.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    СОФИЯ

МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ

Град
    в мечтите ти
    Не, аз поне не вярвам, че духовете на починалите обикалят ей така между нас.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Tq misli,4e baba i q vijda,taka li? Moje da si e vtulpila prosto,4e baba i q sledi ili ne6to podobno..prosto sega i e bolno,no sled vreme 6te i mine Uspokoi q,4e i e do6lo vemeto i taka
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    София
    Наистина се опитай да я разсееш с нещо.
    Нов ник: Cassidy

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    За единственото нещо, което се сетих докато четох темата ти е, че е желателно ти всякак си да й втълпиш, че такова преследване от баба й НЕ СЪЩЕСТВУВА.
    Не казвам, че е правилно, но нека да не изпадаме в една друга тема.

Единствено с говорене за несъществуващи призраци можеш да й помогнеш мъничко..
    Казвай й неща от сорта на "Спокойно, ти един ден също ще идеш при баба ти, ще я видиш и ще разбереш, че духовете не бродят из хората".
    "Оттърси се от тези идея, живота продължава" ала бала и некакви ей такива баналности))
    сигурно биха помогнали))
    и не забравяй - ТРЯБВА ДА БЪДЕШ ВНУШИТЕЛНа.

Когато моята баба почина и аз си мислех същото но всички се съгласяха с мене и с каквото кажех аз.А и аз си мислех че е до мене че е с мене.Просто ако се съгласиш с нея ще и е по леко повярвай ми
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Искам да кажа че наистина е нормално да вижда баба си..все пак я е обичала..пък и като някой почине..по принцип е традиция че до 40 дена духът обикаля къщата...и ето че БАЩА МИ ОБИКАЛЯ И СЕГА..аз го усещам така че..опитай се да я разсееш някакси..

еми кажи и че дори баба и да обикаля като дух то ще е само с добри намерения

MERRY CHRISTMAS!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си