- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ
Не, аз поне не вярвам, че духовете на починалите обикалят ей така между нас.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Tq misli,4e baba i q vijda,taka li? Moje da si e vtulpila prosto,4e baba i q sledi ili ne6to podobno..prosto sega i e bolno,no sled vreme 6te i mineUspokoi q,4e i e do6lo vemeto i taka
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Наистина се опитай да я разсееш с нещо.
Нов ник: Cassidy
За единственото нещо, което се сетих докато четох темата ти е, че е желателно ти всякак си да й втълпиш, че такова преследване от баба й НЕ СЪЩЕСТВУВА.
Не казвам, че е правилно, но нека да не изпадаме в една друга тема.![]()
Единствено с говорене за несъществуващи призраци можеш да й помогнеш мъничко..
Казвай й неща от сорта на "Спокойно, ти един ден също ще идеш при баба ти, ще я видиш и ще разбереш, че духовете не бродят из хората".![]()
"Оттърси се от тези идея, живота продължава" ала бала и некакви ей такива баналности))
сигурно биха помогнали))
и не забравяй - ТРЯБВА ДА БЪДЕШ ВНУШИТЕЛНа.![]()
Когато моята баба почина и аз си мислех същото но всички се съгласяха с мене и с каквото кажех аз.А и аз си мислех че е до мене че е с мене.Просто ако се съгласиш с нея ще и е по леко повярвай ми
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Искам да кажа че наистина е нормално да вижда баба си..все пак я е обичала..пък и като някой почине..по принцип е традиция че до 40 дена духът обикаля къщата...и ето че БАЩА МИ ОБИКАЛЯ И СЕГА..аз го усещам така че..опитай се да я разсееш някакси..![]()