Глави),Avi MC,
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
еи ивс слушаи си нещастната аврил там и не се обаждаиПървоначално написано от Complicated
![]()
Denyo,Sensei,RaggaOne,Kingsize,DrS,Milioni,Nad Zakona,100 kila,Krisko,The Jamaican,Horata ot getoto,Elo,Soundtrack,Dreben G,Jentaro,Liceto,Respect,MD Beddah,Wosh![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
denYo кърти,тва е истинатамн радва
![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Lil Fools feat Passion Kiss- Какво е Любовта
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Умишлено в смисъл,че вече се изтърка или.....за мен неговите песни се делят на два типа зарибяващи и пълна боза.Първоначално написано от Jamalska
Иначе по темата......X-Tеam,Logo5,Fars,Хората на изгрева,Ndoe......и така и така списъка може и да се продължи.
Денѝо и Сенсеѝ- Ок
Първоначално написано от MiRaCuLiX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бате Сашо (рапЕра) фийшърин Тина - Топлофикация...![]()
mindscan
добре,ве може наистина да иска чуе нещо?Първоначално написано от Jamalska
що веднага тряя се прайте на г*з?
ако му харесва устата и устата ще слуша,пф
ама нали сте тука големите рапЕри,как ще се занимавате с некви под нивото ви...
ахах
сори за офтопика
Хаха като видях тази песен и си мислих,че това няква шега амааааПървоначално написано от "IrrieSkyline
![]()
ех този Бати Сашоо...защо ме заблуди така и очаквах от тебе нещо качественно.
ЗлеееПървоначално написано от Complicated
DiS, това е истината![]()
Madness is genius.
Я само ми кажи, ти доволна ли си от всичко случващо се в България? Никога ли не си се бунтувала? Кое не му е стойностното на рапа НИ? Ми да ви еба майката, слушайте си чалгиите и не влизайте в шибаната тема.Първоначално написано от acdcfenka
Touch Down Records nachelo s Niks i 3-ko са върхаа !!!
извинявайте много ... ма всеки си има вкус ... какъв е смисъла да спорите кои е по велик Спенс или някой друг :/ пък и какви са тия сладури дет се правят на много интересни с това да спамят само в темата Оо
за Kingsize ще кажа,че имат доста добри песни и са адските пичове : )
от изброените аз видях малко,които аз слушам и някои пропуснати, като например VanSan ,Nowallz ,Silent City ... чуйте песните им и после ми говорете дали в България няма стойностен хип-хоп и стига гледали тея от другите страни гледайте българското : )
~ дъгата е моят любим цвят ... *
[ дрън ... ♫ ♪ ♫ ]