- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Нова Година... ако му подаря себе си ?
радвай се че се е получило според очакванията тиПървоначално написано от glamouros
![]()
браво,радвам се ,че му е харесало и като гледам си мн щастлива
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Добре звучи а дали че го направиш...
"Говориш много нищо не правиш." "Говориш малко,много правиш." - Нищо лично
ако си беше направил труда да прочетеш темата щеше да видиш какво е станало и дали го е направила или неПървоначално написано от EeeBobii
![]()
Чудя се на вниманието дето отделяте на тия неща и подготовките, и значението, което им придавате.
За мен пък е напълно нормално да се вълнувам за първия ми път и за МЕН е напълно нормално да искам нещата да минат добре, с човека когото обичам - съответно и той мен. Да знам че е просто секс но за мен е важно - затова и пуснах тема. Проблем има ли ?Първоначално написано от Minerva
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
няма проблем мацкавъпроса не е пряко по темата. Просто искам да разбера причината понеже не съм такава и ми е интересно.
ее най накрая някой да пише как са се развили нещата...браво
Извинявам се много тогава. Аз се засегнах. Ами честно казано за мен беше, и всъщност все още е, човека със когото ще бъда да е стойностен, поради факта че много малко хора в днешно време са способни да са с теб не заради някакви интереси а просто заради чувствата които изпитват. Пък и то си е до човек - възпитавана съм че не може да се спи със всеки, затова му отдавам толкова много значение. Не ме разбирай погрешно - това не ми е приоритет в живота. Когато се почувствах готова го направих, и държах нещата да са под контрол. Не само защото родителите ми са ме възпитали така а защото за нас двамата значеше много - по ред причини които няма да спомена тук. Надявам се че поне малко отговорих на въпроса ти.Първоначално написано от Minerva
![]()
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Не че нужно да обяснявам, но НЕ. А теб?Първоначално написано от 1337BabaT0nka
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ужасно много се радвам за теб!Първоначално написано от 1337BabaT0nka
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Няма шега, няма измама...Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
не имах предвид баба тонка да спре с речите...
Да. Същото и аз.
П.П. Жестока снимка![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
мерси добре че е бебето да я краси..![]()
![]()
Идвете сте супер сладки.
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Готиният подарък е бил реализиран, всички вече са доволни и щастливи, затова заключвам темата.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.