.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Град
    София
    Българското не е модерно, затва не го гледат/слушат.

за какво трябва нещо да е модерно,за да се слуша ... пък и не е вярно бг хип-хоп се слуша доста : ) това беше напълно излизен коментар
    ~ дъгата е моят любим цвят ... *
    [ дрън ... ♫ ♪ ♫ ]

Повече от фен
    Хип хоп-а си е хип хоп.Това да отречеш тази музика могат само заклетите и доста заблудени чалгари.Защото това което слушат те е крадено и хипер глупаво,заразлика от нашия стил.Вярно има някои издънки които не стават за рапъри,а само за слушатели(фенове),но има хора които си блъскат главите за този стил.Хора като моя човек Шамара и Дребен Джи.Хора като Улична болка ,Гамена и Т-Оne,хора като Колумбиеца и М'глата и Shosho.А не такива като Спенс(ита),Слим ,Устата или др. които предадоха стила си или видяха ,че парите и славата в хип хоп-а спада.

Между другото Come in my new track Miraculix - Стрелям с рими
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX
    Хип хоп-а си е хип хоп.Това да отречеш тази музика могат само заклетите и доста заблудени чалгари.Защото това което слушат те е крадено и хипер глупаво,заразлика от нашия стил.Вярно има някои издънки които не стават за рапъри,а само за слушатели(фенове),но има хора които си блъскат главите за този стил.Хора като моя човек Шамара и Дребен Джи.Хора като Улична болка ,Гамена и Т-Оne,хора като Колумбиеца и М'глата и Shosho.А не такива като Спенс(ита),Слим ,Устата или др. които предадоха стила си или видяха ,че парите и славата в хип хоп-а спада.

Между другото Come in my new track Miraculix - Стрелям с рими
    добре че спенс си "продаде" стила ... ти въобще запознат/а/ ли си с творчеството му ??? Или на слим ? Само да вметна ,че спенс като мс е в пъти по-добър от Шамара . И флоуа по як го вади ,и лириките му са нива над тия на шамара ... не "не ми звънии ..." или "Дремеме ми на кура -как ? "... сещаш се ? Или "всички палавници хъ ..." Въобще не ми ги фръцкай ,че са по яки от спенса и екс тиим и другите ... евала на шамара че прави нещо ,но песните му от към лирика куцат здраво . Естествено куцат за хора които са с повечко IQ и са над 15 години де ,иначе си стават ^^

Повече от фен
    Къде отиде Спенс?нещо ново да има.Слим нещо ново да има?Какво е направил Спенс до сега?Ти знаеш ли че Спенсита си бачка за заплатата.Ся ще кажеш ,че Sniper Records е негов.Напротив Sniper Records е на DJ Станчо,а той просто е "голямата звезда" на лейбъла.Докато Шамара от дъното видя до къде стигна.RNB Records негово,парфюм Шамара негов,дрехи RNB Records негови.Сега RNB Shop негов,Frontline Hustle ent. негов.Клуб Шоколад - негов.Кой е бил и е правил в USA хип хоп(от бг изпълнителите) - ШАМАРА.Кой записа с протеже на DMX - Drag On - пак Шамара.Кой бачкаше до толкоз ,че да запише с бащите на модерният южняшки хип хоп Crucial Conflict и в клипа им да очаства братовчеда на K.West - Шамара.Кой ще записва с Twista - Шамара.Кой е най-известния Бг Хип Хоп изпълнител ? ШАМАРА.Всичко това което е направил той,Спенс не го е правил и няма да го направи.
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Бе има добър бг рап. Не е като да няма. Даже в последно време е по-развит от другите стилове... до някъде, защото е много по-лесно да се прави рап. + това всеки може сам за себе си, докато ако свириш рок и метъл трябва да сте 4-5-6 човека, а работният процес тогава е мн. по-труден.

Но си има качествените изпълнения... Denyo, Sensei, DiS, Бате Сашо, Над Закона, DJ Darkstep и нещата около него, Спенс, Ъпсурт, Мишо Шамара, Криско, новите неща на Ванко 1 (не говоря за тва какъв човек е), Бате Пешо, Wosh MC, Yoko, Ragga One, Румънеца и Енчев, X-Team, Dope Reach Squad, Амнистия, Хората от Гетото, AVI MC, Тинки-уинки, Обект, Черни Сърца, Братя Мангасариян, Гумени Глави, King Size, Династия Бигаз, Dead Side...

Това общо взето са изпълнителите, които имат нещо, което си струва да се чуе.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    С годините се доказа,че хубав рап могат да правят точно хората,които изкарват парите си по друг начин,а ги влагат в музиката.Дори плащането за участия прееба музиката.
    А че еди-кой-си отричал хип-хопа.Ми реално погледнато всичко,което се показва на масата и се нарича 'хип-хоп' е боклук,пълен шит,гадост,отврат и тн.Ако разчиташ на страста любов само от нещата по тв (или тоя форум хаха) без разравяне няа шанс.
    например колко човека тук знаят какво е tru-undaground ?

Град
    Varna
    ghaahaha спенса има много нови неща ... ако беше отишъл/а/ на негов лайв да разбереш ,че той си се занимава с музика и за едни интервю в 50 стинки беше пуснато той си го каза : като издавам следващ албум ще искам да спечеля от него ... преди исках просто да видя името си до другите ,а сега искам и да спечеля нещо . Затова и не пуска никъде песните . Слимарата се пренасочи в това да докарва разни хора в България ... и със сигурност и той от време на време записва . Нека кажем че сарафа записа с хората на 2пак ,а не шамара ^^ /всички сме слушали песента за михо рапа бтв ... и тая на шамара .. е знаем и кой е по-добрия ... и на фрии е по як спенс ... а бе шамара е от по-прогресивните посредствени рапери . Няма да стигне скила на някой от бившите снайпери ^^/
    Кой пее супер гадно на англииски - шамара
    Кой не си държи на езика и лиже чуждестраните задници - шамара
    еей това не ме кефи в шамара ,първо повърхностна лирика ,2ро пее на англииски ,точно когато тряя да е повечко патриот и да покаже ,че и на български може да се рапира ... земе се светне малко и ще стане по рапер от него ^^ Иначе е пич .

@Jamalska : ами аз не мисля ,че слушам така наречения трю ъндърграунд . Но мисля че и хората дето го правят са малко ... ^^

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз ще почакам да видя още мнения за tru undaground.Макар че и ти не си достатъчно малък да не го знайш.
    И да,всъщност Раптоп са много по-пробивни в това отношение от Шамара.Сарафа има и песен с Ноути бай нейчър.
    А Слим...мен пък трещялките на Слимсайз ме кефят.

П.П. абе днес да не е вечер на гадната музика в това радио?Исках да видя какво се пуска,че предния път не бях очарована...ама не издържах повече от 5 песни.

Град
    Varna
    нз пуснаха се 2-3 песни на 2пак и ми хареса хахаха ама го спрях де ^^
    иначе ако кажеш кво точно и кои точно са трю ъндър може да се окаже че съм чувал ,но просто да не знам за кво иде реч щот тука от 3 години слушам рап и съм прослушам към 50-60 гб и не помня всичко дет е минало през уинампа

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Най-великия умря,ама не беше т*пак.Както обичам да казвамМда,и аз попаднах на въпросните(поне една).Решила съм от дъжд на вятър да преслушвам,че да не излезе,че говоря неподготвена.Тая сутрин пак не съм доволна.

Е,и без това ми е ясно,че никой друг не знае.Та едно време тру-ъндагроунд беше сайтче с няколко тогава буквално никому неизвестни песни(към днешна дата вече всички знаят Артикул,ХнИ,ЛАК...) с типично слабо качество,обаче голямата манияАхм и колко форуми се смениха от тогава... *носталгично*

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX
    Докато Шамара от дъното видя до къде стигна.RNB Records негово,парфюм Шамара негов,дрехи RNB Records негови.Сега RNB Shop негов,Frontline Hustle ent. негов.Клуб Шоколад - негов..
    просто успя да си намери добри спонсори и да изплува това е всичко.....а и че седи наи-отпред като по известен не значи че тея неща са лично негови....точно за новия му клуб шоколад мога да поспоря доста....цяла варна вече знае от къде са парите за него

Oooo най-великите са GGP Gangsta gangsta foreverrrrrr или GP Жоро от Почивка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си